• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013

benimde ikizler dinleyinde yazın kızlar ne diyo ben işyerindeyim fazla açamıom sesini anlayamadım hiçbişeycik :36:

Son düzenleme:
Kizlar gunaydinnn :) ya konustuklarinizla alakasiz ama bisi sorcam. Yumurtlama akintisinin oldugu gun mu yoksa 1-2 gun icinde mi yumurtalama oluyor.

kızlar günaydın nasılsınız hepinizin cuması mübarek olsun.önce sayfaları okudum sonra yazayım dedim :)) ilk mutlu haber demişsiniz ama ilk kötü haber benden geliyor size.kist var demiştim düzensiz demiştim biliyoırsunuz.yine her zamanki gibi erken haber aldım.dün akşam lekelenmelerim başladı.2-3 güne adet olurum demektir bu :) maalesef bu ayda olmadı.nasip değilmiş yapacak birşey yok.bu ay tüp bebeğe başlicam inşallah bir aksilik olmazsa..bu arada tefriciye okudum ama 130 tane kaldı kızlar onuda okuyup yinede duanıza eklermisinz ?

Kizlar gunaydinnn :) ya konustuklarinizla alakasiz ama bisi sorcam. Yumurtlama akintisinin oldugu gun mu yoksa 1-2 gun icinde mi yumurtalama oluyor.

Akıntı yaklaştığını gösteriyomuş benim bildiğime göre

ayyy koptum kızlar şuna bakın

Eklentiler

• $1395211_604485569590322_771546118_n.webp
    $1395211_604485569590322_771546118_n.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 11
Canım oğlak için diyorki 17 kasımda hamilelik gerçekleşebilir benim yum. tarihim eğer bat gerçekleşirse pazar günü
17 kasımı iyi değerlendirmeli yani ;)))

bence bu günlerde çalışın, kaçırmayın derim, yumurtlama olduğunu yada yaklaştığını gösterir...
kızlar günaydın nasılsınız hepinizin cuması mübarek olsun.önce sayfaları okudum sonra yazayım dedim :)) ilk mutlu haber demişsiniz ama ilk kötü haber benden geliyor size.kist var demiştim düzensiz demiştim biliyoırsunuz.yine her zamanki gibi erken haber aldım.dün akşam lekelenmelerim başladı.2-3 güne adet olurum demektir bu :) maalesef bu ayda olmadı.nasip değilmiş yapacak birşey yok.bu ay tüp bebeğe başlicam inşallah bir aksilik olmazsa..bu arada tefriciye okudum ama 130 tane kaldı kızlar onuda okuyup yinede duanıza eklermisinz ?

kuzum diğer aya inşallah, bir dahada gidip gelmesinler inşallah

ayyy koptum kızlar şuna bakın

güzelmişşş:52:

yarın 2. sogan kürüne başlıcam 10 gün devam buarada k.boynuzuda koçişime :))) kescek beni :))) adet olunca bal tarcın ç.otu tadıda berbat yaww napalım denicem :1:

Back
X