Kasıkta diken gibi batmalar bakabilir mısınız

minikbaykus

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
926
224
23
33
Arkadaşlar adetime 12 gün var kasığımda diken gibi batmalar var. Yumurtlama akıntısı normalde bitmesi lazim. Akıntım normalde biterdi. Bu batmayla birlikte şeffaf akıntı geliyor. Geçen ay da böyle olmuştu adetim gecikti gittim catmayan yumurta kist olmuş. Yine mi kist oluştu acaba . Daha önce hiç kistim olmamıştı ilk defa geçen ay oldu. Bu arada göğüs hassasiyetimde var

Servikal mukus şeffaf uzayan akinti varsa yumurtanın olgunlaşmış demektir bu sanırım yumurtlama donemindesiniz
Benimde yumurta kisti vardı soğan Kuru denedim yok oldu omega 3falan başladım maalesef yumurtalar büyüyor benimde ama catlamiyor progesteron dusuklugu varmış bende ilaç kullanicam bu ay sizde ovu testi kullanıyorsanız yumurtlamadan 7.8.9 günü progesteron değeriniz bir baktirin Çatlama oluyormu ?

Bu uzayan şeffaf akıntı adetin 10. Günü de olmuştu. 12. Günü beyaza döndü bugün 14. Günü yine şeffaf. İlk çocugumda ovalasyon testi yapıyordum. 12 gün çatlıyordu. Ama düzenim mı değişti bilmiyodum. Adetim 26 günde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…