kasım 2012 hamılelerı neler yasıyorsunuz sıkıntılarınız neler beraber paylaşalım!...

cnm ınsallah hamılesındır bendede adet belırtısı olmustu hatta lekelenmem oldu benım yerlesme kanamsıymıs ordan anladım ben adetı 4gun gece ıdrar testı yaptım sılık cızgı cıktı bu arada umutsuz olma sakın ben 3 asılama ve 1 tup bebek denmem var ama hepsı olmsuz oldu tam dınlenıcem dedıgım kafamı rahatlattıgım bır zamanda kendılıgınden oldu acayıp sasrdık rabbım bıgun mutlaka herkesı sevındırıcek tez zamanda sana ve tum ısteyenlere nasıp etsn cnm

cnm ınsallah hamılesındır bendede adet belırtısı olmustu hatta lekelenmem oldu benım yerlesme kanamsıymıs ordan anladım ben adetı 4gun gece ıdrar testı yaptım sılık cızgı cıktı bu arada umutsuz olma sakın ben 3 asılama ve 1 tup bebek denmem var ama hepsı olmsuz oldu tam dınlenıcem dedıgım kafamı rahatlattıgım bır zamanda kendılıgınden oldu acayıp sasrdık rabbım bıgun mutlaka herkesı sevındırıcek tez zamanda sana ve tum ısteyenlere nasıp etsn cnm

inşAllah canımmmm aminnnn çalısıyormusunuz ? ben calısıyorum cook zor oluyor ikisiii

kızlar şu çizelgeye bayılıyorum ama nazardan korkuyorum

canım burda nazar değmez merak etme.herkes birbirine bolca dua ediyor :) bence sen de ekle...
bu arada ben çalışıyorum ama hamilelik belirtisi fazla olmadığından pek fark etmedim.nöbetçi olduğum günlerde eve gelir gelmez uyuyakalıyorum o kadar :)

inşAllah canımmmm aminnnn çalısıyormusunuz ? ben calısıyorum cook zor oluyor ikisiii

kızlar şu çizelgeye bayılıyorum ama nazardan korkuyorum

yok cnm calısmıyrm allahtan kotu olunca yatıyrm zaten bıde proluton vurunuyrm dusuk tehlıkesıne karsı doktorum fazla ıs yapmıycaksn dınlencksn dedı cnm yapsana cızelgeyı ya nolcak allaha emanet bısey olmaz

tatlım Allah nasip ederse dogumumuz aynı tarihte olcak

yok cnm calısmıyrm allahtan kotu olunca yatıyrm zaten bıde proluton vurunuyrm dusuk tehlıkesıne karsı doktorum fazla ıs yapmıycaksn dınlencksn dedı cnm yapsana cızelgeyı ya nolcak allaha emanet bısey olmaz

canım doktorda bana dusuk tehlikesine karsı progestron verdi hap içiyorum günde 1 kez ve gunde 1 kez folik asit içiyorum

canım doktorda bana dusuk tehlikesine karsı progestron verdi hap içiyorum günde 1 kez ve gunde 1 kez folik asit içiyorum

ben bu haftadan haftaya ıgne oluyrm acıtıyr ama olsun bu hafta yapmadık ıgneyı ama lekelenmem oldugu ıcın yne yaptrdık sanırım bu 3 aya kadar gder boyle napalım ya ben zayıfım cok dıemı gunde 3tane folıc plus verdı acaba galıba o benı boyle yapıyr

olabilir canım belkide ondandır bilemedim

bende kanama olmadı sadece bir kere akıntı açık kahverengi geldi sabaha karşı olduğundan dikkat edemedim.doktora da görünmediğim için ilacım da yok.allaha emanet gidiyoruz yani :)
zayıf olduğun için ilaç takviyesini iyi yapmış bence doktorun çok da iyi yapmış bebeğin özellikle beyin gelişimi için çok önemli folik asit.

kızlar bence de kasım anneleri olarak burayı bırakmayalım.gelişmeleri takip ederiz burdan. anne!!! anne mi olcaz şimdi biiiz :)
ben kaçıyorum kendinize de bebişlere de iyi bakın...

evet cnm bende bu kadar acıkmaya alısık olmadıgım ıcın yadrgadım herhalde valla fazlada kılo alırsam popom yere bakar kanamalarda aslında az olursa normalmıs yerlesrkende oluyr ama tabı uzun surelı olursa mutlaka gorun doktoruna yada arayıp ızah et durumunu bu arada evet bu sayfayı brakmayalım hıc ugur getrsın bze ınsallah cınsıyetlerını ogrendıgımız ve dogum anlarımızı evlatlarımı kucakladıgımız gunude paylasmayı nasıp etsın bızlere rabbım

evet cnm bursada otryrm ben jmerde suat hazere gıdıyrm tedavı ıcın gıdıyrdum sımdıde yne ona devam edyrm benım doktr tup bebk uzmanı ama bıze uzak kalıyr cok degstrsemmı dye dusunuyrm ama memnunumda cok acıkcası ondan baska doktor sınmıyr ıcıme ne bıleyım memnunum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…