• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasık ağrısı

Drgoksu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
9
3
1
28
Daha önceden de bu konu hakkında başlık açmıştım
Suan 6 haftalık hamileyim fakat kasık ağrısından duramıyorum iki tane doktora gittim ikisi de bir sıkıntı gözükmediğini söyledi ciddi anlamda sürekli sancılanıyorum ve endişeleniyorum gebeligimide bu şekilde öğrenmiştim zaten kasık agrimin şiddetli olmasından bunun hakkında bir yorumu olan var mı acaba

Daha önceden de bu konu hakkında başlık açmıştım
Suan 6 haftalık hamileyim fakat kasık ağrısından duramıyorum iki tane doktora gittim ikisi de bir sıkıntı gözükmediğini söyledi ciddi anlamda sürekli sancılanıyorum ve endişeleniyorum gebeligimide bu şekilde öğrenmiştim zaten kasık agrimin şiddetli olmasından bunun hakkında bir yorumu olan var mı acaba
Bencede endişelenmeni gerektirecek bir durum yok bende aynı şekilde kasık ağrısından anladım gebe olduğumu 8+1 ve hala devam eden ağrım var âdet olacakmışım gibi sancılanıyorum ama dayanılmayacak gibi değil

12+0 dayım bende de ara ara oluyor hala. Kesen büyüyor canım ağrı olması gayet güzel bise

Bencede endişelenmeni gerektirecek bir durum yok bende aynı şekilde kasık ağrısından anladım gebe olduğumu 8+1 ve hala devam eden ağrım var âdet olacakmışım gibi sancılanıyorum ama dayanılmayacak gibi değil
Sosyal hayatımı çok etkiliyor sürekli değil ağrı gelince iki uç saat sürüyor sonra biraz rahatladım diyorum geçti tekrar ansızın başlıyor

Benim gebeligimde ne zaman siddetli kasik agrisi olsa anliyordum ki idrar yolu enfksiyonu oldum. Sizde de boyle bir durum olabilir.

Benim gebeligimde ne zaman siddetli kasik agrisi olsa anliyordum ki idrar yolu enfksiyonu oldum. Sizde de boyle bir durum olabilir.
İdrar yolu ile değilde sanki bağırsaklarımla ilgili olabileceğini düşünüyorum zaten sürekli ne yesem etkileniyordu bu iki üç gündür onun sancısı da vuruyor gibi hissediyorum lavaboya çıkınca afedersiniz rahatlıyorum çünkü

Valla bu hamilelikte her sey olabilir ben ilk aylardan itibaren, hamileliklerimde sisliklerim ve ciddi bir kilo artisim olmamasinda ragmen karnima mideme tas oturmus gibi hissederdim. Vucutta dengeler oldukca degisiyo, kanama , asiri bas agrisi ,yuksek tansiyon olmadikca hamilelikte kendini cok dinlememek lazim

İdrar yolu ile değilde sanki bağırsaklarımla ilgili olabileceğini düşünüyorum zaten sürekli ne yesem etkileniyordu bu iki üç gündür onun sancısı da vuruyor gibi hissediyorum lavaboya çıkınca afedersiniz rahatlıyorum çünkü
Bagirsak enfeksiyonu da olmus olabilirsiniz o da kasiklara vurabiliyor veya gaz sancilari da yapar ki ilk uc ay gaz artisi olur

Ben de bunu söylemeye gelmiştim. 1 hafta boyunca kasık ağrısı sandım ama biraz kendimi dinleyip ağrının takibini yapınca aslında bagirsaklarimdan olduğunu anladım. Sanki bagirsaklarim yaralanmis incinmis de icinde gaz veya diski ne varsa o ilerlerken bagirsaklarimi acitiyormus gibi bir his. Siz de kendinizinkini takip edin. Bu durum olabilir

Back
X