Kasılmalar

Usg bakarken vajinaya yakın cihazla bakıp rahim ağzını görebiliyorlar şimdi çatı muanesi yapmazlar zaten. Korkma sancım Yok ilaç vermiş. Ama dikkat et
Rahim ağzı ölçümü yapılıyor usg den kızlar ama benim kanamam olduğu için çatı muayenesi olmuştum

Canım ben de senin gibiyim aynı ilk hamileliğimde yirminci haftamda başlamıştı ve 40 gün hastanede yattım ve 35 haftalık doğum yaptım şimdi yine hamileyim ve bunu da on beşinci haftadan beri kasılmalar yaşıyorum karnım yamuk geziyorum resmen Adalat Progestan magnezyum ilaçları kullanıyorum ilk doğumun erken olduğu için bu daha erken olabilir dedi doktor benim çocuğum küçük peşinden koşmaktan dinlenemiyorum bile Allah yardımcımız olsun zamanında gelirler inşallah

Allah yardımcın olsun hayatım. Bir çocuğun var benden daha zor durumun . Mümkün oldukça iş yapmıyorum. Zaten annemle kalıyorum o fırsat vermiyor bana. Dün başka bi doktora gittim aspirin ve magnezyum verdi bana kasılmalarım azalsın diye. Bugün başlayacağım içmeye inşallah azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…