• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasıkta lenf düğümü yardım kızlar :(

siz hematolojiye gittiniz sanırım daha usgye girmediniz mi kanlarınız nasıl geldi bi de lenfleriniz sadece kasıkta mı
Evet hematolojiye gittim usg periferik yayma ve daha bir sürü kan verdin sonuçlarımı pazartesi alacağım Allahım kimseye dermansız dert vermesin 🙏 benim kasıkta var ama doktor tüm vücuduma baktı sanki kol altındada var gibi dedi

Evet hematolojiye gittim usg periferik yayma ve daha bir sürü kan verdin sonuçlarımı pazartesi alacağım Allahım kimseye dermansız dert vermesin 🙏 benim kasıkta var ama doktor tüm vücuduma baktı sanki kol altındada var gibi dedi
Geçen sene de boynumda vardı indi ondan önceki sene çene altımda vardı indi bu lenf ler hastalık hastalığı olan insanlara çatıyor sanki

Geçen sene de boynumda vardı indi ondan önceki sene çene altımda vardı indi bu lenf ler hastalık hastalığı olan insanlara çatıyor sanki
ben hala neden oraya yönlendirdiklerini anlamadım reaktif iyi huylu zaten üni hastanesine mi gittiniz belki ondandır reaktifse bir sey olmaz bence canınızı cok sıkmayın insallah gecer hepimizinki

gebeler cerrahi boyutu aynı görünce dahiliye ve hematolojiye yönlendirdi bende fakülteye gittim reaktif ama boyut 25/8 olunca

E nabız da kan sonucum görünüyor sadece usg ve periferik yayma yok nedense canm
bende bugun kbbye gittim doktorum bana hiç korkma bunlar önemli degil dedi iki ay sonra kontrole cagırdı bende kontrol ne icin dedim o da merak etme benim rutinim bu dedi sadece o yuzden kurcalamatı bıraktım sizinki reaktif olmasına ragmen neden hemotolojiye göndermisler anlamadım

bende bugun kbbye gittim doktorum bana hiç korkma bunlar önemli degil dedi iki ay sonra kontrole cagırdı bende kontrol ne icin dedim o da merak etme benim rutinim bu dedi sadece o yuzden kurcalamatı bıraktım sizinki reaktif olmasına ragmen neden hemotolojiye göndermisler anlamadım
Belki de boyutlardan yada ne bileyim yapısından sizin hilusları korteksi boyutu nasıldı

Belki de boyutlardan yada ne bileyim yapısından sizin hilusları korteksi boyutu nasıldı
benim köprücük kemigimde bile var ama doktor önemsiz oldugunu söyledi korkma dedi hillüsları seçiliyor korteksi simetrik kalınlasma gösteriyo oval sekilli en büyügü de 20x7 mm boyunda kasıkda da 16x5.5mm

Sizin supradakiler büyük araştırırlar büyük ihtimal
benim büyük olan level 2 de köprücük kemigindekinin boyutunu bilmiyorum ama o da cok kucuk degil elime geliyor cunku ben devlette dahileyeye gitmesem cok ustunde durulmazdı kbb konuyu kapatmıstı cunku ozel de reaktif cıkarlarsa burda da belki arastırmazlar

Back
X