Kasık ağrısı

balgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2025
4
0
1
30
Sat 9 eylül bat 10 ekim. Iliski tarihleri 20 ve 23 eylul. 26 eylulden beri kasıklarımda geçmeyen ağrı var. Bugun erken gebelik testi yaptim negatif. Daha adetime 7 gun var biliyorum ama agrim gecmiyor. Goguslerimde hassasiyet var. Daha önce kasık ağrısı olup hamile oldugunu ogrenen var mi hic gecmiyor ara ara degil surekli bi agri cekilme gibi bisey. Acaba enfeksiyon mu var olabilir mi

Benimde sizin gibi ağrılarım olur genelde ama çok da şiddetli değil, adet yaklaştıkça göğüs ağrısı vs. eşlik eder ve bunlar genelde yumurtlama günümden, adet dönemime kadar devam eder. Doktorum yumurtlamanın etkisi olduğunu söylemişti.
Hamilelik belirtileride benzer oluyormuş sanırım burada ki çoğu arkadaş öyle söylüyor.
Eğer enfeksiyon kaynaklı şüpheniz varsa ve ağrınız şiddetli ise bir doktora gitmenizi öneririm.
Bir de gebelik testini adete 1 hafta kala yapmak birazcık erken hcgniz henüz yeterince yüksek olmayabilir.
Allah gönlünüze göre versin

Canım umarım gebelik vardır.Benim de bat 13 ekim dünden beri yoğun baş dönmesi bel bacak ve kasık ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi. Daha önce bu kadar erken belirti yaşayan var mı?

Canım umarım gebelik vardır Benim de bat 13 ekim dünden beri yoğun baş dönmesi bel bacak ve kasık ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi. Daha önce bu kadar erken belirti yaşayan var mı?

Merhabalar 18-19-20-21 eylül tarihleri ovülasyon dönemimdi değerlendirdik hergün yaklaşık 12 gündür sol kasığımda ağrı ve batma var kramp gibi.Reglime 2 gün var burdan okuduğum kadarıyla test için erken ama bugün yaptım negatif.Ama kasık ağrım epey var gebelik ihtimali açıkcası vermiyorum.Sol kasık ağrısı yaşayan var mı merak ediyorum.Sebebi ne olabilir.

Bende gerginlik hissi vardı uzanırken gerilirken falan ağrırdı ama tek taraflı
Testi erken yapmışsınız bekleyin

Benim adet oncesi agrim adetten 1 gun once yada 2 gun once baslar hic bu kadar once baslamamisti. Biraz daha bekleyeyim en iyisi

Erken gebelik testi mi yaptiniz? Bazen gec dollenme olabiliyor bekleyin insallah hamilesindir

Erken gebelik testi mi yaptiniz? Bazen gec dollenme olabiliyor bekleyin insallah hamilesindir
Evet erken gebelik testi yaptım ama akşam yaptım sanırım sabah yapılması gerekiyordu.Regl olmama 2 gün var onu beklerim sanırım olmazsa testi yenilerim o zaman geç döllenme gibi bir ihtimal varsa bilmiyordum :) Teşekkür ederim

Ben de aynısıni yaşıyorum sol kasığıma sancı giriyor sonra rahmime vuruyor bir yildir deniyoruz . Benim de bat 10 Ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…