- Konu Sahibi bebeklerim
-
inşallah cnm ya bakalım once ben gdıcem galıba doktora umarım bebıslerımızde kalp atıslarınıda goruruz cnm
mrb kızlar bısey sorcam adetım gectı 5 gun oldu hamıleysem 5. haftamdayım bugun belım agrıyo karnım falan da agrıyo tabı adet olcakmıs gıbı ama bıse yok bıde bu agrılar oldugu zaman rahmım ıslak falan oluyo ve tabı gogusler cok sıskın ve agrıyo acaba 5. haftada aynı seylerı yasayan var mı lutfen bırı benı bılgılendırsın lutfen
mrb kızlar bısey sorcam adetım gectı 5 gun oldu hamıleysem 5. haftamdayım bugun belım agrıyo karnım falan da agrıyo tabı adet olcakmıs gıbı ama bıse yok bıde bu agrılar oldugu zaman rahmım ıslak falan oluyo ve tabı gogusler cok sıskın ve agrıyo acaba 5. haftada aynı seylerı yasayan var mı lutfen bırı benı bılgılendırsın lutfen
inşAllah canımmmm aminnnnçalısıyormusunuz ? ben calısıyorum cook zor oluyor ikisiii
kızlar şu çizelgeye bayılıyorum ama nazardan korkuyorum
inşAllah canımmmm aminnnnçalısıyormusunuz ? ben calısıyorum cook zor oluyor ikisiii
kızlar şu çizelgeye bayılıyorum ama nazardan korkuyorum
canım burda nazar değmez merak etme.herkes birbirine bolca dua ediyor :) bence sen de ekle...
bu arada ben çalışıyorum ama hamilelik belirtisi fazla olmadığından pek fark etmedim.nöbetçi olduğum günlerde eve gelir gelmez uyuyakalıyorum o kadar :)
yok cnm calısmıyrm allahtan kotu olunca yatıyrm zaten bıde proluton vurunuyrm dusuk tehlıkesıne karsı doktorum fazla ıs yapmıycaksn dınlencksn dedı cnm yapsana cızelgeyı ya nolcak allaha emanet bısey olmaz
tatlım Allah nasip ederse dogumumuz aynı tarihte olcak
canım doktorda bana dusuk tehlikesine karsı progestron verdi hap içiyorum günde 1 kez ve gunde 1 kez folik asit içiyorum
ben bu haftadan haftaya ıgne oluyrm acıtıyr ama olsun bu hafta yapmadık ıgneyı ama lekelenmem oldugu ıcın yne yaptrdık sanırım bu 3 aya kadar gder boyle napalım ya ben zayıfım cok dıemı gunde 3tane folıc plus verdı acaba galıba o benı boyle yapıyr
ben bu haftadan haftaya ıgne oluyrm acıtıyr ama olsun bu hafta yapmadık ıgneyı ama lekelenmem oldugu ıcın yne yaptrdık sanırım bu 3 aya kadar gder boyle napalım ya ben zayıfım cok dıemı gunde 3tane folıc plus verdı acaba galıba o benı boyle yapıyr
bende kanama olmadı sadece bir kere akıntı açık kahverengi geldi sabaha karşı olduğundan dikkat edemedim.doktora da görünmediğim için ilacım da yok.allaha emanet gidiyoruz yani :)
zayıf olduğun için ilaç takviyesini iyi yapmış bence doktorun çok da iyi yapmış bebeğin özellikle beyin gelişimi için çok önemli folik asit.
ıyı uykular ıkınızede cnm bende yatım ozman napalım optum sızıde meleklerınızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?