Kasik Agrisi

gurbetkiz

Benimle ol
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
2.487
19
158
İsveç
Selam Kizlar

Bu sayfa bugün üye oldum, yani anliaycaginiz yeniyim.:)

Sizden bir konuda yardim istiyorum, ben 6 aydir bebek istiyorum temmuzdan beri evliyim, ilk 2 ay kadar korundum.
Su son 3 gundur kasik agrisi var gün icinde ansizin gelen bi agri, son aybasim 7 marta geldi, ve normalde aybasimda duzensizlik yoktur tam gününe geliyor, ama bu agri 3 gundur var ve korkuyorum birsey mi var ki diye.

Yardimci olursaniz sevinirim:)

Selam Kizlar

Bu sayfa bugün üye oldum, yani anliaycaginiz yeniyim.:)

Sizden bir konuda yardim istiyorum, ben 6 aydir bebek istiyorum temmuzdan beri evliyim, ilk 2 ay kadar korundum.
Su son 3 gundur kasik agrisi var gün icinde ansizin gelen bi agri, son aybasim 7 marta geldi, ve normalde aybasimda duzensizlik yoktur tam gününe geliyor, ama bu agri 3 gundur var ve korkuyorum birsey mi var ki diye.

Yardimci olursaniz sevinirim:)

Hamile olabilirsin canım benim belirtiler 10 gün kala başladı belirtiler bel ağrısı kasıklarda ağrı bicak saplanır gibi birde 2 hafta kal sadece 1 kere bacaklarımın arasından bicak battı sanki öle bir anlık sadece dikkat et kendine gunü gelince test yaparsın Allah gönlüne göre versin

tesekkür ederim cevapladigin icin Insallah bu sefer tutar evet belimde agri var, kuyruk bölümün az yukarisinda. Ve tek sol kasigim agriyor bbenim ama ?

Ben hala kasik agrisi cekiyorum aralikli geliyor sabah kalktigimda birsey yok ama aksama dogru agri geliyor arada adet agrisi giibi geliyor, 4 -4 gun olacak simdi, birde tek sol yanim agriyor, sislik filan yok ? ne yapmam lazim? doktora gitmme lazim mi? ay basimin gelmesine 10 gun var daha . yardimci olun kizlar

Ben hala kasik agrisi cekiyorum aralikli geliyor sabah kalktigimda birsey yok ama aksama dogru agri geliyor arada adet agrisi giibi geliyor, 4 -4 gun olacak simdi, birde tek sol yanim agriyor, sislik filan yok ? ne yapmam lazim? doktora gitmme lazim mi? ay basimin gelmesine 10 gun var daha . yardimci olun kizlar

bence sen bi doktora görun bekli apandis filandir hiç bekleme git hemen doktora

Back
X