Ben bu kulübe yeni üye oldum kusura bakma pek bilgim yok ondan yok daha sonuçlarım çıkmadı usg sonucuna göre artıkbenim boynumda da var kasıkta da konuma bakarsanız orada detaylı yazdım sizden biyopsi mi istediler be boyutları ne acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu kulübe yeni üye oldum kusura bakma pek bilgim yok ondan yok daha sonuçlarım çıkmadı usg sonucuna göre artıkbenim boynumda da var kasıkta da konuma bakarsanız orada detaylı yazdım sizden biyopsi mi istediler be boyutları ne acaba
siz hematolojiye gittiniz sanırım daha usgye girmediniz mi kanlarınız nasıl geldi bi de lenfleriniz sadece kasıkta mıNerden bakılıyor onu bulamadım
Evet hematolojiye gittim usg periferik yayma ve daha bir sürü kan verdin sonuçlarımı pazartesi alacağım Allahım kimseye dermansız dert vermesinsiz hematolojiye gittiniz sanırım daha usgye girmediniz mi kanlarınız nasıl geldi bi de lenfleriniz sadece kasıkta mı
Geçen sene de boynumda vardı indi ondan önceki sene çene altımda vardı indi bu lenf ler hastalık hastalığı olan insanlara çatıyor sankiEvet hematolojiye gittim usg periferik yayma ve daha bir sürü kan verdin sonuçlarımı pazartesi alacağım Allahım kimseye dermansız dert vermesinbenim kasıkta var ama doktor tüm vücuduma baktı sanki kol altındada var gibi dedi
ben hala neden oraya yönlendirdiklerini anlamadım reaktif iyi huylu zaten üni hastanesine mi gittiniz belki ondandır reaktifse bir sey olmaz bence canınızı cok sıkmayın insallah gecer hepimizinkiGeçen sene de boynumda vardı indi ondan önceki sene çene altımda vardı indi bu lenf ler hastalık hastalığı olan insanlara çatıyor sanki
E nabızdaki sonuçlarını at Canm bakayımEvet hematolojiye gittim usg periferik yayma ve daha bir sürü kan verdin sonuçlarımı pazartesi alacağım Allahım kimseye dermansız dert vermesinbenim kasıkta var ama doktor tüm vücuduma baktı sanki kol altındada var gibi dedi
ben hala neden oraya yönlendirdiklerini anlamadım reaktif iyi huylu zaten üni hastanesine mi gittiniz belki ondandır reaktifse bir sey olmaz bence canınızı cok sıkmayın insallah gecer hepimizinki
E nabız da kan sonucum görünüyor sadece usg ve periferik yayma yok nedense canmE nabızdaki sonuçlarını at Canm bakayım
bende bugun kbbye gittim doktorum bana hiç korkma bunlar önemli degil dedi iki ay sonra kontrole cagırdı bende kontrol ne icin dedim o da merak etme benim rutinim bu dedi sadece o yuzden kurcalamatı bıraktım sizinki reaktif olmasına ragmen neden hemotolojiye göndermisler anlamadımE nabız da kan sonucum görünüyor sadece usg ve periferik yayma yok nedense canm
Belki de boyutlardan yada ne bileyim yapısından sizin hilusları korteksi boyutu nasıldıbende bugun kbbye gittim doktorum bana hiç korkma bunlar önemli degil dedi iki ay sonra kontrole cagırdı bende kontrol ne icin dedim o da merak etme benim rutinim bu dedi sadece o yuzden kurcalamatı bıraktım sizinki reaktif olmasına ragmen neden hemotolojiye göndermisler anlamadım
benim köprücük kemigimde bile var ama doktor önemsiz oldugunu söyledi korkma dedi hillüsları seçiliyor korteksi simetrik kalınlasma gösteriyo oval sekilli en büyügü de 20x7 mm boyunda kasıkda da 16x5.5mmBelki de boyutlardan yada ne bileyim yapısından sizin hilusları korteksi boyutu nasıldı
ben salmak istiyorum artık psikolojik olarak bitmis durumdayım cunku bir sey olsaydı cıkardı herhaldeBelki de boyutlardan yada ne bileyim yapısından sizin hilusları korteksi boyutu nasıldı
Gerekli tetkiklerini yaptıysan kafaya takma canm hepimize geçmiş olur inşallahben salmak istiyorum artık psikolojik olarak bitmis durumdayım cunku bir sey olsaydı cıkardı herhalde
bende dahiliyeye gittim benide hematolojiye yönlendirdiler bende simdi usg kan tahlili falan ugrasıcam maalesef sizin sonuclarınız ne oldu acabaGerekli tetkiklerini yaptıysan kafaya takma canm hepimize geçmiş olur inşallah![]()
Sizin supradakiler büyük araştırırlar büyük ihtimalbende dahiliyeye gittim benide hematolojiye yönlendirdiler bende simdi usg kan tahlili falan ugrasıcam maalesef sizin sonuclarınız ne oldu acaba
benim büyük olan level 2 de köprücük kemigindekinin boyutunu bilmiyorum ama o da cok kucuk degil elime geliyor cunku ben devlette dahileyeye gitmesem cok ustunde durulmazdı kbb konuyu kapatmıstı cunku ozel de reaktif cıkarlarsa burda da belki arastırmazlarSizin supradakiler büyük araştırırlar büyük ihtimal
bi de bana ozeldeki radyolog korkma seninki patolojik boyutta veya görünümde degil demişti neden burada üstüme bu kadar düştüler anlamadım açıkcası tedirgin de oldumSizin supradakiler büyük araştırırlar büyük ihtimal
Ben suprada boyutu küçük bile olsa araştırılması gerektiğini duymuştumbi de bana ozeldeki radyolog korkma seninki patolojik boyutta veya görünümde degil demişti neden burada üstüme bu kadar düştüler anlamadım açıkcası tedirgin de oldum