Kasıklarımda ağrı var..Bu durum normal mi?

Merhabalar; kahverengi akıntı gelen arkadaşım seni endişelendirmek istemem ama geçen haftalarda bende de olmuştu, doktora gittim, düşük tehlikesi dedi ve istirahatle bi ilaç yazdı, bir hafta kadar sürekli yataktan çıkmadım, ilaçları da düzenli kullandım şuanda geçti, bu salı kalp atışlarını ve ilk hareketlerini de gördüm bebişimin tanrım tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah, ama dediğim gibi ihmal etme, muhakkak doktora git,...

canım bende çalışoyor olduğum için istirahat verdi doktor, bu süreçte ayakta durmamak gerekiyor ama dediğim gibi hani muhakkak bir doktora görün, sonuçta ilaçda yazılıyor bunun için, onu da kullanman gerekebilir, ama seni rahatlacak birşey kahverengi akıntı eskiden olmuş kanamanın işaretiymiş, kırmızı kanama daha tehlikeli imiş, bence riske etme kaç gün gecikti reglin?

muhakkak doktora git, ihmal etme canım o zaman, düşük tehlikesi demişlerdi bana, aynı kahverengi günde bir kaç damladan fazla olmayan bir akıntı haliydi, muhakkak ilk işin yarın doktora gitmek olsun....

arkadaslar merhaba bende aranıza yenı katıldım .. salı gunu ıtıbarıyle hamıle oldugum ogrendım :)
adetımden 2 gun gecmstı dırek kan testı yaptrdım 283,8 cıktı:) dr gosterdım daha cok kucuk goremeyız ancak 10 gun sonra keseyı gorebılırz dedı haftaya gıdıcem bakalım..
benımde kasıklarda adet sancısı gıbı agrı oluyor bıraz da akıntı oluyo hafıf normal dıyolar

merhaba gözün aydın benim yarın 6. günüm olcak benim bel ve kasığımda ağrı var seni,nde adetinden önce ağrıların varmıydı ben test yapmadım daha

bende adet gibi başlamıştı ağrı sonra pozitifi gördüm ama hala adetmiş gibi devam etmişti ama ne ağrıydı adetim sökülücek gibiydi çok şükür 15 gün falan sonra bitti gitti kanamanız yoksa korkmayın arkadaşlar geçiyor..

ya bende martın 10 dan beridir adet olmuyorm yaşım 22 7aylık evliyim doktora gittim hamilem değilmişim ama iyi iligilenmdi adet söktürücü verdi ama ilaç bitti bende hala tık yok sizce ne olabilir ne olur yardımcı olunnn (

benimde 17 mayısta değerim 660dı.dün doktora gittim göremedi bbu değerle daha gözükmez dedi.haftaya gelin tekrar dedi.acaba değerin kaç olması gerekiyor gözükmesi için.ptesi 5 hafta dolacak benim.

Selam kızlar bende de bel ve kasık ağrıları var hatta bu yüzden gittim doktora ve adetmin 2gün geçtiğini söyledim ilaç yazmıştı ama test ten sonra kullanmami söyledi ve test negatif çıktı hayret kaldım ben martta düşük yaptım canlar o zaman ki aldığım test çubuğuydu ve 2gün vardı yaptığımda pozitifti korkuyorum doğruysa diye yarın hastahane deki idrar tahlilini alacağım bide ona bakalım :s

benimde 17 mayısta değerim 660dı.dün doktora gittim göremedi bbu değerle daha gözükmez dedi.haftaya gelin tekrar dedi.acaba değerin kaç olması gerekiyor gözükmesi için.ptesi 5 hafta dolacak benim.

sat kaç senin ben kan tahlili yaptırmadım daha zaten testi de dün yaptım benim sat 15 nisan bilgisayardaki hesaplayıcılara göre 5 haftalık

evet arkadaslar kesenın gozukmesı ıcın ne kadar olması lazım . bende onu dusunuyorum salı gunu bı dr a gorunmek ıstıyorum randevu aldım dayanamadım daha kucuk ama ıcım ıcımı yıyo meraktan.benım sat 17 nısan. 17 mayısta beta hcg degerım 283 tu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…