Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beernaa1

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
79
44
18
32
Merhaba arkadaşlar 1ay önce lakoroskopi ameliyatı oldum sol tupum yok sağ tupude açtılar 3. Senem evlilikte çocuk düşünüyorum başından bari suan ameliyattan sonra denemelere başladık 20mayista adet oldum su güne kadarda denemelere devam ediyoruz şu iki gündür kasıklarımda şiddetli bir ağrı var hafif miğde bulantisi var çok erken biliyorum bebek olmak için bu şekilde yaşayan varmı merak ediyorum tüp açtıkları için tutma olasigi doktorum yüksek dedi önceden kapalı olduğu için bebek oluşumunu engelliyordu umutlenmek istemiyorum. Kasikdaki siddetli olması catladigi anlamına mı geliyor bugünde ymurtamanin en yüksek günü bugünde bı denemek istiyorum ama bu ağrıyla nasıl yapocagimi biliyorum ovulasyon testi yaptım bı koyu bide hafif açık renk iki çizgi çıktı

Ovulasyon zamanı ağrı olur. Bugünleri değerlendirin. Hayırlısıyla olur inşaAllah ❤️ 🤗

Ovulasyon zamanı ağrı olur. Bugünleri değerlendirin. Hayırlısıyla olur inşaAllah ❤️ 🤗
Ama bukadar şiddetli olması normalmi tuvaletimi yaparken yanıyor kasintim var hafif alt kısımda basınç var tuvalet geliyormuş gibi his iki kasık ortası sancı

Ama bukadar şiddetli olması normalmi tuvaletimi yaparken yanıyor kasintim var hafif alt kısımda basınç var tuvalet geliyormuş gibi his iki kasık ortası sancı

Bu anlattığınız bende gebelik oluştuğunda olmuştu ama siz yumurtlama gününüzde olduğunuzu söylediniz. Acaba erkenden mi yumurtlama oldu 🤔

Bu anlattığınız idrar yolu iltihabı. Doktora gitmeniz, antibiyotik kullanmanız gerekiyor.

Bu anlattığınız idrar yolu iltihabı. Doktora gitmeniz, antibiyotik kullanmanız gerekiyor.
Ameliyat olalı 1 ay oldu canım enfeksiyon olması mümkün değil çünkü evden çıkmıyorum her tuvalete girmiyorum su iki gündür kasık ağrım sağ olmak üzere sonra orta kisima geçiyoruz hafif baş donmesi hafif miğde bulantisi oluyor sabahlari ne kadar sürede 25nisanda adet bitti o zamandan beri iki günde bı deniyoruz bugunde en yüksek günü olarak gösteriyor ovulasyon şuan bile hala kasıkta orta kısımda ağrım var hafif bı kaşıntı isteği var

Back
X