Kasikta batma

hicran17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
545
735
53
Kızlar ani hareketlerde kasiklarimda anlik batma oluyo. Bi sakincasi olur mu. Bu durumla karşılaşan oldu mu.? 5+4 haftalik hamleyim.

Kızlar ani hareketlerde kasiklarimda anlik batma oluyo. Bi sakincasi olur mu. Bu durumla karşılaşan oldu mu.? 5+4 haftalik hamleyim.
normal canım bende de oluyordu. Ama yine de ani hareketlerden sakın. Eğilme, yukarılara uzanma, ani kalkışlar yapma

Koltuktan kalkarken bi anda batma oldu korktum bnde. İlk gebeligim kürtaj la sonuçlandı gelişmemiş gebelikten dolayi. Haftaya p.tesi kalp atislarini duyuncam inşallah onun da stresi var biraz

Çok sağol cevabın icin
canım benim allah'ım gönlüne göre versin inşallah. Benim de ani hareketlerim çok oluyordu ama en azından ilk 3 ay dikkatli olmaya çalıştım ki şimdi bile dikkatli davranıyorum. Hiç birşey bebeğimden önemli değil. Ev işlerinde bile çok yormadım kendimi. Bak o kalp atışlarını duyduğun anı eşin yanında olursa kameraya alsın dünyanın en güzel sesi, emin ol

Bende öyle düşünüyorum eşime dedim vidyoya al açıp açıp mutlu oluruM diye . Eşim de çok heyecanlı tabi. UnutmAzsak iyi

Ara ara oluyor benim de. Doktor kanama olmadığı sürece endişelenmemem gerektiğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…