Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
[QUOTzeynep-ahmet, post: 43679337, member: 683453"]9. günüm canım iğneyi vurulalı yeni çatlıo olamaz heralde ya :KK43:[/QUOTE]
Senin igne vurulmnla bnm yumurtamn catlamasi arasnda bir gun var o agri ilsc ve ignenin etkisiymis cnm

[QUOTzeynep-ahmet, post: 43679337, member: 683453"]9. günüm canım iğneyi vurulalı yeni çatlıo olamaz heralde ya :KK43:
Senin igne vurulmnla bnm yumurtamn catlamasi arasnda bir gun var o agri ilsc ve ignenin etkisiymis cnm[/QUOTE]
Olabilr cnm ya belki de ignedendir butun belirtiler igneden ya biliorum ama iste yine de bile bile insan umutlanio

Senin igne vurulmnla bnm yumurtamn catlamasi arasnda bir gun var o agri ilsc ve ignenin etkisiymis cnm
Olabilr cnm ya belki de ignedendir butun belirtiler igneden ya biliorum ama iste yine de bile bile insan umutlanio[/QUOTE]
aynenn öle canım napalım bızde bu arada zaman hıc gecmıo bat a haala 5 gün var vee cok pişmanım ilşkiyi erken bıraktgmızz için umudum yok dnecek kadar az ilk onbes ilşki son 15 boş en önmli zamanları kacrdkk

Olabilr cnm ya belki de ignedendir butun belirtiler igneden ya biliorum ama iste yine de bile bile insan umutlanio
aynenn öle canım napalım bızde bu arada zaman hıc gecmıo bat a haala 5 gün var vee cok pişmanım ilşkiyi erken bıraktgmızz için umudum yok dnecek kadar az ilk onbes ilşki son 15 boş en önmli zamanları kacrdkk[/QUOTE]
Herhangi bir belirti var mi peki cnm . bence kacirmadin ya yumurtanin catladigi gun iliski olmus iste onemli olan o gundu zaten

Ak
aynenn öle canım napalım bızde bu arada zaman hıc gecmıo bat a haala 5 gün var vee cok pişmanım ilşkiyi erken bıraktgmızz için umudum yok dnecek kadar az ilk onbes ilşki son 15 boş en önmli zamanları kacrdkk
Herhangi bir belirti var mi peki cnm . bence kacirmadin ya yumurtanin catladigi gun iliski olmus iste onemli olan o gundu zaten[/QUOTE]
Akıntı kesildi gbi bisey ince bi sizi geri kaenimla genital bölge arasında bi yere gecti

Kızlar test yaptım pozitif çıktı. Progestan in bana bi oyunu değildir demi ilacı bırakalı dört gün oluyo
ay bugunn iknci hamilelik haberii hadı bakalım ben de progestan kullanıormm bat a 5 gun var yarın kanda baktr cnm tam emın olursun

[TE="AR_MET, post: 43694157, member: 695076"]Yarın i bekliyemeyip akşam 9.30 da baktirdim. 1280 çıktı degerim 3 haftalik hamileyim
Cok sevindim darisi başıma bu ay hamile çok inşallah bende olurum[/QUOTE]
Amin cnm inş darısı tüm isteyenlerin basina

Yarın i bekliyemeyip akşam 9.30 da baktirdim. 1280 çıktı degerim 3 haftalik hamileyim

Tebrık ederım Rabbım saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın sızdemı klomen kullandınız kac yum olmustu bende bu ay ılk defa kullandım cuma gunude ıgnemı vuruldum heyecanlıyımda bıraz

Tebrık ederım Rabbım saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın sızdemı klomen kullandınız kac yum olmustu bende bu ay ılk defa kullandım cuma gunude ıgnemı vuruldum heyecanlıyımda bıraz
Cok tesekkur ederim canım. Darısı tüm isteyenlerin basina olsun.21 ekimde adet oldum 23 ünde Dr ye gittim iltihap var dedi vede yumurta tembelligi antibiyotik folik asit ve klomen verdi kullandım 31 ekimde gittim tekrar iki yumurtam var dedi soldaki 19 mm sağdaki biraz daha küçük progestan verdi 9 kasımda başladım sabah 1 akşam 2 tane ilaç 19 kasımda bitti üç gün bekle demişti Dr dördüncü günü yaptım ve Rabbimin izniyle hamileyim

Cok tesekkur ederim canım. Darısı tüm isteyenlerin basina olsun.21 ekimde adet oldum 23 ünde Dr ye gittim iltihap var dedi vede yumurta tembelligi antibiyotik folik asit ve klomen verdi kullandım 31 ekimde gittim tekrar iki yumurtam var dedi soldaki 19 mm sağdaki biraz daha küçük progestan verdi 9 kasımda başladım sabah 1 akşam 2 tane ilaç 19 kasımda bitti üç gün bekle demişti Dr dördüncü günü yaptım ve Rabbimin izniyle hamileyim

