herkese merhaba...kasık ve karın bölgesinde son bir kaç gündür sürekli bir batma oluyor bunun nedeni üşütmekmi ? bide hastalığıma daha 14 gün var hem sağ hem sol kasığımda oluyor bana yardımcı olurmusunuz?
valla aynı so4run bende de var özellikle aniden ayağa kalkarsam oluyo. benim de adetime 14-15 gün var. ovulasyon testi yapıyorum yumurtlama dönemim de geçti nedir bu batmalar anlamadım. üşüttüm desem hep çıtçıtlı atlet ve kat kat çorap giyerim. hamile değilimdir. olsam bile bu kadar erken belirti olamaz. çıkamadım şin içinden 2-3 gündür şikayetlerim arttı.
:) degerlendirme konusunda eger oyleyse degerlendirmem mi:) aslinda ilk defa boyle biseyle karsilasiyorum su zamana kadar hic rastlamamistim bu arada cok tesekkur ederim:)
valla aynı so4run bende de var özellikle aniden ayağa kalkarsam oluyo. benim de adetime 14-15 gün var. ovulasyon testi yapıyorum yumurtlama dönemim de geçti nedir bu batmalar anlamadım. üşüttüm desem hep çıtçıtlı atlet ve kat kat çorap giyerim. hamile değilimdir. olsam bile bu kadar erken belirti olamaz. çıkamadım şin içinden 2-3 gündür şikayetlerim arttı.
Canım o bende de vardı.. Enfeksiyon vardı sonra 3lü bir antibiyotik aldım bu ay bir iki haftadır o kadar rahatım ki..
İlişki sırasında senin iyice gevşemen de önemli
Canım o bende de vardı.. Enfeksiyon vardı sonra 3lü bir antibiyotik aldım bu ay bir iki haftadır o kadar rahatım ki..
İlişki sırasında senin iyice gevşemen de önemli
aslnda cok rahatim o konuyla ilgili sikintim yok demekki doktor yolu gozuktu yine bana galiba son zamanlarda enfeksiyon kapmis olabilir cok tesekkur ederim cok sagol bu arada:)
Bnmde vr o btmalarim agrilarim arada benim genelde sagda . Adetime 11gun vr bnmde ama sogan suyu ve incir suyu icmekten akintm cogaldi. Gebelik icn ictm ama olmdi dha . Ksmt ins rbbm herkEze versin. O batmalari. Sebebini bnde anlayamadm.
herkese merhaba...kasık ve karın bölgesinde son bir kaç gündür sürekli bir batma oluyor bunun nedeni üşütmekmi ? bide hastalığıma daha 14 gün var hem sağ hem sol kasığımda oluyor bana yardımcı olurmusunuz?