- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi Shezofren88
Kasık çektiren var mı acaba aranızda ? Nasil yapiliyor? Bi zarari var mi ?Arkadaşım sanada yaptiralim falan diyor 11 aydır hamile kalamiyorum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ikikez çektirmiştim ve çektirdiğim kişilerin her çektiği hamile kalmıştı kuzenimde dahil bende olumsuz oldu ama yarıyor işe.Kasık çektiren var mı acaba aranızda ? Nasil yapiliyor? Bi zarari var mi ?Arkadaşım sanada yaptiralim falan diyor 11 aydır hamile kalamiyorum .
Enim yengem de de kan pıhtılaşması vardı 1 düşük ve 2 bebeği karnında öldü.Ben yaptırmıştım canm. Kaşık çektirme derken kasıktan ve belden kupa vuruyor. İntihap var demişti bana ısırgan otuda pişirip bağlamıştı o ay hamile kalmistm ama düştükan pıhtılaşması varmis bnde ondn sonra br daha kurtaj oldum bu 3. Gebeligm
Kız nasıl bağlıyorBen ikikez çektirmiştim ve çektirdiğim kişilerin her çektiği hamile kalmıştı kuzenimde dahil bende olumsuz oldu ama yarıyor işe.
Elleriyle karnınıza kasıklarınıza ve belinize bakıyor.Elleriyle kasıklarınızın ordan yumurtalıklarınızı bulup yukarı çekiyor ve sabunla bağlıyorlar..
Hiç bir yanlışı yok yaptır derim belki tutar
15 günde br çağırıyor canm iğne ve coraspin ve progestan da kullanıyorum.elimizden geleni yapıyoruz hayırlısı artık.B
Enim yengem de de kan pıhtılaşması vardı 1 düşük ve 2 bebeği karnında öldü.
Çok dikkatli ol doktor kontrolünde ol derim
Sabunu yumurtalıklarının üzerine koyuyor yemeniylede bağlıyor.Kız nasıl bağlıyorsabunla oda
Senin için dua edicem canım elinden geldiğince yorma kendini ağır kaldırma.15 günde br çağırıyor canm iğne ve coraspin ve progestan da kullanıyorum.elimizden geleni yapıyoruz hayırlısı artık.
Yerleşme kanaman olmuşmuydu canım senin olduysa nasıl olmuştu ?Kız nasıl bağlıyorsabunla oda
Sabunu yumurtalıklarının üzerine koyuyor yemeniylede bağlıyor.
Yaptırdığım kişilerde akrabamız kimi çektilerse hamile kaldı.
Bende faydası olmadı.
Demk ki sende bu sorun yokmuş zammı vardır belkide . Çok sağol Allah razı olsun snada nasip olsun inslh bnde sana dua edecegm.. bnm adet gecikmesnin ikinci günü olmustu kahverengi siyah arası br akintiydi gittikçe açıldı ve sulu böyle kahve açık renkte gelmeye başladı ve bitti 1 gün sürdü.Senin için dua edicem canım elinden geldiğince yorma kendini ağır kaldırma.
Allahım inşallah kucağına almayı nasip eyler
Ağrın oldumu peki hiç benim bu öğlen çok açık pembe renginde küçük bir lekem oldu.Demk ki sende bu sorun yokmuş zammı vardır belkide . Çok sağol Allah razı olsun snada nasip olsun inslh bnde sana dua edecegm.. bnm adet gecikmesnin ikinci günü olmustu kahverengi siyah arası br akintiydi gittikçe açıldı ve sulu böyle kahve açık renkte gelmeye başladı ve bitti 1 gün sürdü.
Evet canm çok hafif böyle sancı gbi ama öyle ağrı denecek birsy değildi bide sağ tarafmdaydi. Yerleşmede olabilir seninki 2 gün kalmış evde testin varsa sabah ilk idrarla yap çıkar :)Ağ
Ağrın oldumu peki hiç benim bu öğlen çok açık pembe renginde küçük bir lekem oldu.
Daha sonra kahverengiye döndü ve az az leke şeklinde olmaya başladı ayın 28 i adet günüm normalde.
Evet canm çok hafif böyle sancı gbi ama öyle ağrı denecek birsy değildi bide sağ tarafmdaydi. Yerleşmede olabilir seninki 2 gün kalmış evde testin varsa sabah ilk idrarla yap çıkar :)
Tmm canm ederm bol bol . Canm ilk idrarla yapmadn belki ondan çıkmadı çok yeniyse çıkmaz . Bekle bakalm 28ine eğer adetn sökülmez ise ayın 1inde kan tahlili yaptr.Eşime bugün aldırdım yaptım negatif çıktı inş yerleşme kanamasıdır.
Dua et benim için hamilelerin duası kabul olurmuş canım
Tmm canm ederm bol bol . Canm ilk idrarla yapmadn belki ondan çıkmadı çok yeniyse çıkmaz . Bekle bakalm 28ine eğer adetn sökülmez ise ayın 1inde kan tahlili yaptr.
Hadi bakalm inlsh .. catlatma iğnesini kaçıncı günü?Aayy inşallah canım yaa bu ay çatlatma iğneside vurdurduğum için umutluyum rabbim bu umudumun devamınıda getirir inşallah
17.günü bugünHadi bakalm inlsh .. catlatma iğnesini kaçıncı günü?
Kız ne duruyorsun o zamn nir kan testi yaptiraym hiç merklanmadnmi17.günü bugün
Meraklanmazmıyım çıldırıyorum bugün lekeler gelince korktıçum bi idrar testi yaptım tek çizgiydi.Kız ne duruyorsun o zamn nir kan testi yaptiraym hiç merklanmadnmi![]()
Hadi bakim inslh vardır ya Allahım snada nasip eder umarmMeraklanmazmıyım çıldırıyorum bugün lekeler gelince korktıçum bi idrar testi yaptım tek çizgiydi.
Kanamaya dönebilirde diyorlar onun için yarını bir beklicem eğer kesilir veyatta kahverenginde az lekeyle devam ederse kan testi vermeyi düşünüyorum