kasik agrisi

ebru7505

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
36
5
16
31
kızlar 17 haftaligim 4 gündür kasiklarim cok agriyo batiyo gibi ara ara gece bile uyuyamiyorum doktora gittim bi sıkınti yok dedi kan da bira enfeksiyon var dedi ama cok degil dedi ondan olabilir mi ne yüreyebiliyom ne yatabilyorum sürekli sanciyo sizde var mi boyle problem

Enfeksiyon çok ağrı yapıyor. Bana da ilaç vermemişti doktorum, bol su, bol yoğurt tüketin ve üşütmemeye dikkat edin, ben koca yazı çorapla geçirmiştim. Hamileyken enfeksiyona çok açık oluyoruz, bir de ilişki sırasında muhakkak prezervatif kullanın.

Enfeksiyon çok ağrı yapıyor. Bana da ilaç vermemişti doktorum, bol su, bol yoğurt tüketin ve üşütmemeye dikkat edin, ben koca yazı çorapla geçirmiştim. Hamileyken enfeksiyona çok açık oluyoruz, bir de ilişki sırasında muhakkak prezervatif kullanın.
iste bide grip oldum bn ondan da mi oluyo acaba bebege zarari olur mu korkuyorum

tesekkür ederim sagolun zaten öksuruk tınsırık olirsa o zaman müdahale edicem dedi bol bol dinlen dedi insallah gecer 🤲

1 limon, 1 portakal, bir tatlı kaşığı elma veya üzüm sirkesi, bir tatlı kaşığı balı sabah akşam için, bana çok iyi gelmişti gripken malum ilaç da kullanamıyoruz hamileyken. Bol yoğurt, bol su bütün mikrobu atar vücudunuzdan, geçmiş olsun

Back
X