F
freeflame
Ziyaretçi
- Konu Sahibi freeflame
-
Nergiscim kasılmayı dikkate al lütfen,erken doğum belirtisi olabiliyor..gerçi yalancı kasılmada olabilir ama yinede temkinli ol.
29 haftalık ikiz gebeyim.kasılma nasıl oluyor çok merak ediyorum. doktorum kasılmaların olursa süresini ve sayısını not et dedi ama ben sormayı unuttum. kızlar siz yaşadıysanız bana tarif eder misiniz?
mrb sanırım bende de ara sıra oluyor.önemli olan sıklığı ve süresi.arasıra olup çok zor durumda bırakmıyorsa bu doğuma rahmin yaptığı hazırlık çalışmalarındandır.ama sık rahatsız edici oluyorsa mutlaka doktoruna danış.ben mutlaka magnezyumumu aksatmadan içiyorum ayrıca muz da yiyorum içinde magnezyum var.ayrıca maden suyu,incir,hurmada vs. var.haaa sadece magnezyum içtiğim bir gün kasılmalarım biraz sıklaştı sonradan ne yaptım diye düşündüm ve o gün hiç kalsiyum içeren gıda almamıştım.hemen büyük bardakla 2 bardak ayran içtim süt felan da içtim ve geçti çok şükür.yani anlayacağın sadece magnezyum çare değil kalsiyum da yeterliyse anlamlı.umarım herşey gönlünce olur sevgiler...
Bugünde sabahtan beri kendimi dinliyorum hiç olmadı.Öğleden sonra doktora gidecektik halbuki.Nts ye bağlarlarsa kesin sancı göremiyecekler bak gördünmü bişey yok diyecekler, o yüzden biraz daha bekliim .
Birde eşim akşam magnezyumu 2 ye çıkardı.Ben günde bir tane içiyordum.Ondan geçmiş olabilir mi?
ewet ondan geçmiş olur ben günde 2 tane içiyordum erken doğum riski var diye sonra 1 e düşürmüştüm.
Sağol canım verdiğin bilgi için ondan geçti demekki.İkiz hamilelikya yetmiyordu demekki bir poşet
nergiscim ya tek magnezyum +ilave besinlerden mg.yada 2 tane magnezyum dedi bana doktorum.sende öyle yapabilirsin.
merhaba kasılma karın üzerindeveya kasıklarda hissedebilirsin ayrıca ağrı olmadanda kasılmalar olur karnında bebeğin bir yerde toplanması sertleşmesi a.s.kasılma geçtikten sonra bebek hareket eder.düzenli olmadığı takdirde hiç telaşlanma bir kasılman olduğu zamn not al diğer kasılman bir saat sonra oluyosa tekrar yarımsaate düşerse ozamn doktora hbr ayrıca kasılman olduğu zamn bol su iç ve dinlen dinlendiğinde geçmezse ozamanda hbr ver...yardımcı olduysam ne mutlu bana allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasib eder işallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?