Kasık ağrısı 13.hafta lütfen yardım

Caremeraba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
17
8
3
Merhaba hanimlar ben suan 13 +3 gunluk gunde 2 lt su iciyorum dikkat ediyorum ama gecmedi. Cok korkuyorum bu bebegimide kaybetmekten. Basina gelen varmi normal mi ne yapmam gerek lutfen bi fikir verin

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar ben suan 13 +3 gunluk hamileyim bundan 5 ay once 14+ 4 gunlukken ani su patlamasiyla düşük yaptim. Suana kadar hersey yolundaydi fakat son 1 haftadir kasiklarimda alt taraflarda karnimin uzerinde ani gelen sonra kaybolan arada sızı seklinde arada sanci seklinde agrilari var. Idrarda yanma akinti koku kaşıntı vb yok sadece agri ve baski. Doktora gittigimde idrar tahlininde 1-2 eritrosit cikti her ihtimale karsi monural sase verdi ama hala gecmedi. Gunde 2 lt su iciyorum dikkat ediyorum ama gecmedi. Cok korkuyorum bu bebegimide kaybetmekten. Basina gelen varmi normal mi ne yapmam gerek araya bayram girdi doktorada gidemiyorum lutfen bi fikir verin
Merhaba, benim de bir haftadır kasıklarımda aynı tarif ettiğin gibi ağrılarım oluyor. İdrar tahlilimde her safhada 2-3 lökosit ve nitrit (+) çıktı. Doktorum monurol şase verdi çarşamba günü içtim. Dediğin gibi ilacı içmeme rağmen halen kasık ağrılarım devam ediyor. Doktorum ilacı içtikten on gün sonra tekrar tahlil yapmamı istedi. Ben de arada evhamlanıyorum ama korkmamak, içimizi ferah tutmak gerek. İnşallah Rabbim bebeklerimizi bize bağışlar sen içini ferah tut canım ve kontrol için tahlilini tekrarla mutlaka. Umarım en kısa sürede geçer :KK68:

Merhaba, benim de bir haftadır kasıklarımda aynı tarif ettiğin gibi ağrılarım oluyor. İdrar tahlilimde her safhada 2-3 lökosit ve nitrit (+) çıktı. Doktorum monurol şase verdi çarşamba günü içtim. Dediğin gibi ilacı içmeme rağmen halen kasık ağrılarım devam ediyor. Doktorum ilacı içtikten on gün sonra tekrar tahlil yapmamı istedi. Ben de arada evhamlanıyorum ama korkmamak, içimizi ferah tutmak gerek. İnşallah Rabbim bebeklerimizi bize bağışlar sen içini ferah tut canım ve kontrol için tahlilini tekrarla mutlaka. Umarım en kısa sürede geçer :KK68:

Amin insallah Daha once dusuk yaptigim icin tum endişem. Insallah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeğinizi. Allah onları bize bagislasin.

Merhaba hanimlar ben suan 13 +3 gunluk hamileyim bundan 5 ay once 14+ 4 gunlukken ani su patlamasiyla düşük yaptim. Suana kadar hersey yolundaydi fakat son 1 haftadir kasiklarimda alt taraflarda karnimin uzerinde ani gelen sonra kaybolan arada sızı seklinde arada sanci seklinde agrilari var. Idrarda yanma akinti koku kaşıntı vb yok sadece agri ve baski. Doktora gittigimde idrar tahlininde 1-2 eritrosit cikti her ihtimale karsi monural sase verdi ama hala gecmedi. Gunde 2 lt su iciyorum dikkat ediyorum ama gecmedi. Cok korkuyorum bu bebegimide kaybetmekten. Basina gelen varmi normal mi ne yapmam gerek araya bayram girdi doktorada gidemiyorum lutfen bi fikir verin

Canım 13 hsftalık hamileyim benimde çook ağrım oluyor. Senin adına çok sevindim. 22. Haftana girmişsin.

Merhaba arkadaşlar... Bendede peçeteye silince geliyor bitek bide günde 2 sefer falan iç çamaşırıma bulaşıyor çok açık kahve koyu sarı bi akıntı pembeye de çalıyor gibi geldi bana ama eşim kahve ddi... 5+1 im ara ara karın ağrım oluyo ama anlık... sürekli değil bide midemde batmalar oluyor.... Bu tür şikayetleri olup sağlıklı bi gebelik geçiren arkadaşlarım yardım bekliyorum... Bundan 10 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum endişeleniyorum ya kalp atışı alınamazsa diye... 1 hafta var daha kalp atışı için gitmeme.... Ondan öncede akıntı için gitmek istemiyorum..Napmalıyım

arkadaşlar uygun yere mi yazıyorum bilemedim ama bu konu ile ilgili çok topic var. ben 14+4 hamileyim bu hafta içinde özellikle geceleri uykumda hissettiğim kasım ağrım oluyor. özellikle dün gece sabaha karşı flan baya hissettim. benim de düşüğüm olmuştu. o yüzden bu ağrılar tedirgin ediyor. doktoruma sordum. rahimin genişlemesine bağlı olarak ağrı olabilir dedi yani normal dedi çok üzerinde durmadı. bir de benim bu ikinci gebeliğim ilki sezeryan olmuştu. rahim genişleyince sezeryan iç dikişlerini zorluyor. o yüzden de ağrı yaşıyor olabilirsin dedi. siz doktorunuza sordunuzmu sizin doktorlarınız ne diyor?

Back
X