- 16 Eylül 2022
- 318
- 214
- 53
- 38
- Konu Sahibi SCORPION WOMAN35
-
Benim de ağrım var. Normaldir muhtemelen korkma. Bebek kendine yer yapmaya çalışıyor halaMerhaba arkadaşlar,tüp bebek ile hamile olduğumu yeni öğrendim.ilk beta 62 ikinci 260 üçüncü 450....bugün üç dört saattir sol kasığımda bıçak saplanması var doktorum yarın kontrole çağırdı ama sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum.Kanamam lekelenmem yok çok korkuyorum yaşayan var mı?
Bugün doktora gittim tekrar beta aldi 900 çikti düzenlide artiyor ama bilmiyorum bu ağrı nekadar normal?adet tarihim bide onun sancısıda var ağrılar karıştı.sizin nasıldı ağrınız şuan hamile misinizBenim de ağrım var. Normaldir muhtemelen korkma. Bebek kendine yer yapmaya çalışıyor hala
Bu ağrılar 9 ay sürecek
Canım bu ağrıları doğuma kadar yaşıcaksın bebek büyüyor rahim genişliyor çok normalBugün doktora gittim tekrar beta aldi 900 çikti düzenlide artiyor ama bilmiyorum bu ağrı nekadar normal?adet tarihim bide onun sancısıda var ağrılar karıştı.sizin nasıldı ağrınız şuan hamile misiniz
Henüz kese görmedim daha betam o düxeyde değil...nedense kötü şeyler geliyor dış gebelik mi diye korkuyorum.Canım bu ağrıları doğuma kadar yaşıcaksın bebek büyüyor rahim genişliyor çok normal
Benim eskiden de adetim çok sancılı olurrdu endometris var bende aynı ağrılar var ozmn ağrı kesici içiyodum ya geçiriyodu bukdr hissedip dinlemiyodum şimdi oyuzzden belki bukdr etkilendim.insllh tek sebebi budurBenim de ağrım var. Normaldir muhtemelen korkma. Bebek kendine yer yapmaya çalışıyor hala
Bu ağrılar 9 ay sürecek
Sol omzuna vuran ağrı veya seni yürütmeyecek kadar kaşık ağrısı mı buHenüz kese görmedim daha betam o düxeyde değil...nedense kötü şeyler geliyor dış gebelik mi diye korkuyorum.
Ben de yeni öğrendim hamile olduğumu ve tarif ettiğiniz ağrılar bende de var. Adet olacak gibiyim her an. Ama hiç üzerinde durmadım. Normaldir diye düşünüyorum. Çok şiddetli olursa korkarimBugün doktora gittim tekrar beta aldi 900 çikti düzenlide artiyor ama bilmiyorum bu ağrı nekadar normal?adet tarihim bide onun sancısıda var ağrılar karıştı.sizin nasıldı ağrınız şuan hamile misiniz
İnşallah, uzulme muhtemelen birkaç güne geçer. Çok kafana takılıyorsa doktoruna haber ver o içini rahatlatirBenim eskiden de adetim çok sancılı olurrdu endometris var bende aynı ağrılar var ozmn ağrı kesici içiyodum ya geçiriyodu bukdr hissedip dinlemiyodum şimdi oyuzzden belki bukdr etkilendim.insllh tek sebebi budur
İnşaAllah görürsün kötü düşünmeHenüz kese görmedim daha betam o düxeyde değil...nedense kötü şeyler geliyor dış gebelik mi diye korkuyorum.
Doktoruma haber verdim kontrole gel icin rahatlasin dedi gittim sorun gözükmüyor dedi ben stres yaptım sanırım iyice kasılıyorum.sizede hayirli olsunİnşallah, uzulme muhtemelen birkaç güne geçer. Çok kafana takılıyorsa doktoruna haber ver o içini rahatlatir
Artık hamilesin sürecin tadını çıkar
Sol omzumda ağrı yok.batma var bazen giriyor sonra geçiyorSol omzuna vuran ağrı veya seni yürütmeyecek kadar kaşık ağrısı mı bu
Benim de yeni daha hiçbir kontrole gidemedim. Gözünüz aydın.Doktoruma haber verdim kontrole gel icin rahatlasin dedi gittim sorun gözükmüyor dedi ben stres yaptım sanırım iyice kasılıyorum.sizede hayirli olsunkaç haftalik sizin kese kalp atişı duydunuz mi
Merhaba hayırlı olsun oncelıkle saglıkla kucagınıza alın sızın ılk denememıydı acaba ve kalıte neydıDoktoruma haber verdim kontrole gel icin rahatlasin dedi gittim sorun gözükmüyor dedi ben stres yaptım sanırım iyice kasılıyorum.sizede hayirli olsunkaç haftalik sizin kese kalp atişı duydunuz mi
Sagol cnm ya içime su serpiyosun insllh dediğin gibi normaldirBenim de yeni daha hiçbir kontrole gidemedim. Gözünüz aydın.Benim daha hiç çocuğum yok ama çevremdeki hamile yakınlarından biliyorum 9 ay boyunca bel ağrısı kasık ağrısı devam ediyor. Bazen çok hissediliyor bazen hiç. Ama oluyor yani
Tesekkurler sağolunMerhaba hayırlı olsun oncelıkle saglıkla kucagınıza alın sızın ılk denememıydı acaba ve kalıte neydı
Tamm canım normal kabızsan o bile etkiler o iğne batma gibi ağrılarıSol omzumda ağrı yok.batma var bazen giriyor sonra geçiyor
Benim transferim de 22 KasımSagol cnm ya içime su serpiyosun insllh dediğin gibi normaldirikimizde isteyen herkesin bu süreci güzel geçer daha tam tadına varamadım.Bende 15 kasımda transfer olmustum hemen hemen aynıyız demekki.
Doktorumda kabız olma gaz sancısıda etkiler dedi yürü devamlı yatma fln dedi insllh bakalım p.tesi inşllh ufaklığı görürümde rahatlar şu sürecin tadını çıkarırımTamm canım normal kabızsan o bile etkiler o iğne batma gibi ağrıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?