Kasıkta batmalar neye işaret eder?

Dilandilan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
836
1.759
113
30
Kızlar merhaba bu geçen 3-4 gün akıntılarımdan ve takvimimden anladığım kadarıyla yumurtlama dönemindeydim bu günleri gün aşırı ilişkiye girerek değerlendirdim dünden beri ara ara bıçak batar gibi saniyelik bir ağrı giriyor yumurtalıklarıma. Sizce yumurtlama dönemi mi devam ediyor yoksa gebelikle bir ilgisi olabilir mi? Sevgiler..

Gebelik belirtileri için bence erken ama tabi yumurtlama döneminde geçtiyse bir ihtimal olabilir

Gebelik için çok erken bence yumurta dönemin devam ediyor olabilir özellikle akintilar devam ediyorsa

Merhaba, benim de bata 5 gün var, yumurtlama günlerini değerlendik gibi ve yumurtlamadan 1 hafta kadar sonra art arda 2-3 gün sag kasıkta agrı ve batmalar oluştu sizin dediğiniz gibi hatta birinde sag kasıkta seyirme gibi birşey de oldu, 4 aydır deniyoruz ilk defa bu tarz agrı ve seyirmem oldu, ümit fakirin emeğidir Allah gönlümüze göre versin inşaallah

Amin bakalım beklemedeyiz benim de 7-8 gün var bata normalde bir hafta öncesinden hissederim adet olacağımı şu an hiçbir hissim yok beklemek en iyisi Gittim 28li ped aldım ne olur ne olmaz diğer aylar hep almadım tutmuştur diye bu ay aldım

Totem yapmışsın bu sefer kullanmana gerek kalmaz inşaallah, ben de kafamda hazırladım kendimi adet olurum diye ama gönül isterki kırmızıları görmeyeyim Allahımm hayırlısıyla inşaallahh

Totem yapmışsın bu sefer kullanmana gerek kalmaz inşaallah, ben de kafamda hazırladım kendimi adet olurum diye ama gönül isterki kırmızıları görmeyeyim Allahımm hayırlısıyla inşaallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…