- 21 Eylül 2016
- 270
- 138
- 23
- Konu Sahibi denizdeniz06
-
Umarim bosa umitlendirmem ama benim de oyle olmustu.kızlar meraba.Benim adetime 9 gün kaldı.sağ kasığımda ince bir sızı var bu sızı yumurtlama döneminden önce başladı ve hala devam ediyor halbuki yumurtlama dönemimde çoktan geçti şimdi beyaz yoğun bi akıntımda başladı normalde adetime 2 gün kalaya kadar hiç bi kasık ağrım olmazdı ve adetim hep düzenlidir.sizce bu kasık ağrısı ve akıntı hamilelik belirtsisi mi ??
şimdiden teşekkürl
ya böyle beyaz şeffaf gibi bazen böyle parça parça gibi olur ya öyle değil göğüslerimde bugün ağrı başladı hassaslaştı sağ kasık ağrım hala devam ediyor kendimi ıslak gibi hissediyorum hepCan'ım akıntın şeffaf renksiz ve kokusuz mu eğer böyle ise bu bir hamilelik belirtisi. Birde göğüslerini takip et dokunduğunda normalden büyük veya acıma hissi var mı
ya inşallah...allAH SAğsalim kucağına almayı nasip etsin sanada..Peki ne zaman test yaptın? ve başka belirtilerinde oldu muUmarim bosa umitlendirmem ama benim de oyle olmustu.
Dediklerini bende yasiyorm suan adetim 3 gun gecti ama adetten 1 gun sora test yaptm negatif ciktiya böyle beyaz şeffaf gibi bazen böyle parça parça gibi olur ya öyle değil göğüslerimde bugün ağrı başladı hassaslaştı sağ kasık ağrım hala devam ediyor kendimi ıslak gibi hissediyorum hep
kızlar meraba.Benim adetime 9 gün kaldı.sağ kasığımda ince bir sızı var bu sızı yumurtlama döneminden önce başladı ve hala devam ediyor halbuki yumurtlama dönemimde çoktan geçti şimdi beyaz yoğun bi akıntımda başladı normalde adetime 2 gün kalaya kadar hiç bi kasık ağrım olmazdı ve adetim hep düzenlidir.sizce bu kasık ağrısı ve akıntı hamilelik belirtsisi mi ??
şimdiden teşekkürl
Can'ım akıntın şeffaf renksiz ve kokusuz mu eğer böyle ise bu bir hamilelik belirtisi. Birde göğüslerini takip et dokunduğunda normalden büyük veya acıma hissi var mı
Benim de oleydi canim ama suan da adet oldum belkide sizde farklidirSlm arkadaşlar bnmde ilk başta şeffaf akınıtım vardı adetin 13.günü kasık ağrısı başladı göğüslerim düyüdü gbi hissetim...kasık ağrım şiddetlendi merdiven çılarken zorlanıyorum akıntımın rengi çoook acık sarı oldu kerm gbi...hamilemiyimdir acba pko var düzensiz adetlerim teşekkür ederim
Benim de oleydi canim ama suan da adet oldum belkide sizde farklidir
Ben normal de korunmali iliski olurken gunum seyirmezdi gecen ay ilk kez korunmasiz oldu adetim 1 hafta seyirdi acaba mi dedim o akintilar gogus hassasiyeti bende de oldu ama sonunda husran 37 gunde 1 e denk geliyo adetimHadi yaa bnm için mucize olur ztn hamile olsam..adetin düznlimi kaç gnde geliyor
AYYY canm bukadar mi benzerlik olur benimde adetime 9 gün var benimde kasıklarımda bazen tek tarafali sizi oluyo canm bende de şu 2 gündür beyaz akinti başladı bende ümitliyim inşallah vardir bebiş ya canm sendede vardı insallahhhhhkızlar meraba.Benim adetime 9 gün kaldı.sağ kasığımda ince bir sızı var bu sızı yumurtlama döneminden önce başladı ve hala devam ediyor halbuki yumurtlama dönemimde çoktan geçti şimdi beyaz yoğun bi akıntımda başladı normalde adetime 2 gün kalaya kadar hiç bi kasık ağrım olmazdı ve adetim hep düzenlidir.sizce bu kasık ağrısı ve akıntı hamilelik belirtsisi mi ??
şimdiden teşekkürl
Ben normal de korunmali iliski olurken gunum seyirmezdi gecen ay ilk kez korunmasiz oldu adetim 1 hafta seyirdi acaba mi dedim o akintilar gogus hassasiyeti bende de oldu ama sonunda husran 37 gunde 1 e denk geliyo adetim
Insallah bekledigin sey olur Allah nasip etsin. benim bu ah ilk denememdi tutmadigini dusunmustm zaten ama yumurtlama doneminde iliski olmustu acaba mi dedim ama sonu boleymis insallah bu aya guzel haberler alabilirim senden de guzel haber bekliyorum insallahİlk ay yani daha bnm 3 yıl bitiyor artık 1ay sonra 3 yıl olucak.bnmde korunurken bekarken düzenliydi sma artk kafasına göre geliyor ama bnm hiç ağrım fln olmazdı ilk dafe bu ay böyleyim
Insallah bekledigin sey olur Allah nasip etsin. benim bu ah ilk denememdi tutmadigini dusunmustm zaten ama yumurtlama doneminde iliski olmustu acaba mi dedim ama sonu boleymis insallah bu aya guzel haberler alabilirim senden de guzel haber bekliyorum insallah
Merhaba bu belirtileri yaşadığınızda gebelik oldu mu bende aynılarını yaşıyorum dakızlar meraba.Benim adetime 9 gün kaldı.sağ kasığımda ince bir sızı var bu sızı yumurtlama döneminden önce başladı ve hala devam ediyor halbuki yumurtlama dönemimde çoktan geçti şimdi beyaz yoğun bi akıntımda başladı normalde adetime 2 gün kalaya kadar hiç bi kasık ağrım olmazdı ve adetim hep düzenlidir.sizce bu kasık ağrısı ve akıntı hamilelik belirtsisi mi ??
şimdiden teşekkürl
Merhaba bu belirtileri le gebe miydiniz Sonuç neydiAYYY canm bukadar mi benzerlik olur benimde adetime 9 gün var benimde kasıklarımda bazen tek tarafali sizi oluyo canm bende de şu 2 gündür beyaz akinti başladı bende ümitliyim inşallah vardir bebiş ya canm sendede vardı insallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?