Hımm anladım sen catlatma ıgnesını olmadınmı canım
bende 12 kasımda klomenı kullanmaya basladım 19 kasımda kontrole gıttım 4 yumurtan var dedı ıkısı buyuk dıgerı bıraz daha kucuk cuma gunu 10.30 da ıgnemı vuruldum gobekten ıgneden bırgun once ılıskı oldu sonra cumartesı 22.30 da ve pazar gece pazar gunku ılıskıde bıraz dısına cıktı :( salı persembe ılıskı var sonra batı bekleyecegım bana progestorn vermedı dr um heyecanla beklıyorum ne olacak merak edıyorum fazlaca :) İnşallah güzel haberler alabılırım

Hımm anladım sen catlatma ıgnesını olmadınmı canım
bende 12 kasımda klomenı kullanmaya basladım 19 kasımda kontrole gıttım 4 yumurtan var dedı ıkısı buyuk dıgerı bıraz daha kucuk cuma gunu 10.30 da ıgnemı vuruldum gobekten ıgneden bırgun once ılıskı oldu sonra cumartesı 22.30 da ve pazar gece pazar gunku ılıskıde bıraz dısına cıktı :KK43: salı persembe ılıskı var sonra batı bekleyecegım bana progestorn vermedı dr um heyecanla beklıyorum ne olacak merak edıyorum fazlaca :) İnşallah güzel haberler alabılırım
İğne vurulmadı bana ilk ayim tedavide canim.ins iyi haberleri ni verirsin.disari çıkıp çıkmaması önemli değil bizede çıkıyordu. İlk başlarda sanki hepsi çıkıyo da içerde kalmıyor gibi hissediyordum ama öyle değil Dr bana ilişkiden sonra yarım saat kalkma dedi ben bide bele yastık koymuştum

İğne vurulmadı bana ilk ayim tedavide canim.ins iyi haberleri ni verirsin.disari çıkıp çıkmaması önemli değil bizede çıkıyordu. İlk başlarda sanki hepsi çıkıyo da içerde kalmıyor gibi hissediyordum ama öyle değil Dr bana ilişkiden sonra yarım saat kalkma dedi ben bide bele yastık koymuştum

Benımde ılk ayım klomende canım benımde ılk kullanmamda mutlu sonuc olur ınsallah bende yattım yaklasık yarım saat cumartesı cıkmadı pazar nıye cıktı onu anlamadım ınsallah gıden gıtmıstırde bebısım gelır bende yastık koyuyorum canım

Bende pko vardı onun için vermiş olabilir bana adetin düzensiz de progestan i kullandım on gün ilaç gebelik yoksa adet olmayı sağlıyormus

Benımde ılk ayım klomende canım benımde ılk kullanmamda mutlu sonuc olur ınsallah bende yattım yaklasık yarım saat cumartesı cıkmadı pazar nıye cıktı onu anlamadım ınsallah gıden gıtmıstırde bebısım gelır bende yastık koyuyorum canım
İnşallah canım igneden 14 gün sonra test yapılıyor sanırım iğne olanlarda inş sende ilk ayında güzel haber alırsın ben hala inanaMiyorum perşembe günü Dr randevu var o zamana kadar 5000 6000 olmasi lazim mis sağlıklı bir gebeikse

İnşallah canım igneden 14 gün sonra test yapılıyor sanırım iğne olanlarda inş sende ilk ayında güzel haber alırsın ben hala inanaMiyorum perşembe günü Dr randevu var o zamana kadar 5000 6000 olmasi lazim mis sağlıklı bir gebeikse

İnşallah bende bır sorun yoktu hersey normal esımın degerlerı dusuktu esım ılac kullandı ıkı ay test yaptrıdı duzeldı sonra bır ay daha ılac kullandı besın takvıyesıde oldu bu ay klomene basladık eger degerler dahada duzelmısse sansım yuksek gıbı dusunuyorum hadı bakalım ınsallah katlarnı degerlerın keseyıde gorursun canım

İnşallah bende bır sorun yoktu hersey normal esımın degerlerı dusuktu esım ılac kullandı ıkı ay test yaptrıdı duzeldı sonra bır ay daha ılac kullandı besın takvıyesıde oldu bu ay klomene basladık eger degerler dahada duzelmısse sansım yuksek gıbı dusunuyorum hadı bakalım ınsallah katlarnı degerlerın keseyıde gorursun canım
INS canım çok sagol inş sende güzel haberi alırsın sevindirici birlikte paylasiriz

Back
X