Iki tarafli olmasi daha cok enfeksiyonu dusundurur, zaten reaktif denmis. Tabi takibi birakmauinArkadaşlar selam benim kaşıkta hem sağ hem sol tarafında reaktif görünümlü lenf nodu çıktı bir hafta antibiyotik kullandım ama usg de boyutlar aynı çıktı genel cerrah beni dahiliye ve hematolojiye yönlendirdi sizce kötü bir şey çıkar mı kaç gündür yataktan çıkmıyor depresyon geçiriyorum başına gelen var mı
Benm tek taraflı 1cm reaktifti çöm oynadım diyemi ne büyüdüIki tarafli olmasi daha cok enfeksiyonu dusundurur, zaten reaktif denmis. Tabi takibi birakmauin
25/8 mm çok korkuyorum günlerdir siz gittiniz mi doktoraBenm önce boyunda şimdide kasıkta çıktı boyut nedir sizin
Ama boyutları büyükIki tarafli olmasi daha cok enfeksiyonu dusundurur, zaten reaktif denmis. Tabi takibi birakmauin
Siz nasıl farkettiniz pekiBenm tek taraflı 1cm reaktifti çöm oynadım diyemi ne büyüdü
etki etmez sanmıyorumBenm tek taraflı 1cm reaktifti çöm oynadım diyemi ne büyüdü
Yakın takip ile her şey hallolur canınızı sıkmayınAma boyutları büyük
Sizin kaç mm ve hangi doktora gittiniz boyutları küçüldü mü aynı mı kaldı kısacası biraz açar mısın senin durumunu ben çok endişeliyimMerak etmeyin bir şey çıkmaz bende de mevcut doktora bunun ileride kötü bir durum oluşturabilme ihtimalini sormuştum kırmızı karın yağma ihtimali kadar demişti takılmamaya çalışın bazen ağrılı olabiliyor özellikle hasta olacağınızı ağrıdığı zamanlardan önceden hissedebiliyorsunuz vucudunuzu tanıyorsanız tabi
Kaç mm olduğunu hatırlamıyorum fakat küçük bezelye boyutunda ilk pandemide ağrıyla farketmiştim ve hatta sağlı sollu hem kasık hem koltukaltında var tam lenf nodulleri işte sonra doktora gidip muayene oldum antibiyotik verdi kimisinde kaybolabilir bezeler kimisinde kaybolmaz orda kalır onla yaşarsınız bir ömür demişti ama zarar anlamında bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi rahat olun yani doktor baktıysa boyutu vs küçükse sorun olmayacağını söylüyorsa güveninSizin kaç mm ve hangi doktora gittiniz boyutları küçüldü mü aynı mı kaldı kısacası biraz açar mısın senin durumunu ben çok endişeliyim
Bende az önce doktora gittim elle muayene etti koltuk altın da da var gibi sanki dedi bir sürü test verdi kan idrar usg yarın hepsini vericem tekrar inan ki hayatım bi anda ters düz olduKaç mm olduğunu hatırlamıyorum fakat küçük bezelye boyutunda ilk pandemide ağrıyla farketmiştim ve hatta sağlı sollu hem kasık hem koltukaltında var tam lenf nodulleri işte sonra doktora gidip muayene oldum antibiyotik verdi kimisinde kaybolabilir bezeler kimisinde kaybolmaz orda kalır onla yaşarsınız bir ömür demişti ama zarar anlamında bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi rahat olun yani doktor baktıysa boyutu vs küçükse sorun olmayacağını söylüyorsa güvenin
Ben duş alırken kasık bölgemi yıkarken elime geldi işte zaten bu konularda hassas olduğum için hemen soluğu doktorda aldım sert gibiydi amasiz nasıl farkettiniz elinize gelince ağrı oluyor mu hareketli mi yoksa yapışık sabit taş gibi formda mı ?
merhaba duruöunuz ne oldu acabaBen duş alırken kasık bölgemi yıkarken elime geldi işte zaten bu konularda hassas olduğum için hemen soluğu doktorda aldım sert gibiydi ama
Şu an da hemataloji bölümüne gittim ve tüm tetkikler yapılıyor sizde de mi var yoksamerhaba duruöunuz ne oldu acaba
bende de var da reaktif çıktı sizinkiler reaktif degik miŞu an da hemataloji bölümüne gittim ve tüm tetkikler yapılıyor sizde de mi var yoksa
Benim de reaktif yazıyor ama gene de tüm tahlilleri yapıyorlarbende de var da reaktif çıktı sizinkiler reaktif degik mi
Sizin hangi bölgedeBenim de reaktif yazıyor ama gene de tüm tahlilleri yapıyorlar
benim boynumda da var kasıkta da konuma bakarsanız orada detaylı yazdım sizden biyopsi mi istediler be boyutları ne acabaSizin hangi bölgede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?