Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar,benimde yarın yumurta toplama işlemim var,bakalım kaç yumurta çıkacak ve kalitelimi meraktan ölüyorum,inşallah bol embriyomuz olurda dondururuz..dualarım sizlerle arkadaşlar sizde eksik etmeyin lütfen..
arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim.tüp bebek tedavisine başladım güvencem yok puregon iğneye ihtiyacım var, elinde olan varsa satın almak isterim , ilginiz için teşekkür edeim
tebriklerrrherzaman_seninle benim yumoşlarım büyüyolar daha dördüncü gün iğnemi yaptım yarın randevum var doktorunla inşallah benim yumoşlarda senin gibi güzel güzel büyürler
inş cnm inş kaliteli gelişirler inş..sen nerede oturuyosun ve nerede yaptırıyorsun tedavini?
selam ben de yeni başladım . 3. günü iğnelerimin
kızlar yeni geldim sayılır topladılar yumoşlarımı10 tane çıktı umarım kaliteleride güzeldirde sorunsuz bi tedavim olmuş olur:18:,nedense bu sefer biraz fazla uyumuşum ve öncekine göre ağrım biraz fazla oldu,bana uyanabilirsiniz diye pek çok kez tekrarladılar duyuyorum ama gözlerimi açmakta zorlandım,çok şükür bu sürecide atlatttım
,bakalım yarın durum bilgisi için merkezimi arayacağım inş sorun olmaz ve bol embriyom olmuştur dualarınıza ihtiyacım var,herkese Allahım kolaylık versin..
![]()
merhaba kızlar bu konuyu umutla ben açtım kaç kişiyiz diye ama ilk fireyi ben verdim tedavimin 7. gününde dr yumurtan gelişmedi sözcüğüyleneyazıkki daha 28 yaşında olmama rağmen dr bekek sahibi olamayacağımı ima etti yumurtalarım çalışmıyormuş dondum kaldım ben bir evladım olsun istiyorum umut ediyorum hala hal