Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adetle ayniydi adet olucam sandim hattaHamileliğini kasık ağrısı belirtisiyle öğrenenlere sormak istiyorum, bazıları der ya anlıyorsun farklı bir ağrı olduğunu vs diye öyle bir şey mi olması gerekiyor, yoksa sizinkiler nasıldı ? Aynı yumurtlama ağrısı gibi mi ?
Benim adet ağrım fazla olmuyor direk regl başlıyor, bugün yumurtlama ağrısıyla aynı kasık ağrısı başladı regle 5 gün o yüzden merak ettimBenim adetle ayniydi adet olucam sandim hatta
ben hiç kasık ağrısı yaşamadımHamileliğini kasık ağrısı belirtisiyle öğrenenlere sormak istiyorum, bazıları der ya anlıyorsun farklı bir ağrı olduğunu vs diye öyle bir şey mi olması gerekiyor, yoksa sizinkiler nasıldı ? Aynı yumurtlama ağrısı gibi mi ?
Benimde aynı öyle ilk defa başıma geliyor ama ne zaman bu sefer oldu desek boş çıkıyor insan bir yandan ümitleniyor bir yandan ümitlenmemeliyim diyorRegl ağrısı genelde adete 1 2 gün kala başlar fakat 1 hafta 10 gün önceden kasık ağrısı olunca şüplenmiştim
Peki bu kasık ağrısı batma gibi mi normal ağrı mı birçok kişi batma şeklinde oluyor demiş, benim normal kasık ağrısı, aynı yumurtlama ağrısı gibiCanım ben adete 8gun kala kasık bel ağrısı ile anladım ayrıca goguslerde aşırı hassasiyet vardı hatta bayramda oturamiyordum bel ağrısından gittiğim yerlerde bile ayaklarımı uzatıp oturuyordum en son dayanamadm adetten iki gün önce kan verdim Bayram günü acilde. O şekilde öğrenmiştim
Hımm anladımmben hiç kasık ağrısı yaşamadım
sadece adet olmam gereken günden 2 gün önce aynı adet belirtileri gibi belim ağrıdı ve adet olmam gereken günde bir 10 saniye kadar karnımın altında çok tuhaf bir ağrı hissettim ve o kadar sonra da geçti
Canım ben yumurtlama zamanındaki kasık ağrısını inan bilmiyorum hiç yaşamadım batma şeklindeydi benimki de biri bıçak saplıyor gibiydi ama en çok belde ağrı yaşamıştımPeki bu kasık ağrısı batma gibi mi normal ağrı mı birçok kişi batma şeklinde oluyor demiş, benim normal kasık ağrısı, aynı yumurtlama ağrısı gibi
Adet sancısı çekmediğim için onu bilemiyorum yumurtlama zamanındaki kasık ağrısı var, oda batma şeklimde değil ağrı şeklindeYa tek taraflı (tahminimce hangi taraftaki yumurta döllendiyse ora) böyle batma tarzında bir ağrı. Benim ilk bebeğimde sağ ikincide solda sancı yaşamıştım. yine adet sancısına benzeyen ağrı da olmuştu. Ama böyle sancı girip çıkıyordu adet gibi hafiften başlayıp artma şeklinde değildi. Gerçekten anlaşılıyor ama vücudunu iyi tanıyorsa anlar insan.
Nadiren yaşadım da her zaman yaşamamıyorum benim adetlerim ağrılı olmazEvet yumurtlama sancısına benziyor biraz. Yalnız nasıl adet sancısı yaşamıyorsunuz? Hiç yaşamadınız mı şimdiye kadar?