- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
çok tşk ediyorum canım ya.. öğrenmem iyi oldu![]()
önemli değil canım
Bende bilmiyodum bu çoğul ekleme işini heheheheh sosi sağol :))))
kızlar haber gelen varmı bilmiyom ama ben veriyorum ilk kırmızılar geldiiiiiiii çokta üzülmedim niyeyse bu ay daha sıkı çalışacaz bu ay günaşırı ilişki beslenmeye dikkat ne bilim çok özenicem kafaya takmıycam olucakmı diye olacağına inanarak umutlu giricem psikoloji çok önemliymiş ya
Bu ayda denicez olmadı dr gidiyorum artık inşallah güzel haberler sizlerden gelir yüzümüz güler![]()
geçmiş olsun inşallah gelecek ay hamile kalırsında 9 ay içinde görüp göreceğin son kırmızılar olur
Kızlar merhaba benim bat 5kasım. Normalde adetten 2 3gün öncesinden başlar regl sancısı. Bu ay neredeyse 1 hafta önce başladı ağrılarım. Çok şiddetli değil ama yine de var. Daha önce böyle bir ağrı olmamıştı hiç. Bebek istiyoruz ama dün geceden beri sağ yumurtalığımda ağrı var. Sizce kist mi gebelik mi?
yorum yapamayacağım canım ya inşallah gebeliktir ama, sen yinede adet gününü bekle tatlım belkide minnoşun sana sürpriz yapar
İnsallah bu ay tutar canim aslina hic dusunmemeyi becersrk belki hemen kalicaz ama olmuyor iste. Bende yumurtlama gunumdeyim sanirim inanilmaz akintim var. Gun asiri mi her gun mu calissam kizlar ya kacacaksie korkuorm![]()
canım her gün yapın madem eminsin yumurtlamadan, bence boş geçirme bu günleri
Bu arada günaydın demediğimi fark ettim.. Herkese günaydınn iyi hafta sonları![]()
günaydınnn kuzummm günaydınnnnn