KASIM 2014 DE HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER BURAYA !!!!

Migde bulantisi ara ara oluyo bende ama yeni ogrendigim cok mutluyum 5 haftalik hamileyim bende fazla belirti yok bende ama sol kasigimda agri oluyo bazen cok bazen az oluyo beni rahatsiz eden bu :-(

bende pek belirti yok kızlar ya her şeyi yiyip içiyorum enerjim de yerinde, bu işte bir gariplik yok mu hamile gibi hissetmiyorum ki ben... sizlerde de böyle hisseden var mı acaba ?

Beim son SAT 16 ekim. Şu anda 6 +0 'ım. Bulantılarım var aşırı değil ama bazen artıyor. Aşeriyorum bazı şeylere, çilek,erik,kivi, turşu vs.

Bir çok gebe 6.hafta itibariyle bulantı vs çekermiş ama hiç bulantı yaşamamış çok sağlıklı gebe anneler de var,bu bilimsel bir şey.

Bulantı zor ama şükrediyorum,Allah'ım herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin.

bende pek belirti yok kızlar ya her şeyi yiyip içiyorum enerjim de yerinde, bu işte bir gariplik yok mu hamile gibi hissetmiyorum ki ben... sizlerde de böyle hisseden var mı acaba ?

Daha bu haftaya dek senin gibiydim , ama bu hafta her şey değişti. Bence bulantı ihtimallerine yavaş yavaş hazır ol. Onun dışında da kasıklarım ara ara ağrıyor.

benim de SAT 16 ekimdi...
bu hafta göğüs ağrısı başladı bende ama yürürken bile ağrıyor o kadar kötü yani..
19 aralıkta ilk doktor randevumuza gideceğim çok heyecanlıyım .

siz ne zaman doktora görüneceksiniz ?

Siz baya beklemişsiniz, neden? : ) Bu benim 2.randevumdu, dktor folik asit falan verdi,biliyorsunuz bu haftalarda çok önemli.Yerinizde olsam 19 aralıktan önce giderdim. En son cuma günü gittim, şimdi hafta sonu tekrar gideceğim.

aslında geçen hafta başka bir doktora görünüp keseyi tespit ettik hcg testlerim de yapıldı, ama ben 19 aralıkta gerçek doktoruma gideceğim yani tüm hamileliğimi takip edecek doktoruma ilk kez gidiyor olacağım. şu an iş yerime yakın diye herhangi bir jinekologa göründüm.

bu benim 2.hamileliğim , ilkinde de 2 aydan önce hiçbir ölçüm yapılmamıştı , şu an çok küçük , dış gebelik olmadıktan sonra ve düşük belirtileri de yoksa doktora çok erken gitmek gereksiz diye düşündüm. Folik asiti de ilk denemelere başladığımızdan bu yana kullanıyorum zaten :) yani biraz tecrübelerime dayanarak bu sefer ilk randevumu geç turuyorum ama heyecandan da duramıyorum bakalım nasıl geçecek zaman...

O zaman problem yok :) Ben de kendi doktoruma daha gitmedim, aynıyız. Beklemek çok zor yaa Allah sabır versin :)

Bende kasimda ogrendim :)
2hafta bekleyip doktora oyle gidecektim fakat kirmizi ve ardindan kahverengi lekelerimden aonra dr un yolunu tuttum. Beta takipleri sonrasinda beklemedeyim suan. Cumadan beri progestan kullaniyorum.

Carsamba kontrolum olacak. Bugun yine kirmizi lekem geldi? Kahverengine dondu. Insallah keseyi ve kalp atislarini goruruz bu hafta.:nazar:

ya çok erken yazmışım şimdi bakıyorum da , başlarda bişe yoktu şimdi aşırı halsizlik sürekli uyuma hali ve yediklerimden tat alamama şikayetlerim var, cuma günü de arabayla kaza yaptım dikkatim çok dağınık , demekki 2. aydan sonra daha çok belirti oluyor...

Back
X