Sycorox Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2014 1.631 768 83 23 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Sycorox #1 Annislerrr benim gibi aralikta beklerken.bebislerini kasimda kucagina alanlar burada deneyim paylasalim neler yasadiniz ? Tavsiyeleriniz ? Sorularimiz neler ?
Annislerrr benim gibi aralikta beklerken.bebislerini kasimda kucagina alanlar burada deneyim paylasalim neler yasadiniz ? Tavsiyeleriniz ? Sorularimiz neler ?
E egrelti otu Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2015 16 12 3 38 25 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Sycorox #2 Sycorox .!.: Annislerrr benim gibi aralikta beklerken.bebislerini kasimda kucagina alanlar burada deneyim paylasalim neler yasadiniz ? Tavsiyeleriniz ? Sorularimiz neler ? Genişletmek için tıkla... Doğum sekliniz nasıl oldu ? Normal mi ? Sezeryan mi?
Sycorox .!.: Annislerrr benim gibi aralikta beklerken.bebislerini kasimda kucagina alanlar burada deneyim paylasalim neler yasadiniz ? Tavsiyeleriniz ? Sorularimiz neler ? Genişletmek için tıkla... Doğum sekliniz nasıl oldu ? Normal mi ? Sezeryan mi?
Sycorox Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2014 1.631 768 83 25 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Sycorox #3 egrelti otu .!.: Doğum sekliniz nasıl oldu ? Normal mi ? Sezeryan mi? Genişletmek için tıkla... Sezeryan oldum ben Oglus dayanamadi sikilmis icerde :) 3 hafta once.geldi Suyum azaldi benim
egrelti otu .!.: Doğum sekliniz nasıl oldu ? Normal mi ? Sezeryan mi? Genişletmek için tıkla... Sezeryan oldum ben Oglus dayanamadi sikilmis icerde :) 3 hafta once.geldi Suyum azaldi benim
melsah Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2013 19 3 86 35 25 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Sycorox #4 37.haftadami oldu doğum Bebeğinizin sağlık durumu nedir kismetse benimde 37.haftada dogum
minminnak her daim u'mutlu' Kayıtlı Üye 6 Mart 2015 583 295 133 26 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Sycorox #5 Sycorox .!.: Annislerrr benim gibi aralikta beklerken.bebislerini kasimda kucagina alanlar burada deneyim paylasalim neler yasadiniz ? Tavsiyeleriniz ? Sorularimiz neler ? Genişletmek için tıkla... aa hayırlı olsun canım doğum mu yaptıın biz daha beklemedeyiz nasıl oldu doğumun sezeryan nasıl geçti spinal mi oldun anlatsana
Sycorox .!.: Annislerrr benim gibi aralikta beklerken.bebislerini kasimda kucagina alanlar burada deneyim paylasalim neler yasadiniz ? Tavsiyeleriniz ? Sorularimiz neler ? Genişletmek için tıkla... aa hayırlı olsun canım doğum mu yaptıın biz daha beklemedeyiz nasıl oldu doğumun sezeryan nasıl geçti spinal mi oldun anlatsana
Sycorox Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2014 1.631 768 83 27 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Sycorox #6 minminnak .!.: aa hayırlı olsun canım doğum mu yaptıın biz daha beklemedeyiz nasıl oldu doğumun sezeryan nasıl geçti spinal mi oldun anlatsana Genişletmek için tıkla... Evet kuzum benim oglan icerde.sikilmis :) sezeryan oldum kuzum genel anestezi suyum azalmis muayeneye gittik dogurdum :) valla genel.anaateziyi bennistedim belden nel fitigim oldugu icin istemedim
minminnak .!.: aa hayırlı olsun canım doğum mu yaptıın biz daha beklemedeyiz nasıl oldu doğumun sezeryan nasıl geçti spinal mi oldun anlatsana Genişletmek için tıkla... Evet kuzum benim oglan icerde.sikilmis :) sezeryan oldum kuzum genel anestezi suyum azalmis muayeneye gittik dogurdum :) valla genel.anaateziyi bennistedim belden nel fitigim oldugu icin istemedim
Sycorox Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2014 1.631 768 83 27 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Sycorox #7 melsah .!.: 37.haftadami oldu doğum Bebeğinizin sağlık durumu nedir kismetse benimde 37.haftada dogum Genişletmek için tıkla... Evet cnm 36~4 de oldu Sukur hicbir saglik sorunu yasamadik Darisi asiniza ins Sizde kucaguniza alirsiniz
melsah .!.: 37.haftadami oldu doğum Bebeğinizin sağlık durumu nedir kismetse benimde 37.haftada dogum Genişletmek için tıkla... Evet cnm 36~4 de oldu Sukur hicbir saglik sorunu yasamadik Darisi asiniza ins Sizde kucaguniza alirsiniz