- 17 Ağustos 2015
- 15
- 5
- 86
- Konu Sahibi HulyaGokhan
-
sanırım hepsi normal şikayetler hatta artarak devam edecek şeyler.
ama mesela ne zaman nefes almada güçlük çekiyorsun eğer sırtüstü yatıyorsan nefes almak zorlaşıyor.
ben hep soluma yatmaya çalışıyorum sol yanım uyuşuyor geceleri huzursuzluk basıyor uykuların tadı yok.
akşam olunca karnım davul gibi geriliyor canım acıyor ellerim ayaklarım alev gibi yanıyor.
yaşadığımız hiç kolay değil canım bir can taşıyoruz.bize emanet onun baskısı var psikolojik olarak.aynen canım insan yaşadıklarını başka kişilerden de duymak istiyor en azından biraz daha rahatlıyorsun. çünki hamilelik insana sadece sende var duygusu veriyor psikolojik olarak çökertmeye çalışıyor.
kesinlikle öle de yanlız psikolojik olarak kendimi çok bunalımda hissediyorum evde yanlızım çok bunalıyorum herşeye çok sıkılıyorum 2 haftadır böleyim sizde de aynı mı psikolojik durumlarınız nasıl?yaşadığımız hiç kolay değil canım bir can taşıyoruz.bize emanet onun baskısı var psikolojik olarak.
fiziksel olarakta vücudumuz değişimlere uğruyor.ama doğumdan sonra hepsi bitecek
onların sevgisi herşeye değer çok şükür onu verene.
kesinlikle öle de yanlız psikolojik olarak kendimi çok bunalımda hissediyorum evde yanlızım çok bunalıyorum herşeye çok sıkılıyorum 2 haftadır böleyim sizde de aynı mı psikolojik durumlarınız nasıl?
canlar benimde ilk sekiz hafta şiddetli mide bulantısı bitti oh çok şükür demeden mide yanmaları hala da devam ediyor şekerli besinleri kestim biraz azaldı. El ayak şişmesi bacaklarım arasında anormal bir bası acaba ayrılıyor mu kemiklerim diyecek kadar. Kabızlığı söylemiyorum bile hiç gecmedi ilk günden beri. arada baş dönmeleri birde anormal sıcak basmaları menopozluları bile geçtim o derece yani. Neyse Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah o zaman bunların hepsini unuturuz
Merhaba arkadaslar insallah bende kasim annesi olucam.Bu sitede yeniyim.Su an ki sıkintim soguk alginligi tavsiyesi olan var mi acaba?Ilacsiz nasil atlatirim?
Merhaba arkadaslar insallah bende kasim annesi olucam.Bu sitede yeniyim.Su an ki sıkintim soguk alginligi tavsiyesi olan var mi acaba?Ilacsiz nasil atlatirim?
Hepimiz aynı şeyleri yasiyoruz hanimlar Allah cumlemize kolaylik versin..benim de karnim asiri gergin hatta yirtiliyor gibi hissediyorum bazen cok aciyor bol krem bebe yagi suruyorum..ve havalarin sogumasiyla birer birer hastalanmisiz hepimiz malesef Allah sifa versin kolayca atlatalim insallah.. az kaldi sabir kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?