Kasık ağrısı

TomrisHatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
61
Puanlar
38
Merhaba hanımlar
Bende 5hafta 4günlük hamileyim bende kasık ağrısından şikayetçiyim çok ayakta durduğum zaman genelde şiddeti artıyor ilk zamanlar hafif ağırıydı sanki son 3 günde daha da fazla ağrımaya başladı özellikle akşamları sabahları gayet iyiyim ama akşamları hep yatmak istiyorum bana bu konuda önerileriniz varmıdır nasıl hafifletebilirim

Bence doktorunuza danisin herkesin gebelik sureci farklidir

Merhaba hanımlar
Bende 5hafta 4günlük hamileyim bende kasık ağrısından şikayetçiyim çok ayakta durduğum zaman genelde şiddeti artıyor ilk zamanlar hafif ağırıydı sanki son 3 günde daha da fazla ağrımaya başladı özellikle akşamları sabahları gayet iyiyim ama akşamları hep yatmak istiyorum bana bu konuda önerileriniz varmıdır nasıl hafifletebilirim

Benim de öyle oluyo canım. Doktorlar dinlenin ilk aylar diyor zaten çok ayakta durmamaya çalış

Merhaba hanımlar
doktorunuzu birsey dedi mi benim de çok ağrıyor 5 haftalığım

Benim de 5 haftalikken cok agrirdi canim o bence yerlesmeden oturu ama yine de doktoruna sor herkesinki farkli sebepten olabilir
sıkıntı yok ağrır dedi. ilaçlarını kullan sorun yok dedi.

Benim 14.haftaya kadar hep ağrıdı.Kanamam da oldu hep dinlendim.Ağrınız olunca uzanıp dinlenin.Öyle bir şey ki sol tarafa yatıyorum mesela ağrım başlıyor yatışımı değiştirip sağa yattığımda ağrım kesiliyordu.Bu ikinci hamileliğim daha önce yaşamamıştım hiç.

Back
X