Bu süreç çok zor ve meşakkatli Rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin insllh. Kızlar bu arada yaş kaç kaçıncı deneme sizin
Amin. Benim yaş 28 ilk denemem. Senin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu süreç çok zor ve meşakkatli Rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin insllh. Kızlar bu arada yaş kaç kaçıncı deneme sizin
Ben 33 yaşındayım 3. Denemem cnm bende ilk denememi senin yasinda yapmisdim hemen tutdu inslh seninde tutar canım benim 3.5 yasinda bir kızım var 2. Denemeyi geçen sene donmusum vardı onla yaptım tutmadı şimdi basdan başladık tedaviye inslh hayırlısı olurda tutar hepimizin Rabbim yuzumuzu guldursun inslhAmin. Benim yaş 28 ilk denemem. Senin?
Sen ne durumdasin cnm yumurtalar toplandimi hangi asamadasin suanBenim yaş 25 ilk deneme Acıbadem Maslak
Pazartesi yumurtalar toplandi 5i döllenmiş bugün yine haber bekliyorum inşallah hepsi 5. Gune gelir dua ediyorumSen ne durumdasin cnm yumurtalar toplandimi hangi asamadasin suan
İnslh cnm benim ilk kizimda 5. Gün transfer olmusduPazartesi yumurtalar toplandi 5i döllenmiş bugün yine haber bekliyorum inşallah hepsi 5. Gune gelir dua ediyorum
Hayırlı olur inslh canım ben onları kullanmadim her Dr. Farklı ilaç kullaniyo hatda benim 5 sene önceki tedavimle şimdiki farklı Dr. Aynı ama farklı tedavi uyguluyoMerhaba, ben de yeni başlayacağım. Gonal f ve orgalutran kullanan var mı ? kaç gün kullandınız, herhangi bir rahatsızlık verdi mi?
Hayırlı olur inslh canım ben onları kullanmadim her Dr. Farklı ilaç kullaniyo hatda benim 5 sene önceki tedavimle şimdiki farklı Dr. Aynı ama farklı tedavi uyguluyo
İnslh cnm evet benim bu seferki iğnelerin kalçadan sadece catlamayi engellemek için gobekdendi dün başladım inslh olumlu sonuç alırız pozitifleri goruruz kaç embiryo koyucaklar sana Dr. Bisey dedimiSanırım isimleri ayrı olsa da içerikleri aynı. Çok zorlu bir süreç gerçekten. Umarım sağlıkla çıkarız bu durumdan.
İnslh cnm evet benim bu seferki iğnelerin kalçadan sadece catlamayi engellemek için gobekdendi dün başladım inslh olumlu sonuç alırız pozitifleri goruruz kaç embiryo koyucaklar sana Dr. Bisey dedimi
Kızlar inşallah pozitif olur, allah gönlünüze göre verir. Ben de adetimi bekliyorum. Tedaviye başlamak için.
evet ilk denemem olacak hayırlısıylaBen de bekliyorum aynen. Ama uzun süre d.k kullanmıştım o yüzden gecikti. Normalde dün başlamam gerekiyordu. Hala bekliyoruz :) Senin ilk denemen mi ?
evet ilk denemem olacak hayırlısıyla
benim geçmeyen bir mantar hastalığım var, eşimin de sperm sayısı azUmarım ilk sefer de tuttar. Gerçi olmuyorsa çok ta zorlamamak lazım bazen ama insan olsun istiyor. Siz de sorun neydi çok özel değilse.
Merhaba bayanlar bende 27 yasindayim ikinci tup bebek trasferimi 20 kasimda oldum 3 tane yumurtam döllendi 1 tane trasfer oldum 6 hucreli 1. Kalite dedi doktor aralik 2 de tahlil gunum bakalim bu sekilde hamile kalan oldu mu aranizda
İnsallah canim cok saolHayırlı olsun. Umarım olumlu sonuç alırsın. Sonucunu yaz lütfen.
Ben 33 yaşındayım 3. Denemem cnm bende ilk denememi senin yasinda yapmisdim hemen tutdu inslh seninde tutar canım benim 3.5 yasinda bir kızım var 2. Denemeyi geçen sene donmusum vardı onla yaptım tutmadı şimdi basdan başladık tedaviye inslh hayırlısı olurda tutar hepimizin Rabbim yuzumuzu guldursun inslh