kasım 2012 hamılelerı neler yasıyorsunuz sıkıntılarınız neler beraber paylaşalım!...

canım muayene ucreti nasıl ssk karsılıyor mu dogumu testlerin bir kısmını :44:

canım muayene ucreti nasıl ssk karsılıyor mu dogumu testlerin bir kısmını :44:

cnm valla muayne uceretı 125ti sanırım bız tup bebekte yaptrdıgımız ıcın benım muyne ucretı pek almıyrdu bu gıttıgımde alcak ama ozaman kesın yazarım sana aslında sıgorta gecıyr dye bılıyrm ama bır test parası olarak 25tl verıyrz yanı gecmıyr cnm bende anlamadım valla braz karısık orası bız mecburıyetten gttık sonrada memnun kaldım doktordn ve ılgısınden ama senın ıcın salı gunu gıdıcem arastrabılırım ıstersen belkı tup bebk uzmanı dyede farklı olabılır cnm belkı hastanenın deger kadın uzmanına gtsem bu fıyat olmaz bıze ben basta recep doganları onerdıler ona gttık oda bızı durum braz asılamaya tupe gııcegı ıcın suat beye yonlendırdı bızde memnun kaldık sımdı ıstersenız recep doganlarada devam edebılırsınz dedı yada baska bıyerde nasıl ıstersenz dye secenekte sundu aslında henuz bende degstrmede kararsızım acıkcası acaba dogum ucretıde farklı olurmukı arastrcam bakalım belkı rrecep doganlar normal kadın dogum uzmanı oldugu ıcın fıyatlarda belkı farklılık olabılır gıdınce ıyı bır arastrma yapmak lazım

canım evet sana zahmet olmazsa sorabilirmisin cenk aşkalli ve recep bey...

ben ahmet yılmaza gidiyordum ama gebelik önceside anlasmayı bitirmiş yaptırdıgımız hersey özel olucak napsam bilemedim birde tecrubesiz oldugumuzdan toplamda hangi testler yapılıyor fiyatları neler bir listede cıkarmıyorlar örnegın deseler 2.ay şu testler 3. ay şu testler olucak dogumuuz şukadar diye ay ay napılacagını bilsekk

aynen cnm sıgorta anlasması var dıyolar ama bakıyrsunkı fıtyatlarda degısme yok bakalım bız bu kez gorursek bebısı zaten testler ıstycem demıstı ozaman bellı olur neyın noldugu ben sımdı baska erkek doktara gostermek ıstemıyrm kendımı suat bey gordu nasılsa dyorum cok cekınırım cokk zaten suat beyde okadar tedavılerden gectm hala uatanırım cok dvm et sen dyrm sonra bunları dusunnunce bakalım salı gunu gdelım senı hbrdar ederım cnm

kızçeler nerelerdesınız yav bakıyrm bakıyrm yoksunuz bugun nasılsınız neler yaptnız bakalım

merhabalar misafir vardı.gelemedim canım.bugün bir değişiklik yoktu.biraz yoruldum.
bi ara çok korktum ama neyseki sadece akıntıymış:)
pazaretsi ya da salı bebişle tanışmaya gidicem.umarım keseyi de bebişi de görürüm.benim kadar bekleyen yoktur heralde.
siz neler yapıyorsunuz bakalım?

cnm fazla mısafırde kabul etmesene sen ya dınlenmem gerek de sonucta butun gece hızmet ederken ayakta kalıyrsn en azından 3 aycık gelmeyıversnler bende salı gıdıcem bebısı gormeye allah nasıp ederse bugun bende ıyı gecrdım halsızlık cok degldı ama suan nıyese belım bacagım agrıyr anlamadım nye benım bazen yagmur yagıcagı zamanda oluyr ama ynede korkuyr ınsan braz yattım bende cnmda sıkıldı valla

herkes öyle diyor ama ben bir türlü hamile moduna giremiyorum ki.bebişim orda mıdır?kalbi atıyor mudur, hiç bilmiyorum...en azından keseyi görseydim bari salı günü gittiğimde yine karından bakacak dr ,belki keseyi görebilirim yani.doktora kolay ulaşabildiğiniz için çok şanslısınız.benim tam teşekküllü bir özel hastaneye gidebilmem için takır tukur berbat yollarda 3- 4 saat gitmem gerekiyor

geldim ama kimsecikler yok...dayanamadım kızlar bugün gittim gördüm keseyi.9.2 mm.ölçüsüne göre 5+6 günlük, adet tarihime göre7+0.1 gün gibi bir fark var.çok mutlu oldum 1 hafta sonra bebeği görmek için gidicem...

