Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün itibaren 5 haftalık ama kasık ağrıma böyle ara ara batıyor ve çok rahatsız ediyor korkumdan sürekli kontrole gidiyorum bu his hep kalacak mı sizce tecrübeniz nasıldı?
Bugün itibaren 5 haftalık ama kasık ağrıma böyle ara ara batıyor ve çok rahatsız ediyor korkumdan sürekli kontrole gidiyorum bu his hep kalacak mı sizce tecrübeniz nasıldı?
anım oluyor kasıkta batmalar mesela hapşırınca flan. Rahim genişlediği için karın içi bağlarda ağrı olabilir. Giderek şiddetlenir ve akıntı ya da kanama eşlik ederse doktora git tabi
Canım 6 haftalık öğrendim hamile olduğumu. Öğrenene kadar adet olacağım sanıyordum benim sancım çok oluyordu. Hatta gece ped takıp yatıyordum o kadar ağrıyordu gayet normal yani bebek yerleşiyor ya ağrır