Bende 8 haftalık hamileyim su an adet olacakmisim gibi kasik agrim var korkuyorum cok cok az kahverengi brseyler gelmis normal mi acabaIlk hamileligim de kasık ağrım olmadı bebeğimin düşmesine yakın 2 gun kala kasiklarim çok ağrıdı. Ama şuan gene hamileyim hiç kasık ağrım yok normal hayatıma devam ediyorum.
Ama yakın bi arkadasim var 3 aylık hamile başlarda çok kasık ağrısı çekti. Yani her kadında her hamilelikte farklı demekki. Insallah hamilesndr. Klomen tedavisi bende gördüm ovitrelle filan hamile kalamadım. İnşallaj sen kalırsın bu şekilde hamile kalan çok kişi var
Anladım mavikara umarım ben de gebeyimdir. Klomen de kullandım o bitti sonra iğne vuruldum umarım bu ay tutar.Ilk hamileligim de kasık ağrım olmadı bebeğimin düşmesine yakın 2 gun kala kasiklarim çok ağrıdı. Ama şuan gene hamileyim hiç kasık ağrım yok normal hayatıma devam ediyorum.
Ama yakın bi arkadasim var 3 aylık hamile başlarda çok kasık ağrısı çekti. Yani her kadında her hamilelikte farklı demekki. Insallah hamilesndr. Klomen tedavisi bende gördüm ovitrelle filan hamile kalamadım. İnşallaj sen kalırsın bu şekilde hamile kalan çok kişi var
Benım 1 haftadır kahverengı lekem gelıyor doktorum progesteron verdi onu ıcıyorum Ağrı'ların olması da normalmıs kahverengıden korkma kırmızı kan olursa ara dedı doktorum rahim genısledıgı ıcın kılcal damarlara denk gelıyormus ondan gelıyormusBende 8 haftalık hamileyim su an adet olacakmisim gibi kasik agrim var korkuyorum cok cok az kahverengi brseyler gelmis normal mi acaba
Adetime 15 gün var daha.Adetinize ne kadar var benim de adete 5 gun kala basladı agrı 3 gün kala test yaptım cıkti
Benden de damar gibi kahve parcalar geliyor ara sira salı gunu doktor kanaman yok dedi bugunde kasik agrim var galiba biraz yoruyorum kendimiBenım 1 haftadır kahverengı lekem gelıyor doktorum progesteron verdi onu ıcıyorum Ağrı'ların olması da normalmıs kahverengıden korkma kırmızı kan olursa ara dedı doktorum rahim genısledıgı ıcın kılcal damarlara denk gelıyormus ondan gelıyormus
Canim o zaman yumurtlama agrisidirAdetime 15 gün var daha.
Canım bende aynı şekilde 30 haziranda çatlatma iğnesi oldum adetime 3gün var baş ağrısı iştah açılması ve adet olacakmşm gbi bir ağrı var kadıklarımda korkarım olmam.benimde dedğn gibi çatlatma iğnesi olduktan snra kasığımda ağrı oldu inşallah hamileyizdirArkadaslar 36 yaşındayım 10 aylık evliyim. Bir süredir tedavi görüyorum. Yumurta çatlama ignesi olan Otreville i yaptırdım doktorum 2 gün sonra birliktelik dedi. Ondan sonra sağ kasigimda ağrı olustu. Yürümekte zorlanıyorum. Gebelik belirtisi sayabiliriz miyiz acaba. Yumurta catladi ve döllenme oldu diye düşünüyorum ve öyle olmasını ümit ediyorum.
Bende klomen ve cat.ignesi oldugum zaman bir hafta adetim gecikti gec catlama oldugu.icin olur dedilerAdetime 15 gün var daha.
İnşallahCanım bende aynı şekilde 30 haziranda çatlatma iğnesi oldum adetime 3gün var baş ağrısı iştah açılması ve adet olacakmşm gbi bir ağrı var kadıklarımda korkarım olmam.benimde dedğn gibi çatlatma iğnesi olduktan snra kasığımda ağrı oldu inşallah hamileyizdir
Sen test yapmdin mi canm 8 gün az degilBen 8 gün geciktim ama hergün adet olacakmış gibi çok fena karın ağrısı çekiyorum resmen iki büklüm oluyorum
Testini hemen yaptir derim ben.Kızlar bi ay bnde klomen +çatlatma iğnesi oldum adetim iki gün gecikti ama hala test falan yapmadım okudguma gore klomen adet gecikmesi mi yapıyor siz oyle yapmışsınız ne yapayım o zman test yapmasam mi daha yarın sabah yapmayı dusunuyorum ben de baş dönmesi çok oldu bu ay sıcaklardan mi diye dusunmustim umitlenmiym diye ama adette gecikince insan umitleniyo ne yapaym sizce test yapaym mi yoksa bir hafta gecsn mi?
Kızlar meninin hemen akması gebelik olmasını olumsuz etkiler mi. Ben doktoruma soracak oluyorum hep unutuyorumTestini hemen yaptir derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?