• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013

Ben bamyaya bayılırım ama kocam hiçççç ağzına sürmez o yüzden yapmıyorumm anneme gidince yap geliyom diyom :))) benimki varsa yoksa tavukkkk ama bugün bi makale okudum ve hormonlara spermlere çok zararı varmış dedim ağzıma sürmem daha diyo sebzede yiyince mutsuz oluyo etcildir ama idare eder artık

bizdeki durumda ayni :1: bamya eve bile giremez diyo :1: bende annemde ve kayinvalidemde yiyorum :10:

Merhaba kızlar. . Aranızda yeniyim kabul ederseniz..ben bu ay ovulasyon testi yaptım simdi beklemedeyim bat 20 Kasım..listeye benide eklermisiniz? Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah anneligi. .(amin)

Ben bamyaya bayılırım ama kocam hiçççç ağzına sürmez o yüzden yapmıyorumm anneme gidince yap geliyom diyom :))) benimki varsa yoksa tavukkkk ama bugün bi makale okudum ve hormonlara spermlere çok zararı varmış dedim ağzıma sürmem daha diyo sebzede yiyince mutsuz oluyo etcildir ama idare eder artık

bizdeki durumda ayni :1: bamya eve bile giremez diyo :1: bende annemde ve kayinvalidemde yiyorum :10:

ayy biz bamyayı çok seviyoruz, 2 haftada 1 de yaparım,şanlıymışım desenize:34: fundacığım tavuklarda gerçekten problem var, çok yemeyin haftada 1 kez kafi :34:

Amiiiiiin inşallah testler yardımcı olmuştur bende kullanacam bi hafta sora :9:

Merhaba kızlar. . Aranızda yeniyim kabul ederseniz..ben bu ay ovulasyon testi yaptım simdi beklemedeyim bat 20 Kasım..listeye benide eklermisiniz? Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah anneligi. .(amin)

amin canım aminn, eklerim neden eklemeyeyim :52:

Amiiiiiin inşallah testler yardımcı olmuştur bende kullanacam bi hafta sora :9:

Iyi Olduğunu düşünüyorum açıkçası. . Ben gittidiyordan aldım laboquik diye tavsiye ederim çok pahalı testlerde var ama gereksiz diye düşündüm ayni işlevi görüyo neticede ..fiyat olarakta uygun bilgin olsun.15. ve 16. Gun pozitifi gorunce çalışmalara basladik simdi beklemedeyim :)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum birazdan işten çıkıcam toparlanıyim yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi :54:

hosgeldin cnm. batin hic gelmez ins:10: sen ne zamandir cocuk istiyosun cnm:3:

roman yazıyon ve hatırlıyonda kitabı tamamlarsın vay anam vayyyy
ne yemek yaptın kızzz bende ne yapsam akşama diyodum

İstersen hergün gördüğüm rüyaları anlatayım ama eşim gibi sende bıkmayacaksın , kaçmak yok anlaştık mı :13:

:))) ben severim tazefasulye pilavda güzel giderdi yanında benim eşimde mantı sevmiyo yaaa makarna çok severiz ama kendisi makarnacıdırda :9:

Makarna işin içine girince yazmak istedim ben makarna delisiyim :1:

mantiya bayiliriz :1: evde yufka vardi. aklima sosyete mantisi geldi. yufkayi almisim unutmusum :1: tam zamaninda gormusum Allahtan:21:

afiyet bal şeker olsun canım benim yemeğim daha yeni oluyor :( çok yoruldum

kızlarrrrr bugün kan testi yaptırdım hamileyimmmmm:1:

Tebrik ediyorum canım :103: darısı başımıza inşallah :66: :64: Allah nazarlardan saklasın :119:

selammm:3::3::3: heycanlıyım kızlar
yumoşum büyümedi zannederken dr iğne yazıyom dedi bugün vuruldum. inş güzel gelişmeler olur:16::16::16:
iğneden sonra ne zaman çatlar acaba

canım benim kürtajım varya ondan baktılar, kanım pıhtılaşıyor mu pıhtılaşmıyor mu diye, ona göre diğer hamileliklerimde (inşallah olursa ) önlem alalım:34:

rica ederim ne demek, lafı bile olmaz :34:

ekledim bile :34:

kızlar bu kahve türk kahvesi mi, şekerli mi şekersiz mi :34:

ben 60 tane daha okumuştum :53::52::52::52:

iyi akşamlar canım türk kahvesi şekersiz en sertinden :1: çalışmadan 1 saat önce

Son düzenleme:
selammm:3::3::3: heycanlıyım kızlar
yumoşum büyümedi zannederken dr iğne yazıyom dedi bugün vuruldum. inş güzel gelişmeler olur:16::16::16:
iğneden sonra ne zaman çatlar acaba

inşallah güzel olur canım , umarım hemen çatlar sonrada gelir bebişin :103:

Back
X