canım hoşgeldin duygudum nasılsnn

2012 kasım anneleri topiği var orası baya kalabalık bebeklerim ve sen oraya gelsenize tatlımm kalabalık oldugu için daha cok sey ögrenebiliriz

hadı gozun aydın cnm benım rabbım hayırlısıyla kucagına almayıda nasıp etsn bende salı gunu gıdıcem bebısı gormeye ya kızlar bsy sorucam bacaklarımı alıcam epılasyon aletıyle alıyrm hamıleyken zararlıymıs bılgınız varmı bundan ıcıme kurt dustu kullanmıyım dıyrm ama

teşekkür ederim canım...salı günü güzel haberler verirsin inşallah...
bacaklarını alman bebeğe niye zarar versin ki.ben bacak, kol falan aldım.zararı olacağını hiç sanmıyorum.rahat ol bence.

evet bende hep yatmak istiyorum aniden acıkıyorm ama canım bişey istemiyor :S değişik bi haldeyim

sabahları çıkarıyorum aç karnına gynaforen diye bir ilaç almam gerekli artık ne iştah ne de yemekle ilgili bir şey kaldı sureklı mıde bulantısı kanım düşükmüş ayrıca bulantı için zofran verdi doktorum ama içinde hamıleler için uygun degıl yazıyor almıyorum bende

evet bende hep yatmak istiyorum aniden acıkıyorm ama canım bişey istemiyor :S değişik bi haldeyim

gecıcek ınsallah cnm belleı bır zaman sonraalısıcaz herhalde hep boyle gıdıcek dgl ya ne kadar kotu olursam olayım ben melegımle mutluyum valla yapsın butun nazını sımdıden

ay cnm ya ıste o kotu ben cok halsız kalkıyrm sadece bayılcak gıbı oluyrm bazen bak bulantı ıcın ben tuzlu cubuk yıyorum veya tuzlu bıskuvı falan ye ıyı gelırm ıcın basılıyr soonra kendıne gelıncede yersın bsyler bıde galıba beyaz leblebı ıyı gelıyrmus ben olabıldıgınce dıkkat etmeye calısıyrm kuru bulantım oluyr kendımı yemek ıcın zorlarsam ama anında barakıyrm yemegı zorlamıyrm sende zorlama allah kolaylık versn cnm

teşekkür ederim canım...salı günü güzel haberler verirsin inşallah...
bacaklarını alman bebeğe niye zarar versin ki.ben bacak, kol falan aldım.zararı olacağını hiç sanmıyorum.rahat ol bence.

mutlaka hbrdar edıcem cnm ya okumustum bı yerde zararlı dye duymustumda tabı net dgl artık doktora sorarım olmadı bu seferlık agda denıycem

bende 9 haftalık hamileyim bendede çok halsizlik var hep uyumak istiyorum çalışıyorumda zor oluyo arada miğde bulantısı oluyo az da olsa ama en önemlisi hazımsızlık var karnım şiş 4-5 aylık gibiyim napıcam bilmiyorummm

ben adetim 2 gün geçtiğinde öğrendim hamile olduğumu. test yaptım silik çıkmıştı, sonra kan testinde çıktı zaten. adetinde normalde böyle gecikmeler yaşamıyorsan muhtemelen hamilesindir.

mrb kızlar bısey sorcam adetım gectı 5 gun oldu hamıleysem 5. haftamdayım bugun belım agrıyo karnım falan da agrıyo tabı adet olcakmıs gıbı ama bıse yok bıde bu agrılar oldugu zaman rahmım ıslak falan oluyo ve tabı gogusler cok sıskın ve agrıyo acaba 5. haftada aynı seylerı yasayan var mı lutfen bırı benı bılgılendırsın lutfen[/QUOTE]

ben adetim 2 gün geçtiğinde öğrendim hamile olduğumu. test yaptım silik çıkmıştı, sonra kan testinde çıktı zaten. adetinde normalde böyle gecikmeler yaşamıyorsan muhtemelen hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…