Canım mantar olmuştum demiştin değil mi? Acaba o yüzden olabilir mi?
Bende düşünüyorum neden olabilir acaba diye? Toxoplazma ve rubella testlerinde yapilmismiydi canım bu da geldi aklıma.
Bende baktım internetden nedenlerine, bu söylediklerinde sebep olabilirmiş. Ancak transfer öncesi merkezler bu testleri yaptırır diye biliyorum ben.
Toxsoplazma ve rubella testleri yapıldı mı bilmiyorum ama hiç tanıdık gelmediler. Yarın bebeği aldıklarında genetik analize göndereceklermis. Eğer bebekte bı anomali çıkmazsa rahimde bı sıkıntı var demek. Eğer bebekte bı sıkıntı çıkarsa genetikte bir sıkıntı var diye o kısma yonlenicez. Purple sen lupus olduğunu nasıl öğrendin? Yani nasil test yapma gereği duydun? Ne bilim normal hayatta herhangi bir belirtin oldu mu? Bide bunun için özel bı iğne falan kullanıyor musun? Bu testi yaptirmadim sanırım bı tek.Evet yaptiriliyor ama ne bileyim belki gözden mi kaçtı ?
Düzeltme: ay pardon lupus zaten kan pıhtılaşmasıyla alakaliydi. Clexane kullanıyodum zaten. Benim bahsettiğim test bağışıklık sisteminin bebeği kabul etmemesiyle ilgili olandı.