- Konu Sahibi bebeklerim
-
evet cnm bursada otryrm ben jmerde suat hazere gıdıyrm tedavı ıcın gıdıyrdum sımdıde yne ona devam edyrm benım doktr tup bebk uzmanı ama bıze uzak kalıyr cok degstrsemmı dye dusunuyrm ama memnunumda cok acıkcası ondan baska doktor sınmıyr ıcıme ne bıleyım memnunum cok
canım muayene ucreti nasıl ssk karsılıyor mu dogumu testlerin bir kısmını :44:
cnm valla muayne uceretı 125ti sanırım bız tup bebekte yaptrdıgımız ıcın benım muyne ucretı pek almıyrdu bu gıttıgımde alcak ama ozaman kesın yazarım sana aslında sıgorta gecıyr dye bılıyrm ama bır test parası olarak 25tl verıyrz yanı gecmıyr cnm bende anlamadım valla braz karısık orası bız mecburıyetten gttık sonrada memnun kaldım doktordn ve ılgısınden ama senın ıcın salı gunu gıdıcem arastrabılırım ıstersen belkı tup bebk uzmanı dyede farklı olabılır cnm belkı hastanenın deger kadın uzmanına gtsem bu fıyat olmaz bıze ben basta recep doganları onerdıler ona gttık oda bızı durum braz asılamaya tupe gııcegı ıcın suat beye yonlendırdı bızde memnun kaldık sımdı ıstersenız recep doganlarada devam edebılırsınz dedı yada baska bıyerde nasıl ıstersenz dye secenekte sundu aslında henuz bende degstrmede kararsızım acıkcası acaba dogum ucretıde farklı olurmukı arastrcam bakalım belkı rrecep doganlar normal kadın dogum uzmanı oldugu ıcın fıyatlarda belkı farklılık olabılır gıdınce ıyı bır arastrma yapmak lazım
canım evet sana zahmet olmazsa sorabilirmisin cenk aşkalli ve recep bey...
ben ahmet yılmaza gidiyordum ama gebelik önceside anlasmayı bitirmiş yaptırdıgımız hersey özel olucaknapsam bilemedim birde tecrubesiz oldugumuzdan toplamda hangi testler yapılıyor fiyatları neler bir listede cıkarmıyorlar örnegın deseler 2.ay şu testler 3. ay şu testler olucak dogumuuz şukadar diye ay ay napılacagını bilsekk
kızçeler nerelerdesınız yav bakıyrm bakıyrm yoksunuz bugun nasılsınız neler yaptnız bakalım
merhabalar misafir vardı.gelemedim canım.bugün bir değişiklik yoktu.biraz yoruldum.
bi ara çok korktum ama neyseki sadece akıntıymış:)
pazaretsi ya da salı bebişle tanışmaya gidicem.umarım keseyi de bebişi de görürüm.benim kadar bekleyen yoktur heralde.
siz neler yapıyorsunuz bakalım?
cnm fazla mısafırde kabul etmesene sen ya dınlenmem gerek de sonucta butun gece hızmet ederken ayakta kalıyrsn en azından 3 aycık gelmeyıversnler bende salı gıdıcem bebısı gormeye allah nasıp ederse bugun bende ıyı gecrdım halsızlık cok degldı ama suan nıyese belım bacagım agrıyr anlamadım nye benım bazen yagmur yagıcagı zamanda oluyr ama ynede korkuyr ınsan braz yattım bende cnmda sıkıldı valla
geldim ama kimsecikler yok...dayanamadım kızlar bugün gittim gördüm keseyi.9.2 mm.ölçüsüne göre 5+6 günlük, adet tarihime göre7+0.1 gün gibi bir fark var.çok mutlu oldum 1 hafta sonra bebeği görmek için gidicem...
hadı gozun aydın cnm benım rabbım hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp etsn bende salı gunu gıdıcem bebısı gormeye ya kızlar bsy sorucam bacaklarımı alıcam epılasyon aletıyle alıyrm hamıleyken zararlıymıs bılgınız varmı bundan ıcıme kurt dustu kullanmıyım dıyrm ama
arkadaslar 7haftalk hamıleyım ve ınanılmaz halsızlıgım var boyle tarıf edemıyrmda acayıp oluyrm mıde bulantım yok sadece yemek yemek ıcın cok zorlarsam oluyr yalnız tuhaf bır hal aldım sureklı karnım acıkıyor canım herseyde ıstemıyr ne yıyecegımıde sasırıyorum yatıp uyuyrmda dınlenıyrm zaten ama su anlatamadııgm halsızlıkmıdır nedr yada tansıyonummu dusuyor bılmıyrm yanı acayıp oluyrm neyse sızdekı belırtıler neler hadı hep bareber gecırelım bu tuhaf ama mutlu sürecii:)))
evet bende hep yatmak istiyorum aniden acıkıyorm ama canım bişey istemiyor :S değişik bi haldeyim
sabahları çıkarıyorum aç karnına gynaforen diye bir ilaç almam gerekli artık ne iştah ne de yemekle ilgili bir şey kaldı sureklı mıde bulantısı kanım düşükmüş ayrıca bulantı için zofran verdi doktorum ama içinde hamıleler için uygun degıl yazıyor almıyorum bende
teşekkür ederim canım...salı günü güzel haberler verirsin inşallah...
bacaklarını alman bebeğe niye zarar versin ki.ben bacak, kol falan aldım.zararı olacağını hiç sanmıyorum.rahat ol bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?