Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

Canım mantar olmuştum demiştin değil mi? Acaba o yüzden olabilir mi?

Bende düşünüyorum neden olabilir acaba diye? Toxoplazma ve rubella testlerinde yapilmismiydi canım bu da geldi aklıma.

Bende baktım internetden nedenlerine, bu söylediklerinde sebep olabilirmiş. Ancak transfer öncesi merkezler bu testleri yaptırır diye biliyorum ben.

Evet yaptiriliyor ama ne bileyim belki gözden mi kaçtı ?
Toxsoplazma ve rubella testleri yapıldı mı bilmiyorum ama hiç tanıdık gelmediler. Yarın bebeği aldıklarında genetik analize göndereceklermis. Eğer bebekte bı anomali çıkmazsa rahimde bı sıkıntı var demek. Eğer bebekte bı sıkıntı çıkarsa genetikte bir sıkıntı var diye o kısma yonlenicez. Purple sen lupus olduğunu nasıl öğrendin? Yani nasil test yapma gereği duydun? Ne bilim normal hayatta herhangi bir belirtin oldu mu? Bide bunun için özel bı iğne falan kullanıyor musun? Bu testi yaptirmadim sanırım bı tek.

Düzeltme: ay pardon lupus zaten kan pıhtılaşmasıyla alakaliydi. Clexane kullanıyodum zaten. Benim bahsettiğim test bağışıklık sisteminin bebeği kabul etmemesiyle ilgili olandı.

Toxsoplazma ve rubella testleri yapıldı mı bilmiyorum ama hiç tanıdık gelmediler. Yarın bebeği aldıklarında genetik analize göndereceklermis. Eğer bebekte bı anomali çıkmazsa rahimde bı sıkıntı var demek. Eğer bebekte bı sıkıntı çıkarsa genetikte bir sıkıntı var diye o kısma yonlenicez. Purple sen lupus olduğunu nasıl öğrendin? Yani nasil test yapma gereği duydun? Ne bilim normal hayatta herhangi bir belirtin oldu mu? Bide bunun için özel bı iğne falan kullanıyor musun? Bu testi yaptirmadim sanırım bı tek.

Düzeltme: ay pardon lupus zaten kan pıhtılaşmasıyla alakaliydi. Clexane kullanıyodum zaten. Benim bahsettiğim test bağışıklık sisteminin bebeği kabul etmemesiyle ilgili olandı.
Tedavine baslamadan önce senden kan testi istemişlerdir. Varmı elinde o tahlil kağıtları canım? Ya da hiç yaptırdım mi öncesinde sonrasında canim

Canım ben bir boş gebelik birde 9 haftada kalp durması yaşadım. Doktorumu değiştim. Doktorun demesi bebeğin kalbinin durmasında bir sebep olmalı ona bakmalıyız oldu. En baştan eşime semen bana hormon testleri yapıldı herşey normaldi. Daha sonra kromozom analizi yapıldı ikimizede onlarda temiz çıktı. Eşim direkt elendi artık bu noktada, bana 10-13 tane falan farklı içerikli testler yaptılar kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı. Lupus, antikardiyolopin ve beta 2 glıkoprotein pozitif çıktı. Tüm bu pozitifler sonucu bebeği kaybetmek oluyomuş. Bağışıklığım kabul etmiyor bebeği mikrop olarak görüp öldürüyor. Doktorum kortizon tedavisi başlattı bana transfer öncesi. Bağışıklığı baskılıyor kortizon dolayısı ile vucut bebeği öldürmeye çalışmıyor birde clexane iğne çok önemli bebeğin yaşaması için. Bu tedavi şekli ile bebeğim yaşayabiliyor benim. Kortizonada devam ediyorum hala daha sanırım 14. Haftaya kadar içecem.

Canım korkma ben 7 haftaliğim ALLAH'IN izniyle bende daha kalp atışını duymadım daha ama bulantım yok arada bi yokluyor hafif ama başka bişey yok sen içini ferah tut RABBIM'IN izniyle güzel bir şekilde kalp atışlarını duyarız dua edelim bol bol ama sıkıntı stres yapma
Slm hayırlı akşamlar ben de tam 4 haftalım ama çok sabırsızım 11.5 yıl sonra

Inan canım buradaki herkes ve hatta çocuk isteyen herkes dualarımda hadisi şeriftede geçtiği gibi kendin için istediğin bir şeyi müslüman kardeşin içinde istemedikçe RABBIM duaları kabul etmez... kendim için neyi istiyorsam herkes içinde istiyorum RABBIM seninde yavrunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ümmet-i muhammedle ALLAH'IM hiç bir müslüman kardeşimizide evlat hasretiyle sınamasın içinde de bizleri...
Amin

Selam canım, 2 gün önce kürtaj oldum bebeğimi aldılar benden. Genetiğe gönderdik neden kalbi durmuş diye. Çok üzgünüm galiba bir süre bu siteye giremiycem depresyona girdim sanırım. Biliyorum geçecek bu günler ama elimde değil uzulmemek. Allah kimseye bu acıyı yasatmasin bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almanızı dilerim. Sağlıcakla kalın.

Selam canım, 2 gün önce kürtaj oldum bebeğimi aldılar benden. Genetiğe gönderdik neden kalbi durmuş diye. Çok üzgünüm galiba bir süre bu siteye giremiycem depresyona girdim sanırım. Biliyorum geçecek bu günler ama elimde değil uzulmemek. Allah kimseye bu acıyı yasatmasin bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almanızı dilerim. Sağlıcakla kalın.
Tez zamanda kendini toparlaması diliyorum allahım seninde yüzünü güldürür inşallah inanıyorum ki bugün sense bende isteyen herkez evlat sahibi olacak seni seviyorum

Canım benüm inan çok iyi anlıyorum seni. Nasıl istersen öle davran tabi ki. Ben ğnanıuorum en yakın zamanda bebişini kucağına alacaksın. Be zman istersen özelden mesaj atabilirsin bana. Paylaşmak istediğin bişey için sormak istediğin bişey için. Kendine çok iyi bak. Seni yakın zamanda aramızda görmek istiyoruz yine.

Tecrübeli arkadaşlara bir sorun var bug8n transferimin 4. Gunu transferin 2. Günden beridir hergun aynı saatte sol kasığımdan vaginam a doğru bir sanci oluyor ilk olduğunda 20 sn ye kadar sürdü sonrakiler 5 sn falan oldu yani anlık ama çok keskin bir şekilde hissediyorum sizce bu iyiye işaret mi başka herhangi bir belittim yok

Tecrübeli arkadaşlara bir sorun var bug8n transferimin 4. Gunu transferin 2. Günden beridir hergun aynı saatte sol kasığımdan vaginam a doğru bir sanci oluyor ilk olduğunda 20 sn ye kadar sürdü sonrakiler 5 sn falan oldu yani anlık ama çok keskin bir şekilde hissediyorum sizce bu iyiye işaret mi başka herhangi bir belittim yok
Benimde sagimda vardi canim bu tur sancilar arada bir solda da oluyordu ama genelde sagda oldu... iyiye isarettir insallah ben hamileyim darisi basina:)

Canm transferin 3.günü böyle sancı değil de batma şeklinde olmuştu bende.Pozitif sonuç almıştım ama myom vardı büyük ihtimal ondan ilerlemedi.İnşallah iyiye işarettir.

Back
X