Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar dünden beridir sağ ve sol hem kasiklarim hem yumurtaliklarim ağrıyor arada midemde bulanıyor kusacak gibi yim acaba çikolata kıstım den dolayı mı
Merhaba kızlar dünden beridir sağ ve sol hem kasiklarim hem yumurtaliklarim ağrıyor arada midemde bulanıyor kusacak gibi yim acaba çikolata kıstım den dolayı mı
O durumu yaşadıkdan kaç gun sonra adet oldun canım doktora gıttınmı Bırsey dedımı Aceba Bende suan sag sol Yumurtalık cok agrıyr ve Ne yapsam bılemedım.
O durumu yaşadıkdan kaç gun sonra adet oldun canım doktora gıttınmı Bırsey dedımı Aceba Bende suan sag sol Yumurtalık cok agrıyr ve Ne yapsam bılemedım.
Yaaa o zaman bende mı oyle olacagım aceba. 10 gun var regle. Ben tup bebek tedavsıı gordum yumurta toplandı 10 gun sonra adet oldum işte 2. Adetımı beklıyoruz ona da 10 gun var işte. Hemsırede cok agrıyosa agrı kesıcı ıc dedı Bıraz hafıflettı sankı İçtimde