Kasık ağrısı

eserel

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
467
415
23
44
Kızlar merhaba

Adete 8 gün kaldı. Dün gece bel ağrısı başladı. Sağ kasıkta batma var sızı gibi hiç geçmiyor. Yerleşme olabilir mi? Eğer öyle ise yerleşme kanaması adetten kaç gün önce olur?

Ben birinde birkaç gün önce birinde de tam regl günümde yaşamıştım canım. Bel ağrısı ve kasık ağrısı da adete 1 hafta kala falan başlamıştı. İnşallah vardır

Benimde bat 29 temmuzda 10 gun oncesinde kasık ağrılarım oldu sagli sollu batiyodu dus alirken sacimi yikamaya uzandığımda gerilip aciyodu , sanci giriyodu rahmime, 2 3 gun boyunca ara ara leke geldi bugunde tuvaletteyken peceteye leke geldi ince kıl gibi anlamadim bende neyin nesi

Benmde dün belim kasıklarım ve gögüslerimde agrı vardı bugün hiçbelirtim yok pazartesi test yapmıştım silik cıktı.

İlla yerleşme kanaması görülecek diye Bi kanun yok kadınların vücudu cok farklı. Yumurtlama döneminizii biliyor musunuz

14-15 Temmuz gibi yumurta çatladı ovulasyon test ile takip ettim. Yumurtlama olduğunda da bel ve kasık ağrım olmuştu. Bilmiyorum belki de erken adet sancıları bekleyip göreceğim hayırlısı olsun.
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir bebek istiyorum lütfen Allahım .

Merhaba
Bu konuda çok hanımefendiye yardımım dokundu çünkü geniş çaplı ve farklı kaynaklardan yaptığım araştırmaları toparlamıştım. Seninle de paylaşmak isterim.
Umarım faydalı olur

Teşekkürler yerleşme kanamasından önce kramp olmaz yazıyor. Beni şüpheye düşüren normalde adete 8 gün kala bu tür kramp yaşamıyorum. Ama belki üşüttüm

Teşekkürler yerleşme kanamasından önce kramp olmaz yazıyor. Beni şüpheye düşüren normalde adete 8 gün kala bu tür kramp yaşamıyorum. Ama belki üşüttüm
Ay İnşallah hamileliktir mutlu haberlerinizi almak dileğiyle

Yerleşme kanaması herkeste olmaz. Ayrıca evet adete on gün kala falan benim de bel ağrısı adet ağrısı kasık ağrısı batmalar oluyordu. Ve hamile kalmıştım.

Aynen ben de su an sizin gibiyim. Su an adete 8 gun var ve dune kadar adet olacakmisim gibi agrilarim kasilmalarim olmustu. Su anda da asiri uykulu hissediyorum surekli uyuyorum. Belki havalardanfir ama cok merak ediyorum nedendir.
bana da yardimci olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…