Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba 4 ay önce sağlıksız gebelik tanısıyla 5. haftalık gebeyken kürtaj oldum:2:. bu ay eşimin ısrarı ile ovulasyon testi aldım. adetlerim 26 gün sürer 14. günü kırmızıyı yakaladıköncesini ve sonrasını değerlendirdik. o malum günden bu yana 12 gün geçti bugün regli günüm şimdi test yaptım negatif çıktı ama başım çok ağrıyor sağ kasığımda öyle ateşim 3 gündür 37.1 sizce hamilemiyim???:18:
evet canım folbiol kullanıyorum ama bir haftadır unuttum almayı bitmişti her iş çıkışı niyetlenip unutuyorum almayı öle bi haftadır kullanamadım ama 10 ay kullandım![]()
kızlar merhaba 4 ay önce sağlıksız gebelik tanısıyla 5. haftalık gebeyken kürtaj oldum:2:. bu ay eşimin ısrarı ile ovulasyon testi aldım. adetlerim 26 gün sürer 14. günü kırmızıyı yakaladıköncesini ve sonrasını değerlendirdik. o malum günden bu yana 12 gün geçti bugün regli günüm şimdi test yaptım negatif çıktı ama başım çok ağrıyor sağ kasığımda öyle ateşim 3 gündür 37.1 sizce hamilemiyim???:18:
Valla cnm bizde bekliyoruz bi çarebilemiyorumki bende adet olacakmış gibi hissediyorum herkesde farklı olurmuş yani
inan benim bi ay psikolojik olarak midem bulandı hamile gibi hissettim o yüzden günün geçsin test yap idrar testide negatif çıkabiliyormuş kimisinde negatif çıksada üzülme
![]()
canım belirti arama bende ve herkesde öle belirti yakalar hep ama sonra kırmızıyı görürüzbugün adet gününse bekle bi süre derim. inşallah hamilesindir
teşekkür ederim canım dilerim meleklerimiz bizimle olsun![]()
Günaydınnnnnnnnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın kızlar bugünde kırmızılar yok yaşasınn![]()
günaydın kızlarrrrrrr![]()
bu arada ben folidace kullanıyorum , sizede öneririm, b12 takviyesi var içinde![]()
günaydın kızlarrrrrrr![]()
bu arada ben folidace kullanıyorum , sizede öneririm, b12 takviyesi var içinde![]()
Aaaaa ciddimisin ben 6 ay öncesine kadar haftalık b12 iğnesi vuruluyordum 6 ay boyunca iğne vuruldum b12 eksikliği vardı aşırı
hatta bazen unutkanlık ve kulak çınlamam geri döndü diye genemi başladı diye korkmuştum. E ozaman bende onu alim aynı özelliklerde değilmi ben çok hafif olan folbiol ü alıyodum.
Zaten alıcaktım bitmişti bunu alim bari peki yan etkisi varmı ?
Bu arada bu soğan suyu çok güzel gidiyo artık mideme
bakalım banada mucize etkisi yaratacakmı
![]()
Aaaaa ciddimisin ben 6 ay öncesine kadar haftalık b12 iğnesi vuruluyordum 6 ay boyunca iğne vuruldum b12 eksikliği vardı aşırı
hatta bazen unutkanlık ve kulak çınlamam geri döndü diye genemi başladı diye korkmuştum. E ozaman bende onu alim aynı özelliklerde değilmi ben çok hafif olan folbiol ü alıyodum.