- 11 Eylül 2018
- 193
- 137
- 103
- 31
24 ekim ama iki aydır 33 günde bir adet oluyorum ona göre hesaplarsam 28 deBat ne zaman canım
Ne zaman tekrarlayacantekrar test yapmadın değil mi? benim pikten 10gün sonra erken test yaptım reglime de 10 gün vardı. negatif çıktı. ama aşırı mide yanmalarım olmaya başladı. midem ağzıma geliyor sürekli. negatifi görmüş olmama rağmen umudumu kaybetmedim nedensereglime 6 gün var.
Daha varmış ya benimde eylülün 15 en son çok düzensiz bakalım nolcak24 ekim ama iki aydır 33 günde bir adet oluyorum ona göre hesaplarsam 28 de
Tmm tmm yazarm tabi kiBende merak ettim bak şimdi yapınca burayada yaz
Yok canım tekrar yapmadm reglime 3 gün var ama yumurtlamadan beri kasık ağrım var bilemiyorum sonuc ne olacaktekrar test yapmadın değil mi? benim pikten 10gün sonra erken test yaptım reglime de 10 gün vardı. negatif çıktı. ama aşırı mide yanmalarım olmaya başladı. midem ağzıma geliyor sürekli. negatifi görmüş olmama rağmen umudumu kaybetmedim nedensereglime 6 gün var.
Vallah benimde hala ağrıyo hele ki hareketleninceYok canım tekrar yapmadm reglime 3 gün var ama yumurtlamadan beri kasık ağrım var bilemiyorum sonuc ne olacak
Acaba neden benim öteki hamileliklerde hemen hissederdim ama ilk defa bu kadar ağrıyo nefes alamıyorum sabahtan beri uzandım sıcak su torbası koyuyorum belimin altına üstümde de battaniyeDaha varmış ya benimde eylülün 15 en son çok düzensiz bakalım nolcak
Ne zaman tekrarlayacan
Yok canım ümitlenme bence yükselmezKızlar başınıza geldimi hiç adetime 2 gün varken test yaptırdım sonuç 1.20 çıktı çoğu kişi bu sonuç yükselir diyo bilmiyom
Bende koymak istedim annem koyma dedi şüphelendi karnına koyma dediAcaba neden benim öteki hamileliklerde hemen hissederdim ama ilk defa bu kadar ağrıyo nefes alamıyorum sabahtan beri uzandım sıcak su torbası koyuyorum belimin altına üstümde de battaniye
Aynen araba kullanırken ya da bi yere uzanınca fln baya ağrıyoVallah benimde hala ağrıyo hele ki hareketlenince
Merak ettim şimdi bendeaslında hemen yapmak istiyorum ama zor sabrediyorum
Eveeeet sanırım aynısından bahsediyoruz sonucu ne olcak bakalımAynen araba kullanırken ya da bi yere uzanınca fln baya ağrıyo
InşaAllahHepimiz gibi sizde çok hamile kalmak istiyorsunuz anlıyorum son bir kaç gündür sürüyle konu açıyorsunuz ancak biz gebelik var yada yok diyemeyiz yumurtlama değerlendiren çoğu kişi kasık ağrısı yaşar, ayağınız üşürse, kist varsa, gaz varsa çok sebep var karın kasık ağrısı için. Kendinizi dinlemeyin stresi bıraktığında olucak inşallah
Bat ne zaman canımEveeeet sanırım aynısından bahsediyoruz sonucu ne olcak bakalım
Vallah en son 15 eylül oldum çok düzensiz altı aydır ama uygulamaya kayıt ediyorum yumurtlama gününü tam bildi uygulama adetimi de 23. Ekim gösteriyorB
Bat ne zaman canım
Baya atıyo o zaman senin tarihVallah en son 15 eylül oldum çok düzensiz altı aydır ama uygulamaya kayıt ediyorum yumurtlama gününü tam bildi uygulama adetimi de 23. Ekim gösteriyor
Haklı annen aslında ama dayanamadım sıcak biraz iyi geldi zor yemek yaptım şimdi birazdan eşim gelicek bacağımın üstüne basamıyorumBende koymak istedim annem koyma dedi şüphelendi karnına koyma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?