Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cnm bildigim kadariyla bunlar cok normal ama siddetli olursa ve buna kanama eşlik ederse sıkıntı diye biliyorum hayirli olsun biz olmayanlara da dua et
Hamilelik şüphem bu ağrılarla olmuştu ki hiç regl ağrısı çekmem.
Doğuma 2-3 hafta var, hala ağrım var geçmedi bir türlü.
Kormayın, zararlı bir şey değil fakat herhangi kanamada en yakın hastaneye gidin.
sagolun kizlar rabbim sana ve tum isteyenlere bu duygusu yaşatsın insallah dualarim hep tanidik tanimadik anne olmak istiyen insanlarla valla. Benim diger düsügklerimde ne kanamam ne agrim vardi iki hafta ölü bebekle yasadim haberim yoktu
canım önce düşük yaşadıysan dinlenmelisin bence tehlikeli zamanı atlatana kadar. çok eğilme, uzanma, ani kalkışlar yapma, ağır kaldıma. valla ben evimde temizlik bile doğru dürüst yapmıyorum. öyle üstünden. kimse kusura bakmasın valla.
canım önce düşük yaşadıysan dinlenmelisin bence tehlikeli zamanı atlatana kadar. çok eğilme, uzanma, ani kalkışlar yapma, ağır kaldıma. valla ben evimde temizlik bile doğru dürüst yapmıyorum. öyle üstünden. kimse kusura bakmasın valla.