• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013

bidahakinde bende katılabilirim kızlar duanıza ne kadar düşüyosa yazmanız yeterli zaten tek başına okumak bu duayı zor biraz ben başladım Allaha şükür az kaldı artık böle topluluk olunca daha çabuk biter daha çok kişiye okunur

bebişim benimde 1 kürtajım, 1 kimyasalım var ne yapalım Takdiri İlahi, önümüze bakacağız artık :53:

kuzummm bende iyice şaşırdım bu işi çekiliyorum siz ne derseniz baş göz üstüne :9: hasta falan da değilsin, numara yapma bakimmm :1:

kız sen nerelere gittin öyle, gel yamacımıza başka yerleri kurcalama :24:

bennnnnnnnnnn numaraaa ayy aklıma bişi geldi lütfen yalcın bi porogramı var bi izleyin lütfen bi izleyin kopmak garanti gııı aklıma bunu getirdin kıss :1:
:1::1::1::1::1::1:
Melek Subaşı _ 3 Milyar 750 Milyon =) - Yalçın abi - YouTube

bidahakinde bende katılabilirim kızlar duanıza ne kadar düşüyosa yazmanız yeterli zaten tek başına okumak bu duayı zor biraz ben başladım Allaha şükür az kaldı artık böle topluluk olunca daha çabuk biter daha çok kişiye okunur

aynen ole bır elın nesı ıkı elın sesı var demıslerı :)) tabıkı katılablırsın

dün kaynanaya gittim hemen laf koydu haziranda dayısının kızı evlenmiş hamileymiş.napim yani saki benmi istemiyorum :( bu kaynanayı ne yapmalı şimdi :1:

Hahahahahahah ben bunu yıllar önce izlemiştim facede pek popülerdi

Benim kaynanam neyseki uzakta öle gidemiyomda lafta sokamıyo ingilterede şuan :D ama sölemezde inşallah bi torun haberi verirsiniz sevindirirsiniz diyo sadece. öle laf sokanlara kim olursa olsun cevabı çakarım.

dün kaynanaya gittim hemen laf koydu haziranda dayısının kızı evlenmiş hamileymiş.napim yani saki benmi istemiyorum :( bu kaynanayı ne yapmalı şimdi :1:

kaynanayı napmalııı :24:
kaynar kazana atmalı :24:
yandım gelin dedikce:24:
altına odun atmalııııı:1::9::52:

bende yorumsuz yazdım :1::1: bugün anama gidim bari keyfim gelsin:52:

aynen canım git kafanı dağıt , salla :52:

Benim kaynanam neyseki uzakta öle gidemiyomda lafta sokamıyo ingilterede şuan :D ama sölemezde inşallah bi torun haberi verirsiniz sevindirirsiniz diyo sadece. öle laf sokanlara kim olursa olsun cevabı çakarım.

kız seninkisi söylemez tabii ne de olsa Avrupa görmüş hatun :9:

ay varya ne kadar şanslısın benimki bayramımı bile zehir etmişti.tartışmıştık

Ben istanbulda o izmirde yaşıyo ama büyük oğlu ve torunları ing. de olduğundan sık sık gider, bayramda bende ona gittim offf sorma bende gelene gidene hizmet ettim resmen tatil değil eziyetti ama kırk yılda bir en azından dediğin gibi
burda arkadaşlarımda öle söler ne şanslısın derler hep ama kaynana işte var bi husumet arada ne olursa olsun :3:
Benimki çok fenadır aslında ama çoook uynaık akıllı olanlardandır.

kızlar ben bırazdan cıkıcam yarın ki sonuclarım içn bna dua edın olur mu ıns hamıleyımdır :(pek umıdımde yok ama olsun Allah tan umut kesılmez:(

Back
X