Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canımm.arada kasık ağrım oluyor oda çok hafif bide 2gecedir wcye çıkıyorum normaldr olmazdı.vücudumuz bize oyunmu oynuyor ne:)
İnşallah vücudumuzun bi oyunu deildir canım 2 gündür bende wc ye çok gidiyorum ama gece kalkmadım daha wc için :)

Canım kullandığımız ilaçlar ve jellerde yapıyor ilk aşılamamda benmde öyleydi hatta okadar cok belirtim vardıki kendimi hamileyim sanıyordum. O nedenle bu belirtileri kafanıza cok takmayın olunca belirtili yada belirtisiz oluyor bol dua etmekten başka bir çarem yok :(

Canım kullandığımız ilaçlar ve jellerde yapıyor ilk aşılamamda benmde öyleydi hatta okadar cok belirtim vardıki kendimi hamileyim sanıyordum. O nedenle bu belirtileri kafanıza cok takmayın olunca belirtili yada belirtisiz oluyor bol dua etmekten başka bir çarem yok :KK43:
Canım ben aşılamadan sonra herhangi bi ilaç yada jel kullanmadım yinede bu agrılar olabilirmi?

Aşılama sonrası crinone jel diye bi jel veriyor doktor tutunmasını sağlamak için yada ilacını. Bu jeller yada ilaçlar yapabiliyor. Ama sen kullanmıyorsan belkide hamilelik belirtileridir. İnşallah hamilesindir cnm bugun aşılamanın kaçıncı günü.

Aşılama sonrası crinone jel diye bi jel veriyor doktor tutunmasını sağlamak için yada ilacını. Bu jeller yada ilaçlar yapabiliyor. Ama sen kullanmıyorsan belkide hamilelik belirtileridir. İnşallah hamilesindir cnm bugun aşılamanın kaçıncı günü.
8. Günüm canım, inşallah hamilelik belirtisidir :anneadayı:

İnşallah tatlım sonucunu mutlaka haber ver umut olursun banada inşallah :) dualarım tüm anne olmak isteyenlerle hepimizin biran önce sağlıklı hayırlı evlatları olsun
Tamam canım inşallah belirtilerim dogrudur daha 1 hafta var günlerde geçmiyor.

Merhaba kızlar aranızda gonal f iğnesi kullanan oldumu bana Dr göbekten yapacaksın dedi 5 gün 100 ml bugün 2. Yaptık Çarşamba kontrolum var inşallah yumoşlarım gelişir

selamlar kızlar;

bende 1 bucuk yıldır evliyim. evlendiğimizden beri korunmuyoruz 4 ay önce dr a gitttik eşimle. sprem sayılarımız düşüktü,15 gün önce eşim test yaptırdı ve normale döndü. ancak ben pko luyum. bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyroum. pko lular için acaba sonuc pozitif oluo mu merak ediyorum??

selamlar kızlar;

bende 1 bucuk yıldır evliyim. evlendiğimizden beri korunmuyoruz 4 ay önce dr a gitttik eşimle. sprem sayılarımız düşüktü,15 gün önce eşim test yaptırdı ve normale döndü. ancak ben pko luyum. bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyroum. pko lular için acaba sonuc pozitif oluo mu merak ediyorum??
arkadaşım pkoluydu ve ilk aşılamasında hamile kaldı...şimdi 3.5 aylık ;)

Back
X