Kasim 2017 Tüp Bebek Pozitifleri Topiği

canım nasıl atlattiniz bu süreci gerçekten ben sanki yaşamıyor gibiyim şuanda. Hele de o elleri ayakları gozumun önünden gitmiyor.
Allah sabrını veriyor en çok da o sevinçten düşüş yıprattı beni zamanla azalıyor acı geleceği düşünün sorun büyük değilse kendiliğinden de hamile kalabilirsiniz Benim tüp bebek negatiften bir ay sonra normal yolla hamile kalmıştım

Allah sabrını veriyor en çok da o sevinçten düşüş yıprattı beni zamanla azalıyor acı geleceği düşünün sorun büyük değilse kendiliğinden de hamile kalabilirsiniz Benim tüp bebek negatiften bir ay sonra normal yolla hamile kalmıştım
ne güzel normal kalabilmişsin. Benim de dondurulmuşlarim var onları kullanana kadar kendimiz denemeyi düşünüyoruz. Bizdeki sorun amh düşüklüğü. Yumurta takibi falan yaptıralım dedik bide o şekilde deneyelim. Gerçi yarın kürtaj olcam o yüzden korkuyorum rahmime zarar verir diye. Kurtajdan hemen sonra hamile kalınabiliyor mu bi bilgin var mı arkadaşım?

ne güzel normal kalabilmişsin. Benim de dondurulmuşlarim var onları kullanana kadar kendimiz denemeyi düşünüyoruz. Bizdeki sorun amh düşüklüğü. Yumurta takibi falan yaptıralım dedik bide o şekilde deneyelim. Gerçi yarın kürtaj olcam o yüzden korkuyorum rahmime zarar verir diye. Kurtajdan hemen sonra hamile kalınabiliyor mu bi bilgin var mı arkadaşım?
Bir ay ara verin demişti dr rahim dinlensin diye sonra herhangi bir sorundan bahsetmedi kürtajla ilgili aslında düşük amh kişiden kişiye çok değişiyor yumurta kalitesi önemli olan 0.1 olup da kaç kere sağlıklı bebeği olan okudum ben

Canım kürtajdan önce sana hap verecekdir doktorun. O zaten kürtajın kolay olmasını sağlıyor. Çok zor bir durum ama korkma rahmine zarar verecek bir durum olmuyor. Bir veya iki ay sonrası tekrar deneyebilirsiniz. Ama bence tüm tetkiklerini yaptırdıktan sonra yeniden deneyin. Bende lupsu çıkmıştı daha sonra yapılan testlerde , kalp durma sebebiydi. Senin değerlerinde çok yüksekdi canım benim . Demekki değere bakmıyomuş bu durumlar. İpin üzerinde ilerliycez 9 ay bitene kadar :(

Canım kürtajdan önce sana hap verecekdir doktorun. O zaten kürtajın kolay olmasını sağlıyor. Çok zor bir durum ama korkma rahmine zarar verecek bir durum olmuyor. Bir veya iki ay sonrası tekrar deneyebilirsiniz. Ama bence tüm tetkiklerini yaptırdıktan sonra yeniden deneyin. Bende lupsu çıkmıştı daha sonra yapılan testlerde , kalp durma sebebiydi. Senin değerlerinde çok yüksekdi canım benim . Demekki değere bakmıyomuş bu durumlar. İpin üzerinde ilerliycez 9 ay bitene kadar :KK43:

Degerlerim cok iyiydi bebek de çok iyiydi daha 3 gün önceye kadar. Doktora kramp yüzünden oldu diyorum ondan olmaz diyor ama eminim çünkü kivrandim resmen ama normal herhalde adet günüm ondan böyle oldu diye kendimi avuttum. Meğer bebeğim gitmiş. Aklıma gelen başka bişey yok o güne dair. Yıkıldım resmen diyecek söz bulamıyorum. Allahtan dondurulmuşlarim var 4 tane 5. gün embriyosu. Onların da kaliteleri nasıl bilmiyorum. İnşallah onlardan biri tutar diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden. Allah size bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah.

Degerlerim cok iyiydi bebek de çok iyiydi daha 3 gün önceye kadar. Doktora kramp yüzünden oldu diyorum ondan olmaz diyor ama eminim çünkü kivrandim resmen ama normal herhalde adet günüm ondan böyle oldu diye kendimi avuttum. Meğer bebeğim gitmiş. Aklıma gelen başka bişey yok o güne dair. Yıkıldım resmen diyecek söz bulamıyorum. Allahtan dondurulmuşlarim var 4 tane 5. gün embriyosu. Onların da kaliteleri nasıl bilmiyorum. İnşallah onlardan biri tutar diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden. Allah size bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah.
Clexanı kullanıyodun sen dimi cnm? 0,4 olanı?

İnşallah neden durduğunu kalbinin bulabilirler testlerde canım benim, nasıl bir yol izleyeceğiniz için çok önemli bu çünkü.

