Kasık ağrısı ne zaman olur

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
289
103
Benim sat 28 marttı bittiğinden beri bir çok kere ilişki yaşadık belki erken yumurtlama yaşarım diye ilk günleride değerlendirmek istedim. Şu an bat 25 nisan. Dünden beri kasık ağrılarım var. Merak ettiğim bu kasık ağrıları gebelik oluşursa ne zaman başlıyor yani tutunma ağrısımıdır döllenme ağrısımıdır idrar testi yapmak istiyorumda o yüzden soruyorum. Erken döllenme olduysa rahme yerleşiyodur onun ağrısımıdır yumurtlama gününde olduysa döllenme ağrısımıdır test yapsam çıkar mı acaba çok fazla belirtim var adetimi bekleyemiyorum çok heyecanlıyım kan mı versem

Benimde son adet günüm 20 marttı 4 nisanda yumurtlama gördüm değerlendirdik yumurtlama günümden itibaren göğüs ağrısı göğüs ucı acısı var ve ara ara gelen kasık bel ağrılarım vardı 2 gün önce aşırı kasık ağrım oldu ayağa kalkınca yürürken çok zorladı bugün öyle çok yok tutundu mu döllenme mi oldu bilmiyorum bende adetimi bekliyorum

Beklemek o kadar zormuş ki hemen öğrenmek istiyo insan. Her belirtiyi hamileliğe yoruyorum sürekli kendimi dinliyorum

İdrar testinde çıkması için yumurtlama üzerinden en az 12 gün geçmesi gerekir. Kan testi içinde 1 hafta 10 gün falan geçmesi lazım. Yani yumurtlama bilmediğiniz için şuan birşey diyemiyorumama acele etmeyin bence. Kasık ağrıları bende yumurtlamadan birkaç gün sonra başlamıştı. Herkeste belirti bir olmaz herkeste aynı zamanda da başlamaz. Buna takılmayın bence akışına bırakın biraz inşallah sizinle dur bebişiniz

Benimde iki gün önce öyle sağ kasığımda ve solda ağrılar oldu egildigimde aşırı derece de ağrı hisseiyrdum dünde sırtım agriyrdu bugün de pembe bı leke oldu Martin 21 inde adetim bitti sizde başka belirtiler var mı

Benim onun haricinde pek belirtim yok bel ağrım bacağıma vuruyor
Akıntım yok karın şişliğim yok bilmiyorum sizinki üstüne görme denilen şey olabilir mi pembe akıntı dediniz bi test yapsanız çıkar mı acaba yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledir

Ya inşallah öyledir ama ne biliyim bu ay hiç yumurtlamayı da hissetmedim geçen ay yirmi sekizinci gün yumurtlamam oldu bu ay niye böyle oldu bilmiyorum

Neredeyse tarihler ve belirtilerini aynı sizinle ama benim bu ay goguslerimde herhangi ağrı yok sadece göğüs ucumda karıncalanma var ikimiz de hamile oluruz inşallah

ben ovulasyon testiyle takip etmiştim geç yumurtladım biraz ama o günü değerlendirdik ondan dolayı umudum var
Bence adet tarihin geçsin öyle test yap kafan karışmasın evet beklemez zor ama sonu güzel olsun

merhaba benim adet olacağım zaman aynı adet ağrısı gibi ağrılarım ufak kramplarım olmuştu. bir de beyaz akıntı vardı. adet zamanı başlıyor ağrı hemen hemen. 5 gün gecikince test yaptım hiç beklemeden anında 2 çizgi net görmüştüm

iyi günler,gebelik testi yaptinizmi?benim reglimin 28ci günü, normal zamanlarda 30-32günden bir regl oluyorum, bu ay klomen+ovitrelle+progestan tedavi oldum,5nisan iğne oldum,şimdi iğnemin 16ci günü, günlerdir kasık agrilarim,batma gibi sancilar oluyor, ağrı bacaklarima vuruyor,belim de ağrılar var, göğüslerimde dolğunluk, ağrı var bilemiyorum adet olucakmiyim yoksa gebelik mi? Bugün erken gebelik testi yaptim ilk dakikada beyaz çizgi çıktı))) anlayamadim gitdi

Ben dün yaptım normal kaset test çıkmadı ama akşam yaptım ve adetime daha 5 gün var. Hala bir umudum var açıkcası çok erken yaptığımı biliyorum ama dayanamıyorum umarım sizinde benimde vardır herşey gönlümüzce olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…