kasikta siddetli agri

aygul2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
223
134
53
5 haftalik hamileyim ve arada adet olacak gibi sancim oluyor normaldir diyorum ama dun cok siddetli bir agrim oldu leke falandagelmedi cok sukur ama boyle agrilar normalmi cok korkuyorum

5 haftalik hamileyim ve arada adet olacak gibi sancim oluyor normaldir diyorum ama dun cok siddetli bir agrim oldu leke falandagelmedi cok sukur ama boyle agrilar normalmi cok korkuyorum
normal canım rahımın ve karın kasların değişime baslıycak.bende hala devam edıyo

Canım o ağrılar normal bende de oldu ama akıntını takip et mutlaka pembe ya da kahverengi olursa sakın ihmal etme ara doktorunu. İlaç kullanman gerekebilir. Bende böyle oldu ama sanırım atlattım artık ilaçla. Uzun zamandır lekelenme olmadı.... Hayırlı olsun bebişin canım...

Turuncuya yakindi ama daha acigi bidahada olmadi ve yogun degildi ayakta fazla kalinca hafif agrim oluyo

Ilk zamanlar rahmin buyumeye basladigi icin kasik kramplari ve vajinaya batmalar cok oluyor. Doktoruma sordugumda cok normal demisti. Eger kahverengi, pembe, kirmizi akintin olursa ya da cok siddetli ve hic kesilmeyen sancilarin olursa tehlikeli demisti. Ama icinin rahat etmesi acisindan doktorunu ara bence yine. Bizler tecrubelerimize dayanarak konusuyoruz en dogrusunu doktorun soyleyecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…