Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasik ağrısını bende yaşamıştım adet ağrısı gibiydi ama kasıklarımda fazlaydı ağrı çok ayırt edilmiyo o yüzden ama normalde belirti görmüyosan belki gebelik vardır.Arkadaşlar merhaba bata beş gün var ara ara bel ve kasığımda hafif bı agri oluyor normaldebenim adetlerim de de çok belirti olmaz sancım olmaz o yüzden ayırt edemiyorum. Kasık agrilariniznasildi sürekli mı çok mu şiddetli ve ne kadar sürüyordu bilgisi olanlar yazsın lütfen
Ya aslında öyle şiddetli değil şuan gebelik düşündüğüm için hissediyorum ama ben adet donemide çok ağrı yasamam yani şuan ağrıyı hissediyorum ama şiddetli değil bir an girip cikiyor ve sürekli değil sizinde böyle mi olmuştuKasik ağrısını bende yaşamıştım adet ağrısı gibiydi ama kasıklarımda fazlaydı ağrı çok ayırt edilmiyo o yüzden ama normalde belirti görmüyosan belki gebelik vardır.
Herkeste bir olmuyo ki işte kiminde arada bir girip cikiyo kiminde sürekli oluyo ben adet dönemini de çok sancili geçirirdim o yüzden bende sürekli vardı ağrı şuan mesela son haftalarim ama 28 den beri kasık ağrısı çekiyorumYa aslında öyle şiddetli değil şuan gebelik düşündüğüm için hissediyorum ama ben adet donemide çok ağrı yasamam yani şuan ağrıyı hissediyorum ama şiddetli değil bir an girip cikiyor ve sürekli değil sizinde böyle mi olmuştu
Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah hamilesiniz duanız kabul olur benim içinde dua eder misiniz bu ay güzel sonuclar alayım inşaallahHerkeste bir olmuyo ki işte kiminde arada bir girip cikiyo kiminde sürekli oluyo ben adet dönemini de çok sancili geçirirdim o yüzden bende sürekli vardı ağrı şuan mesela son haftalarim ama 28 den beri kasık ağrısı çekiyorum
Canım psikolojik olabilir.Ergenloge girdiğimden beri her ay yumurtluyorum ama bunu hiç hissetmemiştim.Bu ay ovulasyon testiyle takip ediyorum.Testte çizgi koyulastikca benim kasıklarımda ağrı olmaya başladı akıntım arttı felan.Her ay yaşadığım şeyleri sırf bu ay kendimi dinlediğim için hissediyorumArkadaşlar merhaba bata beş gün var ara ara bel ve kasığımda hafif bı agri oluyor normaldebenim adetlerim de de çok belirti olmaz sancım olmaz o yüzden ayırt edemiyorum. Kasık agrilariniznasildi sürekli mı çok mu şiddetli ve ne kadar sürüyordu bilgisi olanlar yazsın lütfen
Tabi psikolojik de olabilir ama normalde de ağrı sancım olmayınca acaba dedim. Ne kadar var bataCanım psikolojik olabilir.Ergenloge girdiğimden beri her ay yumurtluyorum ama bunu hiç hissetmemiştim.Bu ay ovulasyon testiyle takip ediyorum.Testte çizgi koyulastikca benim kasıklarımda ağrı olmaya başladı akıntım arttı felan.Her ay yaşadığım şeyleri sırf bu ay kendimi dinlediğim için hissediyorum
Bata daha 13 gün varTabi psikolojik de olabilir ama normalde de ağrı sancım olmayınca acaba dedim. Ne kadar var bata![]()
Ya benim beş gün var ama sanki ciddi belirtilerin yok diye umutlanamiyorum of of günler geçmiyorBata daha 13 gün varşuan yumurtlama günlerimi takip ediyor daha en yüksek gününü göremedim.Ama hayırlısı olsun hakkımızda en sağlıklısi olsun.Ogluma hamileyken karın ağrım değilde böyle kaşığının soluna batmalar vardı.Birdr aşırı gazım vardı.Karnimin içinde saga sola dolanan gaz vardı.İlk belirtilerin böyleydi.Ama bebek 6 haftalik olmadan mide bulantısı baş dönmesi halsizlik olmuyor.
Herkesin belirtisi olmaz kiYa benim beş gün var ama sanki ciddi belirtilerin yok diye umutlanamiyorum of of günler geçmiyor
Güzel haberler verebiliriz inşaallahHerkesin belirtisi olmaz kien büyük belirti adet gecikmesidir gerisinin pek önemi yok
İnşallahGüzel haberler verebiliriz inşaallah![]()
Canım benim inşallah olur bu ay Allah gönlüne göre versin çok iestedigin belliSağlıkla kucağınıza alın inşaallah hamilesiniz duanız kabul olur benim içinde dua eder misiniz bu ay güzel sonuclar alayım inşaallah![]()
Ay sen eşittir ben resmen 4 gün var benimde ama aşırı bel agrisi kasik agrisi ve halsizligim var uzun zamandır böyle olmuyordu bende hamilelige yoruyorum insallah oyledir.Arkadaşlar merhaba bata beş gün var ara ara bel ve kasığımda hafif bı agri oluyor normaldebenim adetlerim de de çok belirti olmaz sancım olmaz o yüzden ayırt edemiyorum. Kasık agrilariniznasildi sürekli mı çok mu şiddetli ve ne kadar sürüyordu bilgisi olanlar yazsın lütfen
Evet çok istiyorum çalışmıyorum İstanbul'a gelin geldim hiç tanıdığım yok tüm gün evde artık bunaldım çocugum olsa onunla ilgileneyim istiyormCanım benim inşallah olur bu ay Allah gönlüne göre versin çok iestedigin belli![]()
Ya şiddetli ağrıların varsa hamielelik olabilir benim çok hafif ve gün içinde üç sort kez hissettiriyor kendiniAy sen eşittir ben resmen 4 gün var benimde ama aşırı bel agrisi kasik agrisi ve halsizligim var uzun zamandır böyle olmuyordu bende hamilelige yoruyorum insallah oyledir.![]()
Bugün bel ağrısından oturamadım bile sürekli yattım normalde adet döneminde oluyordu bu ama öncesinde ilk defa böyle oldu kasikta sürekli sol tarafta sızlama batma şeklinde ağrı değil aslında. Bide bu ay benim vajinamda sızladı normal mi bilmiyorum ama ilk kez oldu bu ve baya 1 hafta falan sürdü.Ya şiddetli ağrıların varsa hamielelik olabilir benim çok hafif ve gün içinde üç sort kez hissettiriyor kendini
Ya inşaallah ikimizde de bebiş vardır peki ne kdar kaldi bataBugün bel ağrısından oturamadım bile sürekli yattım normalde adet döneminde oluyordu bu ama öncesinde ilk defa böyle oldu kasikta sürekli sol tarafta sızlama batma şeklinde ağrı değil aslında. Bide bu ay benim vajinamda sızladı normal mi bilmiyorum ama ilk kez oldu bu ve baya 1 hafta falan sürdü.