Kasıklarım çok ağrıyor çok fenayım :(

terekem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
157
3
46
41
İstanbul
Kızlar 18 haftalık hamileyim, şimdiye daha önce ufak ufak kasık ağrılarım oluyodu fakat bugün daha çok ağrıyo, sabah yataktan kalkamadım, Hala bile eğilerek yürüyorum, neden acaba varmı bi bilen

Kızlar 18 haftalık hamileyim, şimdiye daha önce ufak ufak kasık ağrılarım oluyodu fakat bugün daha çok ağrıyo, sabah yataktan kalkamadım, Hala bile eğilerek yürüyorum, neden acaba varmı bi bilen

canım bence doktoruna telefon et bir görüş ve mümkün olduğunca yatıp dinlen tuvalete falan kalk sadece ayaklarının altına minder koy ama doktoruna danış bence bunu

çok yorulduğum zaman benimde kasık ağrılarım oluyordu yürümekte güçlük çekiyordum ama her ihtimale karşı doktorunu arayıp durumu bildirmende fayda olacağını düşünüyorum.

kızlar 18 haftalık hamileyim, şimdiye daha önce ufak ufak kasık ağrılarım oluyodu fakat bugün daha çok ağrıyo, sabah yataktan kalkamadım, hala bile eğilerek yürüyorum, neden acaba varmı bi bilen

doktorunu ara bilgilendir.ve dinlen.ayaklar hafif yukarıda uzan.:)umarım önemli bir sorun değildir.

İnşallah önemli değildir. Randevum haftaya cumartesiydi ama sanırım yarın gitmem gerekicek. İş yerindeki arkadaşlarımda iltihap olabilir dedi korkuttular beni :( Bide odada klima çalışıyo ve ayaklarım buz gibi oldu, ondan da olmuş olabilir mi, yarın kapalı ayakkabı giysem iyi olucak. Teşekkür ederim cevaplarınıza

Canım geçmiş olsun. Üşüttüğün için kasıkların ağrımış olabilir. Dün bana da ona benzer bir şeyler oldu. Bir gün önce yatarken üstüme bir şey almadan uyumuşum sabah uyandım kasıklarım ağrıyor. Ama Allahtan uzun sürmedi. Ağrıların halen devam ediyorsa en yakın zamanda doktorunu ara. :34:

Canım geçmiş olsun. Üşüttüğün için kasıkların ağrımış olabilir. Dün bana da ona benzer bir şeyler oldu. Bir gün önce yatarken üstüme bir şey almadan uyumuşum sabah uyandım kasıklarım ağrıyor. Ama Allahtan uzun sürmedi. Ağrıların halen devam ediyorsa en yakın zamanda doktorunu ara. :34:

Teşekkür ederim sağolasın. Dün dayanamadım doktora gittim valla, bebekte çok şükür problem yokmuş gayet sağlıklı dedi doktor, idrar tahlil yaptı iltihap yada enfeksiyon olabilir diye ama şükür ki onda da hiç bişey çıkmadı ilaç bile vermedi. Demek ki üşütmüşsün dedi, ayaklarımı birde belimi sıcak tutmamı söyledi ve bol bol su iç dedi. İşyerinde de merkezi sistem klima var buz gibi odamız ayaklarım donuyo resmeni spor ayakkabı giydim bu sefer de davul gibi oldu. Zaten şişmeye başladı şimdiden :S İdare edicem artık napim

Back
X