Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bamyaya bayılırım ama kocam hiçççç ağzına sürmez o yüzden yapmıyorumm anneme gidince yap geliyom diyom :))) benimki varsa yoksa tavukkkk ama bugün bi makale okudum ve hormonlara spermlere çok zararı varmış dedim ağzıma sürmem daha diyo sebzede yiyince mutsuz oluyo etcildir ama idare eder artık
Ben bamyaya bayılırım ama kocam hiçççç ağzına sürmez o yüzden yapmıyorumm anneme gidince yap geliyom diyom :))) benimki varsa yoksa tavukkkk ama bugün bi makale okudum ve hormonlara spermlere çok zararı varmış dedim ağzıma sürmem daha diyo sebzede yiyince mutsuz oluyo etcildir ama idare eder artık
bizdeki durumda aynibamya eve bile giremez diyo
bende annemde ve kayinvalidemde yiyorum
![]()
Merhaba kızlar. . Aranızda yeniyim kabul ederseniz..ben bu ay ovulasyon testi yaptım simdi beklemedeyim bat 20 Kasım..listeye benide eklermisiniz? Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah anneligi. .(amin)
amin canım aminn, eklerim neden eklemeyeyim![]()
Amiiiiiin inşallah testler yardımcı olmuştur bende kullanacam bi hafta sora![]()
iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum birazdan işten çıkıcam toparlanıyim yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi![]()
kızlarrrrr bugün kan testi yaptırdım hamileyimmmmm![]()
Merhaba kızlar. . Aranızda yeniyim kabul ederseniz..ben bu ay ovulasyon testi yaptım simdi beklemedeyim bat 20 Kasım..listeye benide eklermisiniz? Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah anneligi. .(amin)
roman yazıyon ve hatırlıyonda kitabı tamamlarsın vay anam vayyyy
ne yemek yaptın kızzz bende ne yapsam akşama diyodum
:))) ben severim tazefasulye pilavda güzel giderdi yanında benim eşimde mantı sevmiyo yaaa makarna çok severiz ama kendisi makarnacıdırda![]()
mantiya bayilirizevde yufka vardi. aklima sosyete mantisi geldi. yufkayi almisim unutmusum
tam zamaninda gormusum Allahtan
![]()
canım benim kürtajım varya ondan baktılar, kanım pıhtılaşıyor mu pıhtılaşmıyor mu diye, ona göre diğer hamileliklerimde (inşallah olursa ) önlem alalım
rica ederim ne demek, lafı bile olmaz
ekledim bile
kızlar bu kahve türk kahvesi mi, şekerli mi şekersiz mi
ben 60 tane daha okumuştum![]()
selammmheycanlıyım kızlar
yumoşum büyümedi zannederken dr iğne yazıyom dedi bugün vuruldum. inş güzel gelişmeler olur
iğneden sonra ne zaman çatlar acaba