• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2013

Canım o linki merak ettim benim içinde bir şey yazıyordur değil mi :1: inşallah gelir miniğin canım...ah nasıl bir şey olacaklar acaba, doğumdan korkuyor musun canm :))

gunaydin kizlar.. gecmisi anca okuyabildim:21:

fundacim pes etmek yok. sen aksam eve gittiginde kaldigin yerden devam et cnm. bu yola bas koyduk artik,olmek var donmek yok:1: ben bu sabah anneme geldim. onada icirdim. annemde zayiflamak icin icerim dedi :1:

yengec burcunu kaybettik ama aslan hala elimizde. bakalim belki onu tutturabiliriz kizlar:10:

yeni hamilelerede tekrar hayirli olsun :16:

http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=12450899 canım burdan bakabilirsin, inşallah gelir inşallahhhhh hepimiz bekleyen isteyen herkeisn gelsin artık :9:
Doğumdan çok korkuyorum hatta sezeryan istiyorum kesnlikle

Ayşenurcum tamam denicem ama yapamıyorum napim akşam dedini yapacam ve gene kaynatacam sen iyisin bakıyorum istikrarlı devam ediyosun inşallah sonuç alırsın :8:

http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=12450899 canım burdan bakabilirsin, inşallah gelir inşallahhhhh hepimiz bekleyen isteyen herkeisn gelsin artık :9:

Ayşenurcum tamam denicem ama yapamıyorum napim akşam dedini yapacam ve gene kaynatacam sen iyisin bakıyorum istikrarlı devam ediyosun inşallah sonuç alırsın :8:

biraz sinirlarimizi zorlayalim tatlim:34: sonra icimiz rahat olur hem. bak ben burnumu tikayip iciyorum. sende oyle denemelisin:25: koku gidince sorun kalmiyor:12:

hastalanıcam galiba belim felaket alt taraftan da biri çekiyo sanki sökülemedim galiba bu ayda yattı bebek işi :14:

Gunaydın!.:)
İnşallah herkesin gönlünce olur.Bat 18 Kasım.Buarada benim reglimden itibaren 14. Günü kahve lekelenme oldu ve yaklaşik 4 gün sürdü ama kanama gibi birsey degildi,stresten olabilecegini düşündüm bakalim.Hayirlisi ..:)

gunaydinn:10:
ins yerlesmeden dolayi leke gelmistir cnm :16:

Nasıl özendim sana bir bilsennnn

Kahverengi lekeler normal değil yerleşme olabilir inşallahda öledir hadi hayırlısıııııı

benide eklermisiniz yaş 29 bat 1 aralık geçen ay ilk denememizi yaptık bu ikinci olacak allahın izniyle 7 yaşında kızım var allaha emanet.

iyiyim sağol Ayşenurcm umarım sende iyisindir :48:

link açılmıyor cnm ya...seni yormayım ne olarak bakıyorum ismini söyleyebilir misin ? inşallahh ...bende korkuyorum ama bazen de çok cesaretli oluyorum amann ne var ki diyorum :18: gerçekten ne hissettiğimi o gün yaklaşınca daha iyi hissederim sanırım :1:

bende iyiyim cnm:32: sogan suyumu ictim,kendime geldimm:31:

soğan kürünü annene bile içirmişsin :9: Ayşenuur o topici tamamen kapattılar haberin var mı ?

İşler yoğun kaçırıyorum burayı sapıttım :9::9::9: ayşenur sana ve midene özenidm canımmmm onu demek istedim

Gunaydın!.:)
İnşallah herkesin gönlünce olur.Bat 18 Kasım.Buarada benim reglimden itibaren 14. Günü kahve lekelenme oldu ve yaklaşik 4 gün sürdü ama kanama gibi birsey degildi,stresten olabilecegini düşündüm bakalim.Hayirlisi ..:)

Günaydın cnm inşallah stresten değil bebiştendir :103:

link açılmıyor cnm ya...seni yormayım ne olarak bakıyorum ismini söyleyebilir misin ? inşallahh ...bende korkuyorum ama bazen de çok cesaretli oluyorum amann ne var ki diyorum :18: gerçekten ne hissettiğimi o gün yaklaşınca daha iyi hissederim sanırım :1:

soğan kürünü annene bile içirmişsin :9: Ayşenuur o topici tamamen kapattılar haberin var mı ?

evet cnm aksam gordum. orda konuyu baya uzatmislar. site yonetimine bile neler soylemisler. sonra kirmizi karti yemisler :9:

benide eklermisiniz yaş 29 bat 1 aralık geçen ay ilk denememizi yaptık bu ikinci olacak allahın izniyle 7 yaşında kızım var allaha emanet.

Hoş geldin cnm :) Allah bağışlasın minik kızını güzel sonuçları hep beraber yaşamak dileğiyle

aramiza hosgeldin cnm:10:
ins bizlere hayirli haberler verirsin:16:
benimde bat 5 aralik. kasim topiginde aralik bat larimizi beklioruz:1:
bu arada sadece ikimizin bati aralik:21:

Back
X