Kasılmalar

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
123
31
kızlar 22. Haftamdayım. Çok fazla kasılmam oluyor. Çok afedersiniz bazen kasılmalardan tuvaletimi yapamıyorum. Bugün bi doktora gittim erken doğum belirtisi dedi. Böyle ksılmaları olan var mı?

Can'ım haftan daha çok ufak. Şu dk dan sonra acayip dikkatli olman lazım ne üzül ne yorul. Sırt üstü yat dinlen hep. Benimde kasılmalar çok erken başladı ve malesef 30 da sancım başladı . Azmettik kızımla 38+5 e kadar dayandık. Bir bardak dahi kaldırmadım sancım kasılmam olmasın diye. Afedersin wc de bile zorlamadım kendimi.

kızlar 22. Haftamdayım. Çok fazla kasılmam oluyor. Çok afedersiniz bazen kasılmalardan tuvaletimi yapamıyorum. Bugün bi doktora gittim erken doğum belirtisi dedi. Böyle ksılmaları olan var mı?
Haftanız daha çok erken. Benim doktorum magnezyum verdi kasılmaları önlemek için. Siz de kullanıyor musunuz magnezyum?

Hiç yorulmuyorum da hayatım. Annemle kalıyorum yemeğim bile önüme geliyor. İyi dayanmışsın hayatım bebişinle. Doktor o zamana kadar herhangi bi ilaç verdi mi sana?

NST sonrasında söyleseydi erken doğum belirtisi diye doktorun seni telaslandirmamis olurdu canim.Ben de 27. Haftada aynı belirtiler yüzünden hastanede yattım çamur gibi kanamam olmuştu hatta..Doktor alttan muayene etti mi açılma var mi yok mu diye ...Bir de bana proluton iğne vermişti haftalık yapiliyordum

Hiç yorulmuyorum da hayatım. Annemle kalıyorum yemeğim bile önüme geliyor. İyi dayanmışsın hayatım bebişinle. Doktor o zamana kadar herhangi bi ilaç verdi mi sana?
Ben hastanede yattım iki ay durumum senden çok daha vahimdi. Pozitif düşün hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle. Bize Dr lar bile şaşırdı. Doğurmıcam bu vçocuğu dedim direndim. Bebişime hazırda kuvez bile tutuyorlardı. Bol su iç çok faydası oluyor kasılmalara ve sancıya iyi geliyor. Ben 3-4 litre içiyordum

Bende çok içiyorum daha da içeyim madem öyle. Helal olsun sana vallahi. Rabbim bir daha yaşatmasın

Nts ne oluyor hyatım? Geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim rahmimde açılma yoktu. Üç gün önce bebeğe bakmak için başka bi doktora gitmiştim o da açılma yok dedi. İkisinde karnımdan baktı. Bu şekilde anlaşılabilir mi açılma?

Bende çok içiyorum daha da içeyim madem öyle. Helal olsun sana vallahi. Rabbim bir daha yaşatmasın
Amin tek dileğim o. Hastanelerde az ağlamadım. Dr vardı genç erkek . 35 olmuştum yine sancı çıktı hop hastaneye yatış. Bi daha ağladığını görürsem bebeğini doğurturum 35 tem sonra ona hiiiç bişey olmaz kuveze bile girmez dedi. Hayatımın en mutlu cümlesiydi

Usg bakarken vajinaya yakın cihazla bakıp rahim ağzını görebiliyorlar şimdi çatı muanesi yapmazlar zaten. Korkma sancım Yok ilaç vermiş. Ama dikkat et

canim benimde basindan beri hep kasik agrim oluyor nisan annelerindede paylasmistim 20 haftaya kadar progestan hemde magnezyum kullandim sabah aksam simdi magnezyuma devam ediyorum bide progestani birakip adalat diye bi ilac basladi rahimi gecsetme ozelligi varmis..insallah saglikla atlatirsin canim..dikkat et dinlen bolbol

İnşallah hepimiz sorun olmadan sağlıkla alırız bebeğimzii kucağımıza

Kullan kesinlikle. Demekki çok ciddi değil durumun eğer çok ciddi olaaydı yatırırdı hastanede ben üç öğün ilaçlı serum alıyordum diğer zamanlar boş serum .
Ay Allah korumuş bebeğini. Evet yat demedi Allahtan. yarın başka doktora da gideceğim yoksa bu korku beni yer bitirir. İnşallah güzel şeyler söyler. Çok sağol balım

Bebeğinin kalp atışlarını ve kasilmalari takip ediyorlar canim yarım saat kadar sürüyor..Yatiyorsun beline bir kemer takip ordan cihaz yerleştiriliyor kolayca takip edilebiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…