Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman tekrarlayacan

Yok canım tekrar yapmadm reglime 3 gün var ama yumurtlamadan beri kasık ağrım var bilemiyorum sonuc ne olacak

Kızlar başınıza geldimi hiç adetime 2 gün varken test yaptırdım sonuç 1.20 çıktı çoğu kişi bu sonuç yükselir diyo bilmiyom

Daha varmış ya benimde eylülün 15 en son çok düzensiz bakalım nolcak
Acaba neden benim öteki hamileliklerde hemen hissederdim ama ilk defa bu kadar ağrıyo nefes alamıyorum sabahtan beri uzandım sıcak su torbası koyuyorum belimin altına üstümde de battaniye

Acaba neden benim öteki hamileliklerde hemen hissederdim ama ilk defa bu kadar ağrıyo nefes alamıyorum sabahtan beri uzandım sıcak su torbası koyuyorum belimin altına üstümde de battaniye
Bende koymak istedim annem koyma dedi şüphelendi karnına koyma dedi

Hepimiz gibi sizde çok hamile kalmak istiyorsunuz anlıyorum son bir kaç gündür sürüyle konu açıyorsunuz ancak biz gebelik var yada yok diyemeyiz yumurtlama değerlendiren çoğu kişi kasık ağrısı yaşar, ayağınız üşürse, kist varsa, gaz varsa çok sebep var karın kasık ağrısı için. Kendinizi dinlemeyin stresi bıraktığında olucak inşallah

InşaAllah

Vallah en son 15 eylül oldum çok düzensiz altı aydır ama uygulamaya kayıt ediyorum yumurtlama gününü tam bildi uygulama adetimi de 23. Ekim gösteriyor
Baya atıyo o zaman senin tarih benim de 15 ekim gösteriyo bakalm 13.gün yumurtladm çünkü 30 eylülde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…