Ya genetik sıkıntı yok, kan pıhtılaşması yok iğne kullandığımdan, progesteronum çok iyi durumda, rahim kalinligim çok iyi, bebek gününe göre gelismis. Yani herşey guzelken neden böyle birşey yaşadık anlamıyorum. Kafamda hep bu soru dönüyor. Gerçekten iyi degilim

Ya genetik sıkıntı yok, kan pıhtılaşması yok iğne kullandığımdan, progesteronum çok iyi durumda, rahim kalinligim çok iyi, bebek gününe göre gelismis. Yani herşey guzelken neden böyle birşey yaşadık anlamıyorum. Kafamda hep bu soru dönüyor. Gerçekten iyi degilim
Anlam veremiyorum bende inan. Değerlerin çok yüksekdi senin diye hatırlıyorum, genetiğinde aıkıntı olsa bu kadar iyi sonuç çıkarmı ki? Yada embriyo geliştik sonra çıkıyor ortaya sorun. Doktorda değiliz ki her soruya cevabımız olsun :(

Arkadasim bu topigi transferi yapilip kasim ayinda transferi yapilanlar icin actik siz ise ta tedaviye yeni basliyorsunuz tup bebek formunda yeni tevye baslayan bir suru topik var ordan baksan daha iyi edersin cunku biz o safhalarivectik hatirlamak istemiyor kimse tak diye yaziyorsunz psikiolojimiz o zorlu surece gidiyor kalbini kitdiysam ozir dilerim
Bu ne ya bu ne kibir bu ne enaniyet? Arada takip ediyorum bu topiği. Sağolsun bazı arkadaşlar fazlasıyla yardımcı oldu sorularıma da. Ama bu nedir ya? Daha düne kadar bebek bebek diye yakaran insanlar hangi ara kendisi yaratmış gibi diğerlerini küçük görmeye başladı. Ayıp ya, hepimiz senin geötiğin o yoldan geçtik. Ama hiç enaniyete kapılıp da " aman o günleri bize hatırlatmayın, ben geçtim o evreyi, sen daha geçirmemişsin" demedik. Demeyiz de. Aksine elimden gelse bu süreci yaşayacak olan herkese büyün tecrübelerimi anlatmak paylaşmak isterim. Psikoloji diye tutturma arkadaşım. Psikolojiyse hepimiz aynı durumdayız. Arkadaş yardım almak istemiş yazmış, sen ne hakla ona burada yazma diyebiliyorsun ? Son cümlemden de günah mı çıkardın şimdi? Şu kibrini de al uzaklara git sen. Bi de karnında bebek taşıyorsun. İkiz diye diye de ortalarda yazmadık yer bırakmamışsın. İkizi de sen var etmedin teki de biz varetmedik. Ay gerçekten çok sinirlendim şu yazıya. Allah hayırlı evlat versin yeter, bizleri de kibrinden arınmış ana baba eylesin. @-Gul- canım kafana takılan bi soru varsa süreçle ilgili bana sorabilirsin. Seve seve yardım ederim. Öyle her şeyi psikolojiye bağlayan bir insan değilim çok şükür.

Arkadasim bu topigi transferi yapilip kasim ayinda transferi yapilanlar icin actik siz ise ta tedaviye yeni basliyorsunuz tup bebek formunda yeni tevye baslayan bir suru topik var ordan baksan daha iyi edersin cunku biz o safhalarivectik hatirlamak istemiyor kimse tak diye yaziyorsunz psikiolojimiz o zorlu surece gidiyor kalbini kitdiysam ozir dilerim
Burda pozitif alanların tecrübelerinden daha iyi faydalanabileceğini düşündüğü için sormuş olabilir mi acaba?Ben de arada bakıp takip ediyorum,akıl danıştığım zamanlar da oldu..

Canım mantar olmuştum demiştin değil mi? Acaba o yüzden olabilir mi?

Bende düşünüyorum neden olabilir acaba diye? Toxoplazma ve rubella testlerinde yapilmismiydi canım bu da geldi aklıma.

Bende düşünüyorum neden olabilir acaba diye? Toxoplazma ve rubella testlerinde yapilmismiydi canım bu da geldi aklıma.
Bende baktım internetden nedenlerine, bu söylediklerinde sebep olabilirmiş. Ancak transfer öncesi merkezler bu testleri yaptırır diye biliyorum ben.

Arkadaşlar. İyi akşamlar hepinize. Birşey sormak istiyorum. Benim bugün keseye baktık ve bakarken yumurtalıklarımda kist olduğunu gördüm bayağı büyüktü doktora sordum 3. Ayda geçecek dedi varmı benim gibi olan ?

Arkadaşlar. İyi akşamlar hepinize. Birşey sormak istiyorum. Benim bugün keseye baktık ve bakarken yumurtalıklarımda kist olduğunu gördüm bayağı büyüktü doktora sordum 3. Ayda geçecek dedi varmı benim gibi olan ?
Benim başıma gelmedi ama canım duydum bu şekilde olan hamile. Doktorunun dediği gibi 3. Ayda geçiyor kist. Sıkıntı yapma.

Back
X