- 1 Mayıs 2016
- 449
- 168
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle oluyor canım kayınvalidem de çocuk başını yaslıyordur dedi ama içime sinmedi .. Senin hangi aralıklarla oluyordu ve ne yaptın?Nasil bir kasilma yumruk gibi bir sertlikmi hissediyosun benim oyle olmustu cok korkmustum
21.haftada o tarz sertlesmeler kasilmalar normal merak etmeyin. Allah korusun dogum kasilmasi olsa karnin orta noktadinda oluyor o kasilma.
Ayy Can'ım benim , Allah yardımcın olsun .. Sağ salim kolay bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah :) benim durum normal o ZamanTam o haftalarda oluyordu canim sonralari azaldi ben devirdim haftalari yarin dogumum var insallah dua et bana![]()
Bunlar normal kasılmalar bebek buyudukce hareketlendikce ara ara baskilar olacaktir endise etmeyin yinede iciniz rahat etmiyosa doktorunuza danisabilirsinz :))Başka kimse yok mu??
Bunlar normal kasılmalar bebek buyudukce hareketlendikce ara ara baskilar olacaktir endise etmeyin yinede iciniz rahat etmiyosa doktorunuza danisabilirsinz :))
Çok teşekkürler umarım öyledir :) ilk hamileleğim olduğu için biraz da hamileleğim zor geçti şimdiye kadar o yüzden ufak bişi bile olsa korkuyorum :S ama çok şükür dün olmadı herhalde bi sıkıntı olsa durmadan olurdu diye düşünüyorum..
Ztn ara ara boyle olmali hareket etmeli eğer bi durgunluk olursa ihmal etme bebeginin hareketlerini her zaman kontrol et ne kadar sure hareket ediyo ne kadar araliklarla oluyo bunlara bak ufaklik buyudukce kasilmalar sancilar mutlaka olacaktir cok uzun sureli olursa doktoruna sorabilirsin o sana en iyisini soyleyecektir Allah güzel sıkıntısız hamilelik gecirmeyi nasip etsin bnmki gibii amiin![]()
Bencede canim bunlar daha bisey degil :)Ayyy amin Can'ım inşallah ya :) sanırım hareketler 24. Haftadan sonra artıyormuş şimdi de oluyo gün içinde ama yoğun değil. Ben kendimi bu kasılmalara Ağrı'lara hazırlayayım en iyisi :)
ahahaha yok canım bebeğinin eli kolu poposu işte o kendini kasdıyor gerilme gibi düşün21 haftalık hamileyim arkadaşlar , Zaman Zaman kasığımda 15,20 saniye süren sertleşmeler yaşıyorum önceleri çocuğun kafasını dayadığını düşünüyordum ama sonra kasılmamı diye endişe ettim.. Yaşayan, önlem alan bilen duyan var mı aranızda??
Kasılmalardan Nasıl ayırt edeceğiz peki ?ahahaha yok canım bebeğinin eli kolu poposu işte o kendini kasdıyor gerilme gibi düşün
bak kasılma aynı adet sancısı gibi bıçak sokulurcasına bianlık olur inc bir acı ama bebeğin kasılması elini karnına koydugunda taş gibi olup eline bişi geliyorsa senn bebişin o kasılmalarda öle karnında serttleşme falan değil aşşağılarına bldiğin adet sancısı giriyoKasılmalardan Nasıl ayırt edeceğiz peki ?![]()