• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kasım 2010 da tüpbebek tedavisine başlayanlar kaş kişiyiz

mavii17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
38
0
86
43
Çanakkale
:71merhaba arkadaşlar ben dün iğne olmaya başladım yani tüp bebekte ilk adımlarımı atmaya başladım bu adımları atarken beraber olalım iyi günlerimizi beraber paylaşalım mutluluk verelim umut verelim birbirimize

arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim.tüp bebek tedavisine başladım güvencem yok puregon iğneye ihtiyacım var, elinde olan varsa satın almak isterim , ilginiz için teşekkür edeim

slm kızlar,benimde yarın yumurta toplama işlemim var,bakalım kaç yumurta çıkacak ve kalitelimi meraktan ölüyorum,inşallah bol embriyomuz olurda dondururuz..dualarım sizlerle arkadaşlar sizde eksik etmeyin lütfen..

slm kızlar,benimde yarın yumurta toplama işlemim var,bakalım kaç yumurta çıkacak ve kalitelimi meraktan ölüyorum,inşallah bol embriyomuz olurda dondururuz..dualarım sizlerle arkadaşlar sizde eksik etmeyin lütfen..

canım inşallah bol bol yumurtan çıkar kaliteli kaliteli dualarım isteyen umutla bekleyen herkez için

kızlar yeni geldim sayılır topladılar yumoşlarımı :1:10 tane çıktı umarım kaliteleride güzeldirde sorunsuz bi tedavim olmuş olur:18:,nedense bu sefer biraz fazla uyumuşum ve öncekine göre ağrım biraz fazla oldu,bana uyanabilirsiniz diye pek çok kez tekrarladılar duyuyorum ama gözlerimi açmakta zorlandım,çok şükür bu sürecide atlatttım:21:,bakalım yarın durum bilgisi için merkezimi arayacağım inş sorun olmaz ve bol embriyom olmuştur dualarınıza ihtiyacım var,herkese Allahım kolaylık versin..:64:

tebriklerrr:65:herzaman_seninle benim yumoşlarım büyüyolar daha dördüncü gün iğnemi yaptım yarın randevum var doktorunla inşallah benim yumoşlarda senin gibi güzel güzel büyürler

inş cnm inş kaliteli gelişirler inş..sen nerede oturuyosun ve nerede yaptırıyorsun tedavini?

mehaba canım ben çanakkalede oturuyorum izmir dokuz eylülde tedavimi yaptırıyorum .Neyazikki benim benim yumurtalarım gelişimi iyi değilmiş cuma günü tekrar kontrale gidicem ona göre karar verecek doktor sonlandıra bilirde yani:43:dua edin benim için inş.. gelişiyolardır güzel güzel rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

kızlar yeni geldim sayılır topladılar yumoşlarımı :1:10 tane çıktı umarım kaliteleride güzeldirde sorunsuz bi tedavim olmuş olur:18:,nedense bu sefer biraz fazla uyumuşum ve öncekine göre ağrım biraz fazla oldu,bana uyanabilirsiniz diye pek çok kez tekrarladılar duyuyorum ama gözlerimi açmakta zorlandım,çok şükür bu sürecide atlatttım:21:,bakalım yarın durum bilgisi için merkezimi arayacağım inş sorun olmaz ve bol embriyom olmuştur dualarınıza ihtiyacım var,herkese Allahım kolaylık versin..:64:

sahi senin embriyo lar nasıl çıktı ?

slm kızlar,geldim ben transferim oldu :1: inşallah tutunur dualarım hep öyle,2 tane transfer edildi birisi çok iyi olmasada gene iyi diğeri normal,inşallah birinden biri tutarda bu tedavimde yüzüm güler.:1:,transferden sonra 1 saat kalkmadan yattım sonra wc ye gittim ve bi yarım saat daha dinlendim,simdide evimdeyim dinlenmeye çekildim yine en azından 3 4 gün dinlensem yeterli diye düşünüyorum,çalışmıyorumda öle bi sorunum yok,tedavisi devam eden arkadaşlarımada başarılar diliyorum...dualarımızı eksik etmeyelim..

Merhaba arkadaşlar.Bende aranıza istanbuldan katılıyorum.Bu ayki reglimle 4.tüp bebek denememi 1 tane dondurulmuş embriyo ile yaptırcam.İlk denemem pozitifti ama bebeğim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım.İkinci denemeyi yine dondurulmuşlarla yaptık ancak bu defada kimyasal gebelik oldu.Başka dondurulmuşum kalmadığı içinde . denememi en başından yaptırdık.Sonuç negatif.Şimdi ise 1 tane dondurulmuşum var.Onuda rabbimin izniyle bu ayki reglimlebaşlayacağız.Ama başından beri hep sonuçlar negatif olarak gerilediği için yine endişe içindeyim.Çok zor günlerden geçiyoruz.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

merhaba kızlar bu konuyu umutla ben açtım kaç kişiyiz diye ama ilk fireyi ben verdim tedavimin 7. gününde dr yumurtan gelişmedi sözcüğüyle :50:neyazıkki daha 28 yaşında olmama rağmen dr bekek sahibi olamayacağımı ima etti yumurtalarım çalışmıyormuş dondum kaldım ben bir evladım olsun istiyorum umut ediyorum hala hal

merhaba kızlar bu konuyu umutla ben açtım kaç kişiyiz diye ama ilk fireyi ben verdim tedavimin 7. gününde dr yumurtan gelişmedi sözcüğüyle :50:neyazıkki daha 28 yaşında olmama rağmen dr bekek sahibi olamayacağımı ima etti yumurtalarım çalışmıyormuş dondum kaldım ben bir evladım olsun istiyorum umut ediyorum hala hal

:( emin misn??

başka bi doktora görünsen?

ail şifalar diliyorum..

Back
X